На пазар във Варна - тема 58

• 29 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!

Някой знаели как вървят цените на сладкарницата "Cherry by Mary" ?

Зависи за какво, парче торта е около5-6лв, нормално според мен. Също както и другите им дребни сладки и сладоледите.
Виж за цяла торта обаче ми идват в повече . Торта 12 парчета за 62лв. ми е на мен извън "границата на комфорт", съгласна съм че продуктите може да са качествени, но....

# 376
  • Варна
Аз под качествена торта разбирам да си я направя сама. Тогава знам какво има вътре. На продавачи не вярвам, колкото и да ме убеждават, че е еко, био, мио и правена с любов. Напоследък торта ям не повече от два пъти годишно, така че не ми дреме твърде дали е направена с "качествени продукти".

Наистина са се пооляли с цените...

# 377
На темата за тортите - да похваля Sweet Art. 5 лева парчето, ако тортата е с фондан (украсата за рд на сина ми беше доста щедра и точно както я искахме). Трябваха ми 10 парчета и беше доста голяма (но то сигурно стандартната дебелина на парче е толкова). Иначе имали и по 4 лева парчето. Супер вкусна беше. За сравнение - в Кътчето на Тони ми казаха 152 лева за 16 парчета, не можело по-малко парчета...

# 378
  • Варна
Точно в Кътчето на Тони по-миналата година поръчвахме за рд на дъщерята тортата. Уникално красива, уникално вкусна, но отиде към 200 лв. Аз такива пари щях да дам точно никога ама бившия си нави на пръста и ги даде от джоба си.

# 379
Да запитам майките с малки дечица, които пътуват с градския транспорт: трябва ли задължително  да имам документ/карта за детето (на 1 год.), или мога да й платя билет, за да пътувам с нея в автобуса? Извинявам се , че въпросът не е съвсем по темата.
Картите са задължителни до 7 год. възраст. Подновяват се на 12 месеца,но както са казали ги издават бързо и са без снимка. На сина ми са я проверявали . Ако обаче ще ви трябва само за 1-2 пъти,може да рискувате(детето ви видимо няма 7години Stuck Out Tongue Winking Eye ).Най-много да получите някоя забележка.

# 380
Магазин за униформи (за мед сестри) освен в магазина на УМБАЛ Св Марина къде има?

# 381
А при тортите на Женя и Нина знаете ли цените, иска ми се нещо като кейкчета кръгли, а не цяла торта...Ще ходя тия дни да видя.

# 382
1996-1999 г,  когато беше предната крива на спирала на кризите,  тортите бяха станали толкова скъпи,  че правех постоянно домашни и се оказаха много харесвани от роднини и колеги.  После кризата свърши ,позабогатяхме, цените станаха по-реални  и престанах. От година почнах пак , защото последните няколко години цените на тортите са направо нереални, ако вземаш на парче -  то като големина е постижение на микроелектрониката и при все е 5-6 лева. Хубавото е че  щерката видя че не есложно и се спусна да прави и тя, дори където е студентка си купиха миксер , форма и си правят с момичето с което е в една стая,също експериментират с рецепти с които аз не бих - примерно морковената й торта много ми хареса. Хубав навик ще й е, ще й е полезен за цял живот -ако има пари - ще купува торти ,ако няма-  ще прави.

Магазин за униформи (за мед сестри) освен в магазина на УМБАЛ Св Марина къде има?

Срещу хотел ГолдънТюлип, като пътуваш от аспаруховия мост след първия светофар се пада вляво

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:46 от _re_ge

# 383
  • Варна
На уличката под медицинския има една шивачка, шие ги и май държи по някоя готова бройка.

# 384
  • ВАРНА
Работните облекла са на мястото отбелязано с Х в блока с надпис Монтажи.Може да се спре на паркинга на Макао отсреща.

# 385
Към поста на иланг-иланг, добавям, че магазана е МИДИМА.

# 386
  • Варна
Момичета, трябва ми здраво, обикновено бельо. Конкретно бикини, боксерки, бразилиани, стринг или както по дяволите ги наричат. Не ща дантели, марково име или финтифлюшки. Не съм навита да плащам по 10-20 лв за чифт гащи.

# 387
И за мен цените са доста пресилени, а и не обичам масовките с фондан (дори за свтбата ни бе от Амбелино, красива, с цветя, но не фондан изцяло), не харесвам и тенденцията да се взимат супер скъпи торти с цел да се изфукаме с тях ...но всеки си прави както реши.Сега обмислям мини кейкове, мъфини с цветен крем и евентуално близалки за 6те месеца❤Попадна ми, че хвалят Сладучи, но не съм взимала.

# 388
Включвам се и аз в препоръката от по-горе за Sweet Art на "Ген. Колев" .
Мъфините са по 2лв. , вкусни са и изглеждат чудесно. Всъщност всичко изглежда като "+10кг. на задницата ми" Joy Joy

https://www.facebook.com/sweetartvarna/
Ето тук цените

# 389
  • Варна
Точно срещу Гюрлата до Мебелна палата. На главната  улица. Магазин за работно облекло. Виждат се на витрината.

Общи условия

Активация на акаунт