Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 80

• 88 124
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
Джулия мерси за инфото  Flowers Hibiscus  Дано и новите сценаристи да се справят много добре с работата си както старите.Доста му се бях навила на първи сезон да го гледам ,но нещо не намерих време ,но пък поглеждах понякога разни клипчета и ми беше направили впечатление ,че има доста външни снимки и всичко е  мащабно и направено   много добре.Със сигурност и на татък ще се продължи така защото феновете които ще останат да гледат сериала и новите попълнения които ще се влеят ще очакват хубава история която е поднесена по правдоподобен начин.
Ели тия трима сладури от снимката ти май  всичките кръчми в Алачатъ са били техни снощи ми се струва така като ги гледам
Намерих инфо за султан Алп Арслан в уикипедия ,слагам го ако на някой му е интересно да го прочете .

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%BF_%D0%90%D1%80%D1 … D0%BB%D0%B0%D0%BD

Втора част на рекламата на Баръш и Мелис.

https://twitter.com/BArduc_Bafc/status/1411031088621928452

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 22:56 от Eny87

# 691
Още от рекламата с Мелис и Баръш

https://vk.com/video-96725873_456248445

и Елчин със страхотна снимка

# 692

Ели  мерси за новите нещица Flowers Hibiscus
Красива Елчин Heart
Мелис и Баръш/Селин и Джан големи сладури .Мацето от голямо цъкане по телефона го закара в яките пущинаци обаче той набързо откри най-близкото кафене

Почнаха и колажите за новия сериал "Алп Арслан".Този ми хареса ,че са включили и героите от 1 сезон.

# 693
Ени много готини гифчетата. Как му отива на Баръш хубава кола с хубава жена, Stuck Out Tongue Winking Eye веднага прави подходящ поглед.

# 694
Дано да му е работно обекло,че чехлите му са покъртителни!!
/от инстаграм/

# 695
Дано да му е работно обекло,че чехлите му са покъртителни!!
/от инстаграм/

Здравейте!

Не знам дали чехлите са му покъртителни, но виждам, че краката са му с тен на чорапи. Smile
Ами, лежерно си е момчето. Надали му е работно облекло, просто това му е естественото състояние на обличане и държание, абсолютно неглижирано, обикновено и свободно.

Редактирам се
Освен тена на чорапи и вратът му е с тен на тениска. Smile

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:17 от Dimana-nova1

# 696

Сигурно му е жега на човека и се е облякъл  да му е удобно и свободно.На мен ми е интересна татуировката на крака му  каква е.
Дими  това лято Баръш го раздава работен и няма време за плаж тъй че слънцето го е лизнало там където е могло .
Малко снимки от работния процес на рекламата.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 20:25 от Eny87

# 697
Ени, благодаря за снимките от рекламата!
Всякак ни е хубаво момчето.
Много хубави колажи за новата му роля на султан.
Ох, не знам дали мога да издържам такъв сюжет с боеве, султани и завоевания, но заради Баръш ще поглеждам.
Ще го обсъждаме ли тук новият му сериал ? Ще се радвам да продължим темата и да си хортуваме тук, където е много уютно, въпреки че не е толкова активно. Надявам се с новия сериал на Баръш да стане по-активно присъствието тук.

Лека вечер и прохладна нощ пожелавам!

# 698
След снимките на Баръш да разнообразя темата с Елчин и фотографа

И зад камера от последния и сериал

# 699
Дими  ако има  желаещи  ще е готино да обсъждаме тук новия сериал на Баръш.Понякога поглеждам в темата на "Великите Селджуци" и мисля ,че поне за сега там  много много не им се гледа втори сезон и съответно и няма и да го обсъждат .Ще видим като почне сериала какво ще стане.
Ели  мерси за снимките Flowers Hibiscus Още ме е яд ,че "В добри  и в лоши дни" не успя да се задържи на екран , за да се порадваме по дълго на интересната история и на красивите и талантливи Елчин ,Озан и Ясемин.Heart
Само Елчин от новата снимка

Няколко нови снимки от Бурджу.

