Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
На мен новата ми любов е Boss Woman. В магазинчето на Рефан ми го предложиха случайно и реших да го пробвам. Може и стар да е, нямам представа, но ми е много лек, нежен и приятен.
На мен също много ми хареса, пробвай The scent for her в изпълнение на Мартинез. (пак е нестандартен, но много добър за жегите)
Здравейте, да попитам със старите шишета от парфюми, какво правите? Може ли да се напълни различен аромат или не си заслужава?
води се, че можем да ги използваме, но на мен определено ми се смесват ароматите, дори да ги кисна с дни в горещи води и спирт.

# 211
Да, уж спирта обезмирисява, но сякаш недостатъчно. Обикновено в такива бутилчета в които си наливам даден аромат просто подновявам същия аромат. Grinning

# 212
Да, и аз мисля да взема 30 мл. за проба. Ще споделя, когато дойде Simple Smile

Да споделя:
В петък си поръчах от The moon Omnia Paraiba - 30 мл. Събота сутринта го получих. Тествам на двете сгънки на лакътя - на едната оригинала, на другата на The moon. Много се доближават един до друг ароматите, харесва ми и имитацията. Ще си закупя по-голямо количество да се пръскам на воля. Heart Eyes
Благодаря на Ре за бързата отзивчивост! Revolving Hearts
И на всички съфорумки за споделените парфюмни мисли!:blush:

# 213
Здравейте!
Влизам, за да похваля Перфам № 925, имитация на JPG Скандал.
Вчера детето си го купи от морето, прекрасен аромат, сякаш не толкова сладък и меден както оригинала.

# 214
Във Варна има само магазини на Рефан, Заг и Мартинез. На D&P няма.
Nell, къде има Заг и Мартинез? Мислех, че този на Заг (на Колхозния) е закрит.

MM търси Creed Viking, на първа страница не видях да има имитация?

# 215
Здравейте, момичета!
Дали някоя от вас е от Велико Търново и е запозната къде кои се продават? Знам за Рефан, Мартинез, Баргело и Роксан. Благодаря!
Рефан мисля че са в 5-то Авеню,Мартинез и Баргело са на Васил Левски,около Туристическите бюра.Роксан имаше  във всяка парфюмерия,последно май в Елитис ги гледах

# 216
  • Варна
Мия със спирт и си ги ползвам. Мацките са споделяли, че не става, но аз не се вживявам пак толкова.

# 217
  • BG-DE
Ако няма да сипваш същия парфюм по-добре ги хвърли, както и с каквото, да ги миеш и обезмирисяваш винаги има остатъчна миризма и се смесва с новия аромат.

# 218
  • Варна
Nell, къде има Заг и Мартинез? Мислех, че този на Заг (на Колхозния) е закрит.
Мартинез има  на бул. „Княз Борис I-ви“ 69 - под ВИНС-а. А на ЗАГ знам на колхозния само. Ако са го закрили, за друг не знам. Аз купувам ЗАГ от OLX - от Вито.

# 219
  • Пловдив
Не можах да стигна до Заг-Зодиак, бях си набелязала разни неща. Завъртях се из Тракия, имах две шишенца в мен празни и се опитах да си купя нещо на Рефан. На едното място продавачката ми беше обидена по неизвестни причини, на другото ми се скара, ама поне ми показа няколко неща. В крайна сметка си взех 30 мл Joy, но не ми харесва. Има някаква мъжка нотка и в него или розата ми избива така, не знам. Ще се разходя до Заг май все пак. Този ще се подарява пак видяло се е.

# 220
  • Бургас
Отврат безподобна е Джой на Рефан и се бият в гърдите колко добри били, повечето им парфюми миришат подобно.Минал е покрай оригинала само, не става и да се подари на някого, за мен ще е обида към получателя.Вижте този на Мартинез, приближен до оригинала на макс.От 100г. не съм пробвала нищо имитационно аз.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 11:36 от Bright Crystal

# 221
Привет на всички Flowers Hibiscus Някой знае ли от имитациите на Libre, кой вариант е близо до оригинала, или пък, ако не сте ги сравнявали, споделете впечатления за някой от тях. Ще съм благодарна Simple Smile

Имат го на Зак и Рефан, аз съм пробвала само на Рефан, на мен лично мн ми допада, като аромат се задържа

А някой може ли да сподели аромата на Ланвин Modern Princes, дали е траен

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 16:52 от bubanka

# 222
Момичета, тези аромати знаете ли какви са? Видях ги в една аптека, че си купувах шампоан и викам да пръсна да ги пробвам, няма измирисване, пръснах към 13, преди малко се изкъпах и още го усещам и то силничко. Не съм ги чувала и виждала, нито дали са добри имитации.

# 223
  • София
Не виждам добре етикетите, но май са Verset това. Средна работа като подобие, няма голямо разнообразие от заглавия, общо взето само най-популярните имена от мейнстрийма.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 01:59 от Атти

# 224
  • BG-DE
Verset са, виждала съм ги по аптеки, имитират прилично популярни аромати но, според мен цените им са прекалено високи за това, което представляват, ако добре си спомням някъде около 45 лв. бяха.

Общи условия

Активация на акаунт