Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Права си за името, поправям се.

# 226
Момичета,някой знае ли дали има имитация на Escada Signature,не съм срещала до сега.
И дали някой вече измайстори новия Alive на Boss?

# 227
Здравейте момичета. Някой запознат има ли имитация на ESTEE LAUDER BRONZE GODDESS?

# 228
Здравейте момичета. Някой запознат има ли имитация на ESTEE LAUDER BRONZE GODDESS?
И аз търсех преди време.Намерих само на Рефан,която е доста далече от оригинала!

# 229
Някой попита за имитация на Libre.

https://divainparfums.fr/

Една белгийска парфюмеристка (parfum в YT) препоръча тяхната версия на Libre като неразпознаваемо копие на оригинала. Много се чудих дали да не го пробвам, защото съм влюбена в него, но имам пълно 90 мл шише от оригинала и като намалее тогава ще поръчам. Иначе за себе си поръчах имитациите на Olympea, Mon Paris и Si. Mon Paris го имам в оригинал като подарък, докато на другите двата им се чудя и тъкмо ще видим дали ще са следващите покупки.

Иначе на Si имам копието на Adopt' Red Dress, в което съм влюбена и ще подновя. Също и на Olympea имам тяхната Aqua Solaria, която много ми харесва. Но Adopt' не правят предимно копия и не съм сигурна до колко изцяло съвпадат без да съм носила обстойно оригиналите. Ще ми интересно да ги сравня с Divain, защото отзивите на френски са фантастични.

Ако някой друг се интересува от Adopt, за мама взех Lady Glitter (Black Opium) и Fleur d'iris (La vie est belle) и двата са изключително добри и трайни в сравнение с оригиналите, които имам. На blind test приятелят ми хареса Lady Glitter и La vie est belle повече от четирите. Останалите им парфюми също заслужават внимание, аз имам вече десетина, но повечето не са специфично имитации или поне информация в интернет не се намира.

Иначе ако някой ми сподели за копие на Black Opium Neon много ще го обичам. Много му се чудех на него при последното ми пътуване до Андора, но Libre излизаше същата цена за 90 мл, а Neon беше само 75, а вече бях взела и още няколко и се отказах.

# 230
Dalindrah, заинтригува ме с този сайт. Аз поръчвам в Германия от eclat.de имитации, и съм много доволна, но ми липсват някой нишови, които забелязах, че има в divainparfums. Ще поръчам Libre и още няколко за проба, на които  познавам оригиналите и ще пиша впечатления.

# 231
Тъй, след няколко дни четене из темите се зарибих да поръчам насляпо няколко неща от Заг за проба.

ММ иска Emporio Armani, като ме натиска и за Zino Davidoff, но мен ме боли глава от него. Мисля да взема проби от Creed Aventus, Invictus и може би Bvlgari Aqva или Aqva Marine.

За себе си тестери на Trussardi Donna, Лалето, Flowerbomb, Joy и мисля за разнообразие Botega Veneta.. Нещо пропускам ли в тая гама? Цветни, свежи, с малко цитрус и муск харесвам, доколкото мога да се ориентирам. ТЕзи дни се поливам с оригинал Versace Bright Crystal, който ми е много любим, но нетраен и някак постен.

Givenchy L'Interdit на Заг как е? Версията на Аристеа много ми хареса, но сладнее.

От всичко изписано питането ми е най-вече за мъжкия Emporio Armani. Grinning Докарали ли са го и траен ли е?

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 15:23 от Saudadе

# 232
И аз търсех преди време.Намерих само на Рефан,която е доста далече от оригинала!
И аз само това открих, но бях длъжна са питам Grinning
Благодаря!

# 233
Ботега Венеда е всичко друго не и свеж аромат. За мен е меко казано 🤮

Виж Линтердит е хубав аромат. Аз изпръсках 50мл с кеф, но пак не бих повторила.

# 234
Garden DG ,Rose d’arabie Martinez-чудесни копия,първият е плажна кокоска ,а вторият е за хладни вечери,единствен недостатък е,че пратката пристигна в куриерски найлон и всички кутии бяха смачкани,а доста подаръци поръчах.Ако четат-да пращат в кашони и хубаво опаковани вътре.

# 235
Dalindrah, аз питах за Libre. Благодаря за споделянето! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers TulipТози сайт ме заинтригува. Simple Smile

# 236
Тъй, след няколко дни четене из темите се зарибих да поръчам насляпо няколко неща от Заг за проба.

ММ иска Emporio Armani, като ме натиска и за Zino Davidoff, но мен ме боли глава от него. Мисля да взема проби от Creed Aventus, Invictus и може би Bvlgari Aqva или Aqva Marine.

За себе си тестери на Trussardi Donna, Лалето, Flowerbomb, Joy и мисля за разнообразие Botega Veneta.. Нещо пропускам ли в тая гама? Цветни, свежи, с малко цитрус и муск харесвам, доколкото мога да се ориентирам. ТЕзи дни се поливам с оригинал Versace Bright Crystal, който ми е много любим, но нетраен и някак постен.

Givenchy L'Interdit на Заг как е? Версията на Аристеа много ми хареса, но сладнее.

От всичко изписано питането ми е най-вече за мъжкия Emporio Armani. Grinning Докарали ли са го и траен ли е?

Аз съм влюбена в L'nderdith na Givenchy от Зак, нз колко се доближава до оригинала, понеже и на Мартинез го имат но е някак по лек, та Зак на мен ми е много траен и определено вечерен паефюм

# 237
А някой може ли да сподели впечатления от Зак за нови Мъжки свежи аромати за този сезон

# 238
Dalindrah, заинтригува ме с този сайт. Аз поръчвам в Германия от eclat.de имитации, и съм много доволна, но ми липсват някой нишови, които забелязах, че има в divainparfums. Ще поръчам Libre и още няколко за проба, на които  познавам оригиналите и ще пиша впечатления.
Влезнах да разгледам, но не видях къде пише кой парфюм имитира.

# 239
На мен ми излизат почти всички на главната страница. Някои не излизат и трябва да са кликне на тях и да се отиде до линка, който предлагат и предполагам, че е бъг. Аз от телефон само съм влизала засега, не знам как е десктоп версията.

Ето как ми излизат иначе.

Общи условия

Активация на акаунт