Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 80

• 88 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Фрагманът с руски превод

https://vk.com/video-96725873_456247874

# 196
Сериалчето на Елчин - драма или романтична комедия ще бъде? Не можах да намеря точна информация...

# 197
Ели,Данче мерси за фрагмана и превода му.
Харесва ми ,Лейля как му подвиква на Сарп самооо.
Има и нещо тъжно и нещо весело във фрага ще видим как ще е на там .Хайде да почват ,нямам вече търпение.

# 198

Доколкото разбрах във фрага май пее Елчин...
Миси,предишната ми информация беше ,че е драма,защото е свързана с някакво убийство,но вчера прочетох отговор на някой ,който е свързан с филма ,та той казал,че ще е романтична комедия...В крайна сметка ще видим...И защо не започват не знам...Тези дни започват толкова много сериали,всеки като си започне някой,трудно ще премине на друг ...Дори и ден не са уточнили.Първо беше сряда, после неделя..

# 199

Доколкото разбрах във фрага май пее Елчин...
Миси,предишната ми информация беше ,че е драма,защото е свързана с някакво убийство,но вчера прочетох отговор на някой ,който е свързан с филма ,та той казал,че ще е романтична комедия...В крайна сметка ще видим...И защо не започват не знам...Тези дни започват толкова много сериали,всеки като си започне някой,трудно ще премине на друг ...Дори и ден не са уточнили.Първо беше сряда, после неделя..

И аз попаднах на противоречива информация относно жанра и затова реших да питам Simple Smile

# 200
  • Пловдив
Добро утро момичета!

Новата фотосесия на Елчин!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 17:12 от dan4eto24

# 201

......И защо не започват не знам...Тези дни започват толкова много сериали,всеки като си започне някой,трудно ще премине на друг ..

Това , че започват много сериали не означава , че ще продължат. От няколко години практиката е ново дизи- няма рейтинг, финал и то още на 3-4 епизод. Никой не се интересува от зрителски коментари, рейтинг важи. Важно е да носи проекта пари, много пари и остава. Другото е без значение като: актьорска игра, сюжет, стайлинг и т.н. Така, че всичко е въпрос на доходи независимо кога ще започне и кой какво играе.
Харесва ми фотосесията

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 19:23 от eliNIM

# 202
  • Варна
Разкошни снимки на Елчин.

# 203
Много хубави снимки на Елка
Елчин пее момичета в туитър това вчера беше доста коментирана тема

Озан и Елка от инстасторито на Озан
Шок съм рядко е активен.

# 204
Част от  отговорите на Елчин, към снимките
Скрит текст:

- В шоу есть любовный треугольник. Почему любовные треугольники причиняют боль? Есть ли любовные треугольники в реальной жизни?
Э: Этот любовный треугольник не является классическим женским треугольником-прерывателем. Треугольник, образованный совпадениями жизни. У каждого персонажа в нашем сериале есть история, которую мы увидим со временем. Самое главное, что в этой драме нет персонажа, который действительно бы делал плохие вещи.

- Каким приключением будет для вас новая драма «И в печали и в радости»?
Э: Я очень взволнована ... Посмотрим на этот путь вместе.

⠀⠀
- Когда все придёт в норму, куда вы отправитесь в первую очередь?
Э: Шотландия и Ирландия ... Мне они всегда были интересны.

Много обичат тази поза турските фотографи. Вулгарна е. Не ми допада въпреки ,че  е малко по приемлива, не е обърната към обектива.

Песента която пее Елчин е от черноморския край на Турция

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:04 от eliNIM

# 205
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug

Боби Hug благодаря за темата Flowers Hibiscus
за сега новото дизи на Елка ми хареса от фрагманите и на този етап смятам да го гледам.
Харесват ми като двойкар добре стоят един до друг на снимките, ще видим като пачнат как ще са.

# 206
Здравейте! Има ли начална дата сериала на Елчин, и знаете ли ще има ли бг превод, че с моя сериален турски няма да го бъде, а руския още повече.

