На пазар във Варна - тема 58

• 28 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Бельо купувам от Пепко за детето. Ще видя и тези в Мадара като мина другия път.

# 571
Когато обзавеждах къщата с пердета тънки и дебели, най изгодно ми излезе с шева от Хоум Макс. Също така в енглишхоум на промоция купих супер красиви и качествени, готови пердета за 40 лв. броя. Трябва си обикаляне. Това е истината и разучаване. Ми е д асе намери изгодно и качествено.
От Мосю Бриколаж са ми плътните в дневната. Имаше намаление плата и аз се възползвах, там ми ги и ушиха. Тогава разбрах, че по добре да купиш пердета от магазин и да ги дадеш да ти ги ушият в магазина, отколкото да търся шивачка.

# 572
Много ви благодаря, момичета! Да, истината е, че трябва обикаляне и гледане. Аз питам малко наготово, но с бебе и вирус навън, хич не ми се обикаля. Дано да успея да намеря. Аз имам купени ресни за корниз тип пръчка, ще ги преправям за релса, но търся и завеси за дневната, тях ще ги шие магазина 😁

Хай, много розови нюанси и платове има в Айко. В спалнята са ми оттам, точно розови, но тогава улучих намаление. Сега, без намаление, са ми над психологическата граница...

# 573
  • Варна
Знаете ли някъде да продават и поставят протектори за електронни четци? Онлайн знам откъде да купя, но искам и да ми го поставят. Някой щанд за мобилни аксесоари, дали извършва тази услуга или Технополис/ Сиела, където продават четци?

# 574
Kristaline , щом не искаш много обикаляне, мисля, че могат да ти свършат всичко това в Студио 79 (на Драгоман 42). Имат сайт и страници във FB и IG с много качени мостри.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 10:41 от Saudadе

# 575
Saudade, благодаря ти!

# 576
  • Варна
Плътни пердета взехме от Домко, имаше месец на текстила миналата пролет или лято, метъра беше 25 лв с намалението. Много си ги харесвам още. За два френски прозореца и двата по 3 м широки излязоха към 400 лв с шиенето, ако не бъркам. Тънките ги взехме от един магазин на Баба Тонка, които е на ъгъла на един блок, бяха по 10 лв на метър, общо 90 лв. с шиенето, много малко взеха за ушиване.
Голяма обикаляне трябва, на Бенковски има доста магазини, в Сони М има избор също. И пак ще се изкажа негативно за Лено Бг, оставиха си ръцете в римските ни щори.

# 577
И ние преди години сме взимали от Домко.
Доволни сме.

# 578
Малко шантав въпрос
На 17ти работи ли се?

# 579
  • Варна
Май да.

# 580
Чак 2022 ще почиваме за празника на града..

# 581
  • Варна
Чак 2022 ще почиваме за празника на града..

Кофти. Тази година нищо не е като хората... Да свършва вече. Sunglasses

# 582
Когато обзавеждах къщата с пердета тънки и дебели, най изгодно ми излезе с шева от Хоум Макс. Също така в енглишхоум на промоция купих супер красиви и качествени, готови пердета за 40 лв. броя. Трябва си обикаляне. Това е истината и разучаване. Ми е д асе намери изгодно и качествено.
От Мосю Бриколаж са ми плътните в дневната. Имаше намаление плата и аз се възползвах, там ми ги и ушиха. Тогава разбрах, че по добре да купиш пердета от магазин и да ги дадеш да ти ги ушият в магазина, отколкото да търся шивачка.

Преди колко време това за Мосюто?

# 583
  • Където си поискам:)
Здравейте дами,
магазин Camper в гранд мол работи ли?
Последно, като ходих му правиха ремонт.
Благодаря

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 08:39 от Smile_K

# 584
bethefirst, преди 2 години някъде.

Общи условия

Активация на акаунт