На пазар във Варна - тема 58

• 28 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Под Слънцето
Хай, тази на Йордан Йовков до супера още като завиеш от Чинтулов в началото на баира / лява страна/ или друга - в новия блок с МайМаркет  до поликниника Санита.  Това се сещам в квартала.

# 601
И аз не съм много по темата, но тук винаги получавам разбиране и адекватна помощ. Имам имот за продажба, чудя се сама ли да се заемам или да го дам на агенция. Писала съм в конкретната тема, но ще съм благодарна на отзив и от вас. Някой скоро купувал/продавал- сам или с агенция? Споделете моля впечатления, може и на лични. Благодаря!

# 602
Хора, не знам дали е по темата, но да попитам - оглеждам частни занимални в района на Младост, Възраждане, Трошево. Ако някой е ползвал и има отзиви, каквито и да са, ще са ми полезни.

Намерих 2-3 теми във форума, но или са много стари, или изобщо няма писано освен първия пост от автора.
Аз имам съседка и бивша колежка, Мария Тодорова, която направи занималня в района, наема колеги, начални учители, а тя самата  е българик, подготвя големи ученици по български език. Много е отговорна и сериозна. Занималнята се казва "Успех", на улица "Ивац".

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 10:34 от milanda

# 603
  • Варна
HighSpeed, занималня има(ше) и в читалище Елин Пелин.

Kristaline, за продажба на имот зависи колко ви е спешно, имате ли време да се занимавате и не маловажния въпрос за  комисионната на агенциите. Много хора търсят директно да купят/продадат точно за да се избегне  въпросната комисионна. На ваше място първо ще се пробвам сама, като си определя срок след който, ако не е продаден все още, ще се обърна към агенция.

# 604
И аз не съм много по темата, но тук винаги получавам разбиране и адекватна помощ. Имам имот за продажба, чудя се сама ли да се заемам или да го дам на агенция. Писала съм в конкретната тема, но ще съм благодарна на отзив и от вас. Някой скоро купувал/продавал- сам или с агенция? Споделете моля впечатления, може и на лични. Благодаря!
И ние ще продаваме,чакаме наемателите да излязат.И ние се чудим,но  май с агенция е най-лесно.Някой знае ли колко е комисионната ?

# 605
  • Варна
Пепко на Осми приморски е добре зареден, днес пазарувах. Има и доста неща намалени. За дъщерята взех три клина, две блузи, зимна пижама, чорапи и бельо за по-малко от 45 лв общо.

# 606
И ние ще продаваме,чакаме наемателите да излязат.И ние се чудим,но  май с агенция е най-лесно.Някой знае ли колко е комисионната ?
3% им е комисионната.

Хай, видя ли има ли комплекти за баня? 🤣🤣🤣🤣🤣 няма такава досада като мене 🤣🤣🤣

# 607
  • Варна
Не съм ☺️ Интересува ме гардероба на щерката за предстоящия студен сезон и друго не гледах. На всичко отгоре съм такава бяла птица... Напълних торбата и чак като излязох се светнах, че не съм с колата, а с мотора. Няма да казвам как се добрах до офиса и каква гледка представлявах, сигурно нещо като ония индийци, дето висят и стърчат камари багаж от всички страни на мпс-то 😋

# 608
Пхахаха, туй с бялата птица ме уби Grinning

За щори Конкорд дизайн някой нещо?

# 609
  • Варна

За щори Конкорд дизайн някой нещо?

Аз съм доволна от слагане на щори началото на миналата година. Предложиха ми вариант за нестандартен като размер прозорец, а в две други фирми ме отсвириха. Цени тогава не съм сравнявала, не беше приоритет, търсех решение.

# 610
Харесах си рамки за очила от сайта в Леонардо.
Ползвали ли сте техни услуги за изработка на диоптрични стъкла ?
Интересувам се главно за такива пред компютър .

Някой скоро посещавал ли е очен лекар, който да не го претупва и да си предписва наляво-надясно несъществуващи диоптри или др. проблемни състояния.

# 611
Аз съм МНОГО доволна от д-р Питакова в мед. център "Св. Николай Чудотворец". Чудесен професионалист!

# 612
И аз днес от Пепко Чаталджа взех намалени два ромпъра,две клинчета,рокля и 4 чифта чорапки за 16 лв всичко.
Харесах си рамки за очила от сайта в Леонардо.
Ползвали ли сте техни услуги за изработка на диоптрични стъкла ?
Интересувам се главно за такива пред компютър .

Някой скоро посещавал ли е очен лекар, който да не го претупва и да си предписва наляво-надясно несъществуващи диоптри или др. проблемни състояния.
Савова в Николай Чудотворец,много съм доволна,една седмица преди да родя ходих,прегледа ме много подробно и доста продължително,също и Грънчарова пак там е добра,но Савова повече ми допадна.

# 613
Доволна съм от частна занималня "Слънчице" - тя е в новия блок с Май Маркет, до поликниника Санита. 
За щори от Конкорд мисля, че няма да сбъркате,  макар че ние избрахме други.

# 614
  • Варна
Диоптрични очила само в Леонардо съм поръчвала, отдавна нося. За очни лекари- специалстите от клиника Изгрев, д-р Николова, д-р Люцканова.

Общи условия

Активация на акаунт