На пазар във Варна - тема 58

• 29 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Дивото Брашно препоръчвам .

# 556
Погача взех за 40 дни на детето от Лагард,хареса се и се изяде.На Стефани също са хубави.

# 557
  • Варна
Пекарни Софи.

# 558
  • Варна
Благодаря ви!🍹

# 559
  • ВАРНА
Много добри отзиви имам от пекарна Катрин-на пресечната на Бенковска и д-р Пюскюлиев

# 560
В Мадара ходим да търсим само бельо, имат хубави бикини, боксерки и прашки и понеже преди години зареждах бельо, цените са едрови, вероятно изостанали количества. Едрови, но добри марки и това означава 5 - 8 лв. Във Фиола китайските по-прилични са по 5 - 6 лв и издържат няколко пранета. Но откакто открих качеството на лидълските, не търся други.
Другото, заради което ходим в Мадара, е да търсим анцузи на мъжа ми.

# 561
И аз съм фен на лидълските бикини и сутиени,особено сутиени направо ми заспиват,много съм дволна.От Мадара си купуваме гащи и двамата,българските са хубави,но лидълските са по-изгодни за по-добро качество.

# 562
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хепиленда си е мизерийка. Не си заслужава изобщо парите. Освен, че плащаш вход към 14лв.вътре пак има платени истории.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 00:31 от iv.elina

# 563
В Мадара никога няма намаления или някакви промоции. Това е дразнещо за мен. Дамските дрехи са ужасни. Единственото нещо за което ходих преди беше бельото - потници и гащи за деца до 10-на години.

# 564
Хора, хелп, че тоз ремонт ми се струва безкраен..
1. Питах преди време, ама доникъде не стигнах- къде има голям избор на завеси, освен Айко и Мьомакс?
2. От питащите скоро за фирма за щори има ли някой, който е поръчал и има прясни наблюдения?
3. Виждали ли сте някъде тишлайфер в сиво и жълто?
4. Трябва ми шивачка, която да ми сложи перделък на две малки завеси, общо са по- малко от 2 метра (и заради малката поръчка да не ми съдере кожата, че имат навик, когато количеството е малко да компенсират със цена). Удобно ще ми е да е около Левски, Цветен, Широк център.

Хубав ден на всички!

# 565
  • Варна
Кристалина, виж шивачката на гърба на Крамер. Бях давала на лично телефона й тук, но не помня на кого, ако прочете и се сети, да ти го напише. Не дере кожи, независимо дали поръчката е малка.

Точно като влезеш в уличката между Крамер и жълтеникавата кооперация под него (Паренсов се води) вдясно е едно гаражче, боядисано в зелено.

# 566
  • Варна
На колхозния по Баба Тонка има няколко магазина с голям избор. Там ще ти кажат и за шивачка. И също на пазара като тръгнеш надоло, след светофарите видях голямо намаление на пердета.

# 567
  • Варна
Ще взема да намина и аз другата седмица. Искам пердета за стаята на дъщерята и то в колкото се може по-лилаво и розово 😋

# 568
На колхозния по Баба Тонка има няколко магазина с голям избор. Там ще ти кажат и за шивачка. И също на пазара като тръгнеш надоло, след светофарите видях голямо намаление на пердета.
И аз за Колхозния щях да казвам,нашите едните пердета са от Бриколаж и за съвсем обикновено перде платихме към 100лв за пердета и шев общо,което ми се стори много.

# 569
В първия ни апартамент като новодомци голям мерак, 300лв за пердета точно от бриколаж, красиви са, но и скъпи...Та и сега си останаха там, че са др.размер.
И аз Мадара ползвам за бельо.

Общи условия

Активация на акаунт