На пазар във Варна - тема 58

• 29 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, случайно някой да знае къде или на кого мога да подаря буркани с винт? На някой от пазарите търсят ли? Имам различни размери и форми и се чудя дали освен в контейнера за стъкло, биха имали приложение другаде.
Ако желаете аз бих ги взела
Благодаря.

# 541
Ако желаете аз бих ги взела
Благодаря.

Вече ми писаха и ги обещах. Но ще Ви имам предвид, ако се насъберат пак.  Blush

# 542
  • Варна
Ходих да видя магазин Фамилия на Железкова. Наистина, както някой писа, прилича на Мадара.
На мен не ми хареса - дрехите и като цяло стоките са странни, цените са високи.
Залагам, че този магазин няма да просъществува дълго.

# 543
  • Варна
Аз ходих в Мадара оня ден. Честно казано, очаквах по-ниски цени от чутото досега.

# 544
  • Варна
Благодаря ви.
Избрахме Топола скай засега,та ще видим .
Ще заведем детето за рождения му ден ,ще става на 6 и се надявам да му хареса.

eli70o0може ли снимки на лични:)

Аквапарка - 300 метра  след отбивката за с.Равна гора от към  Близнаци е доста по близо до Варна от Топола.

Как се казва? За пръв път чувам за аквапарк там.

# 545
  • Варна
Това на пътя към Бургас, нали? И аз съм виждала нещо такова. Като отиваме от Варна към Бургас от лявата страна на пътя. Но никога не сме спирали.

# 546
  • Варна
И аз така го разбирам, а всяка седмица почти ходя до Обзор и никъде около Близнаци не съм виждала аквапарк.

# 547
  • Варна
Сигурно става въпрос за Хепи ленд, който  е по-скоро нещо като увеселителен парк, но не и аквапарк. В началото, когато го отвориха, беше много зле откъм атракциони, с децата го обиколихме за 30 минути. Към днешна дата нямам представа как е.

# 548
Според мен се бърка с парк "Хепиленд" , който НЕ е аквапарк, но упорито се рекламира(от тях самите), като нещо подобно.

П.П. Писали сме с Катя едновременно

# 549
Мръсно, занемарено ....
Басейна е един гьол с трева и боклуци.
Даже и краката не си топнах.
Това беше преди 3г -едва ли са го оправили, като чета мнения във фейса 🙈

# 550
  • Варна
Аз ходих в Мадара оня ден. Честно казано, очаквах по-ниски цени от чутото досега.

Изненадана съм.  Признавам, че не съм ходила отпреди карантината, но не очаквах такова впечатление да се създаде..... Но... явно има промяна при тях.

# 551
  • ВАРНА
Между Мадара и Декатлон в пъти по-добре е Декатлон и откъм  цени и откъм качество на дрехите.

# 552
На мен ми сравнително близо Мадара, до Делта планет съм и цените са си такива, каквито и преди 7 мес., и преди година - две. Тоест - средни, има дрехи, бельо, които са по-така и с по - височки цени, има и на по - ниски цени, зависи от фирмата производител. Бих казала, че клиентелата на Мадара не е намаляла. Откакто са го отворили ходя там, понякога и само за да се разходя и информирам за предлаганото, тоест без конкретна цел. Бих казала, че персоналът ме познава, а аз познавам и персонала, и асортимента
В Мол на разпродажба могат да се намерят и по-ниски цени, защото Мадара нямат разпродажби и намаления, там всичко си е до изчерпване, понякога една блуза може да застои 2 години, да е зацапана от пробване и пак няма да я намалят или скрият в склада.

# 553
  • Варна
Къде продават пресни погачи ? Може и с поръчка.

# 554
Погачи првят в пекарна "Стефани". Вземал съм от там, хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт