Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, някой да е пробвал The only one и Wanted girl на Мартинез, как са като близост с оригиналите, че нямам възможност да ида на място в магазин?
Мерси!

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 18:44 от Dontcare

# 481
Sunshine много се радвам че ти хареса Girl of now. Simple Smile
И аз пуснах за размяна моят Myrrh & Bean, но много странно няма никакви желаещи за него, а уж е форумен любимец и всички трескаво търсеха количества от него. 🤔
Странно наистина Simple Smile

# 482
  • Пловдив
Момичета, този на кой беше имитация?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 13:58 от mystic woman

# 483
mystic woman, на Incanto shine Salvatore Ferragamo

# 484
  • Пловдив
Мерси!

# 485
Да споделя донякъде изненада. В Zara пробвах Night Pour Homme V, вече 8-ми час го усещам съвсем отчетливо на кожата, при положение, че при мен аромат рядко се задържа над 3 часа. Самият парфюм е доста интересен - комбинация между сладки и дървесни нотки, струва ми се, че през зимата ще стои доста добре. Според коментари, имитира Bacarat Rouge 540 Maison Francis Kurkjian, a според мен има нещо и от Tom Ford Ombre Leather. Определено отива към унисекс - въпреки, че е доста изразителен, не е прекалено натрапчив.

# 486
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, някой има ли представа кой парфюм имитира рефанския Samba Rose? Мисля, че ми заприлича на Santal Royal, но не съм убедена хич, а по пирамида и описание прилича на Том Форд- Noir de Noir.
Забърсах го днес, заедно с Idole. В първия ми идва малко в повече розата отначало, но в крайна сметка ми допада, а втория не мога да го усетя - на двете китки са ми пръснати Grinning

# 487
На Zara парфюмите имитации ли са? Споменавате ги, а не беше ми хрумвало досега. Имам няколко и много любими са ми Vetiver, Wonder rose и Tuberose.

# 488
Също много харесвам парфюмите на Зара, имам няколко ,изключително трайни аромати са. Издържат на кожата цял ден с напръскване сутрин.

# 489
  • София
Ето линк към парфюмите на Зара - https://www.fragrantica.com/designers/Zara.html. Можеш да добиеш представа с кои други са оприличавани. Simple Smile

# 490
  • София
Не са точно имитации, но се намират много сходни. Това са, които имам аз:
Zara Wonder rose - Lancome Idole
Zara Orchid - VS Bombshell
Zara Femme според мен е стария Адикт
Zara Tuberose няма аналог
Zara Bright rose - NR for her edt, но Зара е по-хубав и по-лек
Zara Fleur d oranger - Tom Ford Neroli Portofino
Zara Fleur d patchouli - оприличават го на Коко Мадмоазел, но не е. Аз не харесвам КМ, дразни ме тежката база.

# 491
https://www.zara.com/bg/bg/tuberose-pink-flamb%C3%A9-100-%D0%BC% … 79&v2=1550274

Tuberose е уникален, другият не ми е познат.
Има ли я тази промоция в магазините, не ми е попадала

# 492
https://www.zara.com/bg/bg/tuberose-pink-flamb%C3%A9-100-%D0%BC% … 79&v2=1550274

Tuberose е уникален, другият не ми е познат.
Има ли я тази промоция в магазините, не ми е попадала
Аз съм ги виждала тези пакети. На сайта може да се привери точно в кои магазини са налични. Ето какво ми излиза на мен:

# 493
Благодаря! Не бях видяла тази опция

# 494
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми препоръчате парфюм с мирис на бонбони виолетки ?

Общи условия

Активация на акаунт