Десетокласници 2020/2021

• 38 529
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз не виждам причина да няма присъствена година от към заболеваемост. За сега.
Но неадекватните мерки и поведение на РЗИ-тата ме изнервят. Струва ми се, че навсякъде действат по собствени си правила, независимо от онова писмо на МЗ, с точките, които всеки родител трябва да знае....

# 676
  • София
Честно да си кажа много от мерките ми се виждат глупави. Днес гледах по тв репортаж в едно училище, как дезинфектират външната постелка през.два часа. И това от какъв зор. Щом при предишната липса на хигиена в училищата децата са оживели. И въобще с тази дезинфекция постоянна на ръцете. Все едно аз мога да кихна в ръцете си и да пипна нещо. Няма как да са постоянно дезинфектирани. Толкова тъпотия има световна, че сами ще се затрием някога.

# 677
  • София
Вчера, по бТВ, чух изказването на един единайсетокласник, от карантиниран за 14 дни клас. Каза, че ще използва времето за да .... работи. Общо взето, изказването на това момче, обобщи пълния абсурд на цялата ситуация. Минават на ДО, след което контактите навън, продължават с пълна сила. Контрол - проформа.

# 678
  • София
Контрол по мое мнение няма. Моя приятелка беше карантинирана за 14 дни при майка си. Нито един път не я провериха. Освен това карантина би трябвало да означава и за цялото семейство. Но тогава кой ще работи. Та се правят половинчати работи.

# 679
  • София
Е, тук вече опираме до съвест и възпитание в семейството, както и до лична отговорност.

# 680
Еее,детето може да си работи от вкъщи.
  Но да,контролът е нулев,всичко е проформа.Вчера наборът по телефона се гневеше,че една от учителките им ходи без маска,без шлем, а като говори праща слюнки .
   То и той не спря да мрънка все за нещо де.

# 681
  • София
И моят мрънкаше за една учителка, но класа са се оплакали, където трябва.

# 682
  • София
Да се отчета за Аво.
След 20-дневна мъка, младежът е с определено ниво, започва по-другата седмица с С1.

# 683
  • София
Ние чакаме график за С1.2. Заради БС пропуснахме първия срок миналата година и се включи в ниво С1.1. от втория срок, защото, въпреки че според резултатите от теста я определиха за С1.2., прецениха, че няма да успее да го вземе само за един срок. На практика ни загубиха една година тия, много съм им ядосана. А в крайна сметка загубихме две години, защото в 8-ми клас прекъсна английския заради новия език, което и двете отчитаме като грешка, защото имаше страшно много свободно време и нямаше да й е никакъв проблем да продължи с английския тогава. Можеше вече да е приключила с английския и да започне италианския, който иска да учи. Не е нещо непоправимо, но ме е яд.
Появи се първата оценка за годината в Школо - по физическо, бягане 200 м. Simple Smile

# 684
  • София
Аз бях подготвена за старт с В2, защото той не ходи на допълнителен английски от 6-и клас. Говорих с преподавателката, която на края на събеседването ме извика, да се включа и аз. Увери ме, че ще е загуба на време това.
Надявам се, да оправдаят славата си на школа с добри преподаватели и да забравя за слабото им организационно звено! Smiling Imp
На този фон, няма да ви казвам, каква оценка има на входното по АЕ в училище, щото ... съм на път на го обезглавя! Satisfied

# 685
  • София
Аз нямам много опит с организацията им по принцип /доволна съм от организацията и скоростта, с която проведоха и оцениха теста й в средата на годината и я разпределиха в група/, но ДО-то им беше много добре организирано.

# 686
  • у дома

На този фон, няма да ви казвам, каква оценка има на входното по АЕ в училище, щото ... съм на път на го обезглавя! Satisfied
Недей-моето е с С2 по ае/на Кеймбридж сертификатите,където още не мога да проумея защо явяването струва около 400лв/ и класиране на национален кръг на олимпиадата  по ае и пак не е с 6 на входното-обаче аз пък съм щастлива ,защото му казах,че все пак ,колкото и да си знаещ си трябва учене и това е.

# 687
  • София
Нашия положителен съученик вече е отрицателен. Ама дали ще ги пуснат на училище или ще си отвисят още две седмици....

# 688
  • София
Защо още две седмици? Откога сте в карантина?

Отрицателният PCR не отменя карантината.

# 689
  • София
Аа, още една седмица и два дни, ама на мен ми се виждат като векове! 😁

Общи условия

Активация на акаунт