Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Понеже в момента много нашумя принцесата на килиан, да споделя, че преди две седмици пробвах версията на Парфен - изключително силен и траен, много линеен и е близък до оригинала.

Коригирам се, парфюмът който имах предвид е Love Don't be shy номер 906, а не Принцесата. Извинявам се. 😐

# 361
....Коригирам се, парфюмът който имах предвид е Love Don't be shy номер 906, а не Принцесата. Извинявам се. 😐
Този го познавам,за мен е ужасен,горчив и сладко-лепнещ едновременно,нищо общо с името му.

# 362
Някой беше писал, че магазинът на Заг в Пловдив е затворен за 2 седмици. В сайта им виждам, че имат магазини на 6 адреса в Пловдив, та ако някой знае, да пише за кой/кои става дума, да знам дали да ходя. Мерси!

# 363
  • Пловдив
Някой беше писал, че магазинът на Заг в Пловдив е затворен за 2 седмици. В сайта им виждам, че имат магазини на 6 адреса в Пловдив, та ако някой знае, да пише за кой/кои става дума, да знам дали да ходя. Мерси!
Аз писах...за този на ул.Ив.Вазов става дума.

# 364
Момичета, а това хубаво ли е:
https://www.parfimo.bg/aquolina-pink-sugar-eau-de-toilette-za-jeni/
Поръчах и един тестер на Chopard Wish имам спомени,че много ми харесваше преди като съм го мирисала в Лили пък да видим Simple Smile

# 365
розовата захар ще ти изкърти зъбите и ще те умори от скука и досада за отрицателно време
уиш по-бива макар, че и за него важи горното, но в много по-поносима степен

# 366
И аз си представях нещо подобно 😁
Уиш е скучен, аромат малко, но пък си е типично ванилов, а аз точно такива обичам, което искам да разчупя малко.

# 367
Момичета, от Заг ми отговориха, че магазинът им във Варна на Колхозния работи: http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/store_id/41/ ,  Гледам в сайта им, че имат и на ул. Константин Величков 21 , в края откъм ЛК Тракия мисля, че се пада.

Кратък report от мен за Заг:
Днес съм с Premier Jour, но нещо остро в него ме дразни много, не знам дали не е този Sweet Pea, не знам на какво мирише той Simple Smile А и трябва да подновявам на няма и 2ч, след това стои прекалено близко до кожата, колежката ми още сутринта с влизането ми в офиса едва го усети, после вече нямаше никой. Ще го изхабя, но няма да повторя.

Лалето на Byredo е с трайност 2ч на моята кожа, а е толкова чист и нежен аромат..

Докато Burberry Her е с уникална трайност и шлейф, и внимавам да не пръсна повече от 2-3 пъти, че не се диша Simple Smile Леко сладникав, но не прекалено за моя вкус, първоначално те блъска силна сладост, но на кожата стои по-елегантно (а аз не понасям лепкави аромати, лесно ме заболява глава от тях); ясно личат червените плодове (ягода, малина, касис, вишна), като аз усещам и бели цветя отчетливо, макар че ги дават (жасмин) по-надолу в пирамидата. Харесва ми... ще го видя и в по-хладно време, но се отличава с наистина забележителна трайност и прави впечатление.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 14:16 от Saudadе

# 368
Момичета, а това хубаво ли е:
https://www.parfimo.bg/aquolina-pink-sugar-eau-de-toilette-za-jeni/
Поръчах и един тестер на Chopard Wish имам спомени,че много ми харесваше преди като съм го мирисала в Лили пък да видим Simple Smile

Много го исках и аз и поръчах мостра. Но е ужасен за съжаление. Карамелизирана захар и ужасно силен,направо е смъртоносен. Имах много надежди за него. Много ми беше харесал по описание.Мислех,че ще мирише на захарен памук с малини и сладост.
 За беля и мострата ми се разля и миришеше с дни в шкафа. Миризмата кърти. Сега ми е интересна златистата му версия,която миришела на кроасан с крем брюле. За зимата ще е идеален.
Wish на мен много ми харесва. Идеалната сладост,точно захарен. Но много нежен и умерен. А Розовата захар мирише точно на горена захар,ама буквлано все едно карамелизираш на котлона и ти загаря. Ей така мирише. Но на прегоряло чак. И е много силна миризмата.

# 369
  • BG-DE
И на мен Gold sugar ми е любопитен но май е спрян или поне аз не го намирам никъде 🤔

# 370
И на мен Gold sugar ми е любопитен но май е спрян или поне аз не го намирам никъде 🤔

И аз не го намирам. А преди го имаше в Нотино. Скоро не съм гледала там.

# 371
Върху мен не се разви толкова прекрасно колкото очаквах, а именно: неустоимо крем брюле с кокос. Вместо това ми бие към плажно масло с кокос. Откакто го имам съм го носила 3- 4 пъти.  Confused

# 372
  • София
Sweet Pea e сладък грах и не мирише остро. Точно млечна сладост е. Вероятно е нещо друго, което не харесваш, Saudadе.
Gold Sugar и Pink Sugar отдавна подарих. Пробвах да ги нося по два-три пъти, ама не. Много нахални аромати. А нямат и измирисване. Satisfied

# 373
  • BG-DE
Дойде ми току-що Либрето на Дивайн, като изключим симпатичната опаковка нищо друго не ме очарова и като близост, според мен, има още какво да се желае и като трайност  май не е ОК, здраве да е 🙂

# 374
Аз днес подновявам на два часа Солейл Бланк и никой в офиса не ми забеляза парфюма...Поне не съм дала стотици евро за него ( и оригиналът не ми беше траен) и ще ги изпръскам бързо 100те милилитра. Дотогава ще проверявам в éclat кой от уишлиста ми е намален и ще попълвам колекцията.

Общи условия

Активация на акаунт