# 207
Другите  образи, освен Лейля/ Елчин, Сарп/ Озан  и Мелиса/Ясемин

LEYLA - Elçin Sangu
Преводът е с Гугъл
„Моята работа е да направя най-щастливия ден на хората перфектен. Знаеш ли какво казват ... Ако желаят, нека се махнем от него ... Аз? Моето положение е малко сложно

Скрит текст:
“Benim işim insanların en mutlu gününü kusursuz hale getirmek.  Ne derler bilirsiniz... Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine… Ben mi? Benim durum biraz karışık…”

SARP - Ozan Dolunay
 Преди години любовта на живота ми; Трябваше да изоставя Лейла и да си тръгна. Избягах ... Мислех, че никога повече няма да бъда щастлива. Тогава „излезе“ при мен. Мелиса ... Може би не беше „любов“, но се върнах към живота. Няма да направя същото с него

Скрит текст:
“Yıllar önce hayatımın aşkını; Leyla’yı yüz üstü bırakıp gitmek zorunda kaldım. Kaçtım… Bir daha mutlu olamam sandım. Sonra ‘o’ çıktı karşıma. Melisa… ‘Aşk’ değildi belki ama yeniden hayata bağlandım. Aynısını ona yapmayacağım.”.

HALİL
„О, този тъмен ден. Денят, когато мъжът, когото обичах като моя син, остави дъщеря ми на сватбената маса. Не забравям този ден и ви карам да забравите онзи ден, за да не може Лейла отново да изпита същите неща. Сега мястото му е на моя страна. "

Скрит текст:
“Ah o kara gün. Oğlum gibi sevdiğim adamın kızımı nikah masasında terk edip gittiği gün. Leyla bir daha aynı şeyleri yaşamasın diye o günü unutmuyorum ve unutturmuyorum. Onun yeri artık benim yanım.”

CAN

„Не съм човек, който приема живота много сериозно. Къде е забавлението? Всъщност не е, че не знам, че животът е всичко това. Просто е по-лесно по този начин. "

Скрит текст:
“Öyle hayatı pek de ciddiye alan bir adam değilim. Nerede eğlence orada benim. Aslında hayatın bundan ibaret olduğunu bilmediğimden değil. Sadece böylesi daha kolay.”

БУЛЕНТ

„Власт и пари. Двете най-важни неща в живота. Заобиколен съм от хора, които не вярват, но ще докажа на всички, че съм прав. О, между другото, след като се разведох с Аслъхан, по-млад ли съм? "

Скрит текст:
BÜLENT

“Güç ve para. Hayattaki en önemli iki şey. Buna inanmayanlarla dolu etrafım ama ben haklı olduğumu herkese kanıtlayacağım. Ha bu arada Aslıhan’la boşandıktan sonra daha mı bi gençleştim?”

JASMINE

„Всички мислят, че съм ловец на пари, само защото съм с по-възрастен мъж от мен, но аз наистина харесвам Бюлент. Може би е трудно да повярвам, но единственото, което търся, е щастието. "

Скрит текст:
YASEMİN

“Herkes kendimden büyük bir adamla beraberim diye beni para avcısı sanıyor ama ben Bülent’i gerçekten seviyorum. Belki buna inanmanız zor ama aradığım tek şey mutluluk.”

Здравейте! Има ли начална дата сериала на Елчин, и знаете ли ще има ли бг превод, че с моя сериален турски няма да го бъде, а руския още повече.

не е обявена официално датата

# 208
Вероятно така ще изглежда Лейла като се жени за Сарп..

А тази снимка е от инстаграма на Елчин..

Коментар на турски блогер..

# 209
  • Варна
Коте : ) - дано да изкарат хубава тава ( както се казва - хахахаха) и да има какво да си коментираме дълго тук,
Май още не са казали коя ще им е датата.

Имаше преводи на бг на откъсите. Но дали ще продължат и със сериала - не знам. Ще чакаме да видим - ще се чуе Wink

Ели - мерси за описанието и на другите герои. : )

Общи условия

Активация на акаунт