другите в спойлер

Скрит текст:

със съпруга и племеничето

и семейно

и  още Баръш  

# 700
Здравейте!

Ени, мерси за снимките на Елчин. Голяма сладурана и мисля, че ми остава най-голямата любимка от всички турски актриси. Харесвам, външността й, енергията й, таланта й,  прекрасното й излъчване. Иска ми се да я гледам отново.
Ени, мерси за снимките на Бурджу. Лъчезарна е и хубава, е ,трябва малко да налее гръд.

Днес е световният ден на Човечеството.

Хората често забравят, че добротата и човечността са безплатни.
Нека забравим платените грижи и платената човечност!
Нека бъдем по-добри и човечни! Нека бъдем ЧОВЕЦИ!

# 701
Бурджу е едтествена и позитивна. Обича предизвикателствата и им се радва .

Ени страхотни кадри с Баръш . Напомниха ми за времето на Ашка, он- лайн обсъждането. Така да му отиват подобни роли, къде е тръгнал с фесове и саби да се занимава. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубавото е за неговата кариера , че не стои на едно място и предъвква шаблони роли, а ние , в частност аз можем само да коментираме.
[quote author=Dimana-nova1

Днес е световният ден на Човечеството.

Хората често забравят, че добротата и човечността са безплатни.
Нека забравим платените грижи и платената човечност!
Нека бъдем по-добри и човечни! Нека бъдем ЧОВЕЦИ!
[/quote]

Не бях чула за такъв ден, хубаво като идея, само че не мисля че един ден е достатъчен за да сме човечни.  Отдавна е лишено от съдържание.
Не ми допада точно позьорството за това.

# 702
Ели  те и в "Алп Арслан" ще му изпишат някой и друг влажен поглед на Баръш ,няма да го оставят само  на бойни сцени тоя сериал ха ма ха .Все пак за  Алп Арслан се знае ,че е имал поне две жени и няколко деца така че  ще трябва да се завърта и в харема да ги разкуткодяква неговите кадъни
Бурджу е както винаги голяма сладурана .Нека си почине на воля с любимите си хора ,заслужава го защото имаше много силно драматичен първи сезон на "Момичето на прозореца" а втория няма да отстъпва по нищо на първия даже може и по-тежък да е така че сега да събира позитивни емоции защото ще са и нужни като почне пак да снима.
Елчин като Лейля Heart

https://twitter.com/Anahi_mundial/status/1414232799071117313

И нещо новичко от спортния клуб на Баръш-човека тренира съвсем сериозно и без почивка.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 21:08 от Eny87

# 703

Елчин като Лейля Heart

https://twitter.com/Anahi_mundial/status/1414232799071117313

И нещо новичко от спортния клуб на Баръш-човека тренира съвсем сериозно и без почивка.

Ени,  прекрасна Елчин. Красиво момиче и много талантливо. Гледам я с голямо удоволствие.
Борето нека тренира за ролята. Явно много се е нахъсил за този образ и разбира се за ролята.
Нека да има успех, отива му. А може би иска да излезе от досегашните образи и да опита с нещо историческо.

# 704
  • Пловдив
Привет момичета!
Благодаря ви за споделеното от вас!

Един от най-очакваните проекти на есенния телевизионен сезон е работното заглавие „Легендата за Алп Арслан“ - вторият султан на Селджукидите (1063-1072), при който държавата достига своя разцвет.
 - Баръш Ардуч ще изиграе главната роля, а Фахрие Евджен ще му бъде партньорка
 - Мехмет Озгур ще продължи да играе ролята на главен съветник на суверена Низам ал Мулк
 - режисьор - Чагатай Тосун, който наскоро завърши 2-ри сезон на "Рамо"
 - TRT1 излъчващ канал, студио Akli Film
 - подготовката на актьори и постановка на бойни сцени ще се извършва от специалисти от Nomad Stunts - международна група казахстански каскадьори
 - Снимките ще започнат през август 2021 г., шоуто трябва да започне през септември 2021 г.

Общи условия

Активация на акаунт