Десетокласници 2020/2021

• 38 521
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за линка към изказването на Иво Христов.
Колко точно, ясно и спокойно казано е всичко. Съгласна съм.

# 106

Добро утро!
   Почерпете се за здравето на маминия ми Убавец!Днес става на 16г - от 00.00ч започнаха хубавите изненади за него.
     ДНес от 10.00 е на изпит за дсд паралелка,стискайте палци!!!!Мълвата вече носи,че темата е вече изтеглена,и децата,които ходят при едната учителка на уроци я знаят.Сега,доколко е вярно,не е ясно.Но каквото и да е,ако е подготвен както трябва,това не би трябвало да го събори.
    Иначе ваканцува си наборът с пълна сила.Очертава се да има две партита за РД ,но хубавото е,че изобщо не ме занимава нито с организация, нито с финанси.В един миг ми изглежда толкова пораснал и поумнял и помъдрял,в следващия момент се дъни като дете в детската градина.
   Връщам се сега да изгледам клипчето и да се произнеса ,разбира се!

# 107
  • София
Марулета, да ти е жив и здрав. Според мен имаш отговорен син. Стискам палци за изпита. Дано се похвалиш с успех.

# 108
  • София
Марулетке, да е жив и здрав! Все такъв да ви е отговорен, да е щастлив и да сбъдва мечтите си!
Ще му стискаме палци днес.

# 109
  • София
Марулетка, да е жив и здрав наборът! Да е умен, разумен, все така отговорен и изпълнителен. И да има много късмет!
Стискам му палци, в момента "се пече" на бавния огън - дано му е леко и лесно Kissing Heart

# 110
Честит празник,Марулета.Да расте здраво,умно и работно момчето!

# 111
  • София
Марулетка, да ти е живо и здраво порасналото момче! Flowers Hibiscus

# 112
  • София
Честит РД на наборчето, Марулета.
Да е здрав, да се сбъдват мечтите му и да ви радва!
Успех му желая днес!

# 113
Много здраве, късмет и стискаме палци днес за порасналото момче на Марулетка!

# 114
Благодаря ви!Обади се,свършили са-естествено темата за писане е била гадна.

# 115
  • В светлината на слънцето
Марулетка, честит да ти е рожденикът! Да е здрав и да сбъдне мечтите си! Стискам палци изпитът да е успешен! Hug

# 116
Марулетка, честит рожденик! Много късмет и здраве. Simple Smile Успех на изпита!

Мойта малката е приета 31во с Англ. и немски.
Традиционно, РУО София дремуцат със статистиката (освен, че и сайтът заби). Чакаме я да видим шансове за 35то немски/руски и за 133то комбинация руски/англ.
Не знам този руски дали не й повлиях аз да го пише...Rolling Eyes Малко съм разколебана...
Но и да остане на сегашното класирано място, сме доволни.

# 117
  • Варна
Марулетке, честит да е набора! Много щастие и късмет му пожелавам. И мечти, които да следва и постига!

Честито и на новата гимназистка на Free soul!

# 118
  • Пловдив
Марулетка, честито да ти е момчето. Все така упорит и успешен да е. Весел празник  и успешен днешен изпит!

Честито на приетите деца - нека сбъдват мечтите си!

# 119
  • София
Марулета, честит рожденик! Да е здрав и успешен!

Общи условия

Активация на акаунт