Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 341
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
за мен - страхотен!
...до колкото разбрах, ти не хареса краставицата, но за мен тя и "мирт и тонка" са най-добрите
но аз цветя, плодове и такива неща не харесвам
Абе май започвам да я харесвам Bowtie лека полека.... и след този твой пост гръмнах Тонката Laughing и да не е сам - едно Velvet & Oud .Исках и още един,но е изчерпан Sad Ще спя спокойно Sweat Smile

# 76
Аз също харесвам Миро и Тонка, доста е реалистичен аромата. И много добре се получава като се комбинира с Амбър Smiley

# 77
Аз също харесвам Миро и Тонка, доста е реалистичен аромата. И много добре се получава като се комбинира с Амбър Smiley
Супер,дано и аз да го харесам,че си поръчах два Stuck Out Tongue Closed Eyes Laughing Ill...Бубанка е виновна.....и Атти Yum

# 78
Сещате ли се за парфюм, който да е с аромата на Pur Blanca на Avon? Няма значение дали марков или имитация. Обожавам Pur Blanca от години, но Avon го предлагат само като тоалетна вода...

# 79
една чудесна прилика

/Cologne du 68 Guerlain/

# 80
За да не остана по назад и аз се обзаведох с още 2 Дженита,доволна съм, а от трайността съм възхитена особено на Оранжевия цвят.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:30 от Mimeto74

# 81
....особено на Оранжевия цвет....
Май смао тези цветчета и Колон ми истанаха неизпробвани от наличните. Малко ме е страх от тях. Би ли описала цветчетата,белоцветен ли е,ретро?

# 82
  • вкъщи
Lime and Basil как бихте го писали, чакам го?.А мента и жамин?

# 83
Не ме бива много по описанията но ще опитам. В никакъв случай не е ретро ,много наситен, много траен много портокалови цветчета.Според мен е и за по хладно време.

Лайм и босилек много свеж и в същото време траен. Порция полъх ,лек, летен ,нежен.

# 84
Lime and Basil как бихте го писали, чакам го?.А мента и жамин?
Lime and Basil- свеж и цитрусов , леееко бръснарска нотка избива при мен,но в комбинация с Мента и жамин е прекрсен.За жегите носен сам направо охлажда:)
Мента и жамин ми е от фаворитите, свежа и едновременно сладка метна,прашлива (като смокинята в Нинфео Мио).Много мек и много красив,траен и ефирен. Много елегантен аромат!
Mimeto74, мерси,ще стигна и до него накрая Bowtie

# 85
Коя е най-сполучливата имитация на SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA RIBELLE?

# 86
Откъде купувате jenny glow парфюмите

# 87
  • София
От Notino.

# 88
  • вкъщи
Айде и аз да се похваля. Само lime and basil не ми харесва, мъжки си е за мен. Другите много нежни и свежи. Чакам отзиви за Шанел ските имитации на Джени.

# 89
Момичета, много си харесах новата Олимпия Legend  , тя няма имитация, нали 😭, а нещо такова да ми препоръчате, влюбих се 😒

Общи условия

Активация на акаунт