Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 80

• 88 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Данче, благодаря за снимките.

Няма нещо ново което  ни предлагат. Може би от екипа държат на изненадата на живото излъчване, но пък са красиви артистите. Да им се ненагледаш

......................................................................
И Баръш зад камера

https://vk.com/video-96725873_456247855

# 181
Добър вечер ! Hug Hug Hug
Момичета мерси за всичко интересно което сте споделили Flowers Hibiscus
Тийзъра на сериала на Елчин ми хареса,нейната Лейля е голяма  сладурана и все в стилни дрешки е облечена ,а Озан ох горкия каква физиономия направи на партито Simple Smile.Нергиз още с първите си думи и с физиономиите си ми напомни за Нериман ,но аз и не съм я я гледала и другаде де така че се надявам като почне сериала да изгради образа на новата си героиня по различен начин.
Светле Арък Боъоке/Баръш се появява в последния епизод от  3 сезон на "Чукур" .Ако не беше прекъсването заради пандемията участието му щеше да бъде само в този сезон и сега в новия нямаше да го има ,така поне тогава се говреше де.Сега вече не знам за колко епизода ще  участва в 4 сезон ,но ще го гледаме от лош по-лош  през цялото време .
Още една  снимка на Баръш от сета-среща с татко  Ерденет.

# 182
Новия афиш

# 183
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Ени. Ще го погледна.

А кога започва сериалът на Елчин?

# 184
Новият афиш на сериалчето на Елчин отново хубаво и стилно напревен.
Светле  на зад по страничките като че ли ми се беше мернала някаква дата 2 септември за начало на сериала ,но не съм много сигурна.Ако е толкова скоро обаче те биха го обявили вече си мисля така че сигурно не е тази датата ,но така или иначе скоро ще се разбере кога почват. Simple Smile
Нов фрагман  на "Чукур",Баръш го няма ,но все пак да го сложа ако на някой му е интересно.

https://twitter.com/cukurdizi/status/1299028996328427520

нова снима

Още една интерпретация на афиша на сериала на Елчин.

# 185
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Наистина са страхотни афишите на Елчиния сериал - мнооого елегантни и изискани.

# 186
# 187
Нова снимка на Елчин с Руткай..

# 188
Сладурана. С Руткай имат еднакви очи, може би е от осветлението.
Слънчева Елчин.

# 189
Елчин за живота и партньорите на екран

Скрит текст:
Елчин Сангу за връзката си с Юнус Йоздикен, за раздялата на родителите си и партньорите си Баръш Ардуч и Къванч Татлъту

Родена в турския град Измир през 1985 г., Елчин Сангу винаги се е характеризирала с това, че е била весело и общително момиче.

Дори раздялата на родителите й, когато е била едва на 7 години, не успява да свали усмивката от лицето й. "Детството ми бе наистина красив етап, играех си много и имах приятни моменти", казва актрисата, която ако се почувства тъжна или притисната, прибягва до музиката. "Това е моят лек, кара ме да се чувствам щастлива на мига", доверява тя.

Резултат с изображение за „елчин сангу“
Не е изненадващо, че повече от десетилетие по-късно, след като показва художествените си умения, решава да учи опера в университета в Мерсин (Турция). "Там ме научиха на много повече неща, отколкото можех да си представя", казва тази дама, чийто приключенски дух я подтиква да влезе в театралното училище на Сахне Тозу. В същото време Сангу прави своя пробив като модел, превръщайки се в основното лице на няколко рекламни кампании, най-вече свързани с продукти за косата: "Производителите ги привлече червения цвят на косата ми, те смятаха, че е боядисана, но не е. Естествена е, точно като тялото ми, тъй като никога не съм си оперирала лицето или гърдите".

По-късно, през 2013 г., екранната Зейнеп от "Ирония на съдбата" получава първата си важна роля в сериала "Времето лети", където играе Жале. В някои сцени красавицата оставя публиката изумена с таланта си да пее, докато свири на пиано. След това идват други роли и разбира се, главната героиня в турския хит "Любов под наем". За ролята си на Дефне Елчин пази приятен спомен: "В живота си се смея много, аз съм човек, който обича да се забавлява. В това тя и аз си приличаме".

Чаровната актриса доверява, че се радва, че е споделила екрана с Баръш Ардуч - нейния партньор в сериала: "Той е невероятен, много талантлив и това те кара да се чувстваш сигурна и защитена по време на записите с него. Атмосферата на снимачната площадка беше страхотна!"...

Баръш не е единственият красавец, с когото Сангу е работила. През 2014 г. тя застава рамо до рамо с Kъванч Татлъту в "С Русия в сърцето", а през 2018 г. двамата си партнират отново в "Ирония на съдбата". За него Елчин казва само мили думи: "За мен е чест да играя редом до него, той е много скромен и винаги помага".

С толкова много проекти зад гърба си, червенокосата красавица търси моменти на откъсване пътувайки - нещо, към което е пристрастена: "Обогатяващо е да наблюдаваш други култури и различни пейзажи. Да се отдалечиш от дома си за няколко седмици, ти позволява да се опознаеш, да се усъвършенстваш". В профила й в Instagram можете да видите много от дестинациите, които е посетила - например Тайланд или Лондон. Това не са единствените фотоси, които Елчин споделя със своите последователи в социалната мрежа. Те са свидетели на романтичните й почивки с бизнесмена Юнус Йоздикен, с когото има сантиментални отношения от 2013 г. насам. "Това, което ме привлича най-много в един мъж, е неговата интелигентност, а не физиката му. Мисля, че красотата е нещо второстепенно, което малко по-малко може да отмине", споделя актрисата.

Двойката има обща любов към животните. Двамата дори осиновиха куче, което е главният герой на много от видеоклиповете, които пускат в интернет. "Харесва ми феновете да знаят какво е ежедневието ми, когато светлините угаснат и не съм изправена пред камера", споделя Елчин, която е много благодарна за постоянните съобщения, пълни с любов и обич, които получава. "Ние правим сериалите за публиката и без нея нашите кариери не биха съществували", сигурна е тя.

Що се отнася до бъдещето, Сангу предпочита съдбата да я изненада както лично, така и професионално: "Бих искала животът ми да бъде същият, както досега, да продължавам да се наслаждавам на семейството и кариерата си"
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
http://tvnovellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_95.html

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 09:43 от Slawena

# 190
Елчин някакво интервю май  ще дава ...

И  нова снимка на Озан..

И колаж от туитър...

# 191
Добре ,,загряват,, публиката преди старт.
Озан не съм  следила, но Елчин е активна.  От дълго време не е било така.

# 192
Наистина добре ни загряват ,но хайде и вече да обявяват кога ще е старта на сериала
Едно клипче с всичко което е пускано до сега . Grinning

https://youtu.be/CQ5YInzLBzE

# 193
  • Пловдив
Ах тези погледи!!!

Фрагман!

https://www.instagram.com/tv/CEmdx3gAMbf/?igshid=1hi68g5aimh6y&a … stZ01dXV9HEBkoYgg

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 20:42 от dan4eto24

# 194

Здравейте!

Данче, благодаря за фрагмана. Интересно ще бъде!
Но погледите на ДефОм/ЕлБар винаги ще са ми на сърце.
Тази сцена беше прекрасна и много я обичам. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт