Десетокласници 2020/2021

• 38 549
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Абе вижте сега-наборът е с 60 точки,максимални 100,минимални 60.Той и още трима Убавци са този резултат, а един е с 59 .Той е близнак на момче,което е с повече точки.И май влиза заради брат си,което за мен не е окей,ама .....
  Та,60 е санитарния минимум,и добре,че не кандидатстват 120 човека,а 27,от които 4ма отпадат.Следите ли ми мисълта?
   Обажда се нашия,на работа е и вика Ела бързо!"- аз тъкмо влизам в банята.Обличам се и тръгвам,по един пряк път,земен,с дупки,щото главния е в ремонт и има задръстване и е чудо.И през акъла ми за тези 7 минути минава мисъл,че му е зле,че на гаджето му е зле,че на баща му нещо е станало,че имаме проверка от НАП.Спирам пред магазина  и то се хили-Спече ли се ,а?!И ме черпи с бонбони,че влязъл в дсд.Да го Фанеш,да го прибиеш.
   И аз се зарадвах де,ама като ми показа списъка и викам "Е не те ли е срам,с последните да си?!"
   Отговорът- мамо,поставихме си цел да вляза-влязох.не си поставихме цел да съм в челната 5ца.Така че следващия път като поставяш цели,бъди по-конкретна.
   На приятелката ми синът е 4ти,и тя е леко бясна,ама целта,която е поставила е в първата тройка.
   Тъй че,моля ви се,човекът е изпълнил целта.

# 211
Марулета, браво на детето!

# 212
  • София
Аууу, мандаринка, благородно завидях за терасата.
Ние тази година нищо не насадихме в селския двор. Нямаше кога. Но пък ни израсна авокадо от костилка. Ще видим дали ще оцелее зимата.
Прибери го в стая . Нашето е ок.1.50 м. високо

# 213
  • В светлината на слънцето
bibi, не става. То расте директно в земята, не е в саксия. Изкарало е вече една зима навън. То там е друг климат. Почти всички си насадиха палми. Освен и ние да боднем една, маймуни у нас да искаш.

# 214
  • Варна
Марулетке, честито! Да поздравиш набора за заслуженото място в паралелката! Много успехи му желая!

# 215
  • София

И аз се зарадвах де,ама като ми показа списъка и викам "Е не те ли е срам,с последните да си?!"
   Отговорът- мамо,поставихме си цел да вляза-влязох.не си поставихме цел да съм в челната 5ца.Така че следващия път като поставяш цели,бъди по-конкретна.
Много го харесвам тоя! Joy

Ай, честито! И спри да го анатемосваш! Laughing

# 216
  • Пловдив
Марулетке, чудно ти е синчето. Виж как хубаво си постига целите. Браво!

# 217
  • у дома

Тъй че,моля ви се,човекът е изпълнил целта.
Ся ти,че не си формулираш като мен правилно целите-проблема си е твой...
Честито-аз не съм се и съмнявала-детето е право-важното е,че е над чертата!
И от къде я измисли тази оценка на НВО 10 кл-няма такова нещо-има точки,където още никой или поне аз не знам колко е максимума-вписват се съответно тези точки в дипломата и това е.Щом аз не съм се затръшкала колко знаят и не знаят-смятай колко е важно-тази информация не я споделяй,че и без това не са се счупили от учене,особено по мат,а и Д.
е казала,че няма да им предава догодина,та не се знае кой какво и що ..

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 20:32 от svetlaem

# 218
  • София
На набора в прав текст съм му казала да се оправя с НВОто в 10клас, от нас само това че ще продължим да плащаме учителя по математика, но не за друго, но няма да реши една задача допълнително и да го държи под око дали всичко в училище е взето. Курс за НВО-10 - не.
На дневен ред ще ми е НВО7 на сестра му, което съм с очакване да е по-тегаво:
1во е момиче,
2ро тенденцията за улесняване на НВО.

# 219
  • София
Марулета, честито и от мене. Симпатяга е синът ти.

# 220
  • София

Много го харесвам тоя! Joy
И аз.😍 Жив и здрав да ти е Марулета!

# 221
Ще направим фен-клуб на Марулетения син. HugHeart Eyes

# 222
  • София
Ех, страшни градинарки сте! Аз освен с един босилек на терасата, с друго не мога да се похваля! Но все пак става за песто!
А ДСД-то ще го преборите! Моята госпожица се справи без проблеми!

# 223
  • София
Ние днес се подредихме на опашка за ПСР тест. Решихме инцидентно да тръгнем за моренцето.
Няма такава гадост. Още ме боли носоглътката, децата се оплакват също. Лелята в Рамус сякаш искаше да си отмъсти за несправедливостта,  тя да бърка по цял ден в гърла и носове, а някои да се плацикат на плажа. Идеята й беше или да ти стигне до мозъка през носа, или клечката по някакъв начин да направи завой и да се покаже през гърлото. Fearful
Нищо де...утре няма да си го спомняме.
Аз да ви попитам нещо...
Вие купувате ли нови книги за децата си от задължителната литература? При нас всичко се пази - аз съм учила по книгите на майка ми, издадени през 60-те, сега и моите деца ги ползват и разлистват жълтите страници. Някак ми стана едно мило като изрових днес “Тютюн” от библиотеката и си видях записките с молив между страниците. Все едно беше вчера...Simple Smile.

# 224
Рядко ми се налага да купувам нови книги  - ползват  или от богатата домашна библиотека на родителите ми, или заемат от Столична библиотека.  Тютюн наборката също започна да го чете старото издание, но се прехвърли на Читанка, за да избегне комунистически наложените вметки и откъси.

Това с теста - много кофти звучи. Ние отказахме резервация в Гърция за септември, ще се плицикаме на нашето море таз година...Обаче така ми липсва гръцкото...

Общи условия

Активация на акаунт