На пазар във Варна - тема 58

• 29 047
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Да, затворено е по същия начин!

# 511
Въпрос за позлатяване или друго като решение... Може ли имитационна бижутерия - висулка, да се позлати при златар, правили ли сте ?

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 00:11 от *Камея

# 512
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, затворено е по същия начин!
Благодаря ви. Късмет сме изкарали с детето, когато отивахме на тренировка с 12 номер.

# 513
  • Варна
Е, не! Нали нямаше да се позволяват повече такива лагери, а само протестни шествия...

# 514
  • Варна
След малко слизам нататък, мерси за инфото. Ще отбия от предния светофар, че надолу става ужас.

# 515
Eli, ББ каза, че нямало да пречи на хората да протестират и навсякъде си върнаха лагерите.
На мен реално не ми пречат, даже ми е приятно тихо 🤪 Обаче за хората, които пътуват с автобус е голям проблем Sad

# 516
  • Варна
Здравейте!
Някой ходил е скоро до Авкаполиса  на Златни пясъци?
Интересуваме  дали имат семейни пакети?

# 517
  • Варна
Здравейте!
Последно като минавах не работеше. Преди месец.

# 518
Усещам, че е въпрос на време да им прекипи на хората от това. Общината не е създала достатъчно паркинги и места за паркиране и с това попада под ударите на закона. Но има време да се усетят хората.
Къде в града може да се купи хубав бекон и салам? Колбасите на които попадам не стават, а още е топло за самоделни деликатеси.

Колбасите на Добротица, както и млечните им са много добри. Месни неща мисля имат само във фирмените си магазини- на пазар Чаталджа, на Колхозен пазар и в Гранд Мол, за тези се сещам в момента.

# 519
  • Варна/Благоевград
Здравейте къде мога да намеря перилни и почистващи препарати на А1?  Има ли някъде където да е заредено всичко, което предлагат от марката ?

# 520
  • Варна
Здравейте!
Последно като минавах не работеше. Преди месец.
Благодаря..сигурно на са отваряли тази година..

# 521
  • Варна
Сетих се още един магазин, където е много вероятно да намерите рокличка. На Генерал Колев, пада се срещу входа на болницата. Тони стайл .... нещо такова беше магазина.

# 522
Здравейте,някой знае ли къде се продават от онези топки с опашка(все едно топката е сложена в чорап),младежите го подхвърлят на групички из морската градина.Не мога даже и изображението им да намеря в нета.Мисля,че имах специално название.Много ще съм благодарна ако някой знае от къде мога да намеря такава топка.

# 523
  • Варна
А1 има в Кауфланд, но не зная дали имат от всички техни продукти.
Топки с опашка преди имаше в Морската до слънчевия часовник, едни младежи ги предлагаха, засичала съм ги вечер. Вариант е и да си ушиете с тенис топка.

# 524
  • Варна
Здравейте,някой знае ли къде се продават от онези топки с опашка(все едно топката е сложена в чорап),младежите го подхвърлят на групички из морската градина.Не мога даже и изображението им да намеря в нета.Мисля,че имах специално название.Много ще съм благодарна ако някой знае от къде мога да намеря такава топка.
Преди много години съм купувала от https://uchmag.com/bg-bg/category/product/topka-s-opashka-300052694540754529/ - взех я от книжарница Хирон3000 на  ул. ”Братя Миладинови” №154-156

Общи условия

Активация на акаунт