Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • varna
Момичета,коя е най-добрата имитация на Бърбъри Хър и на Ели Саб

# 661
  • Пловдив
Аз днес помирисах Черната орхидея на Заг. Към 3 се пръснах на китката да я усетя, 5 часа по-късно е в пълния си разцвет. Разгъната докрай, усеща се ефирно върху кожата. Не знам оригинала, но ароматът ми харесва. 🥰
кой номер е?

# 662
  • София
Е, на първа страница за какво са тези списъци?

# 663
  • Пловдив
На мен ми е трудно да ги намирам...назнам за вас. Плюс това тук някои си ги наричат с умалителни имена, дето нямат нищо общо със списъка.

# 664
  • Варна
Ей неблагодарно племе сме това жените. Имате ли идея колко труд е оформянето на подобна тема? Пефректна си е първата страница Нели Heart.

За феновете на Том форд и орхидеите....Лилавата на Заг също е разкош и чук откъм трайност. Имам и тая на Гиза,но тя е направо отровна Grinning. Въобще Гиза и The moon ми идват прекалено концентрирани. Със спирт ли се разреждаха да им сваля малко концентрацията?

Писах назад за La Belle The moon,че е по-наситена от оригинала.
 Явно е била твърде прясна. След месец отлежаване в шкафа омекна и сега е точно 1:1. Разкош Heart.

# 665
  • varna
Пак досаждам ама може ли мнение за Бърбъри хър на Заг, че съм в района на магазина

# 666
  • Пловдив
Пак досаждам ама може ли мнение за Бърбъри хър на Заг, че съм в района на магазина
Свеж аромат. Не знам колко е траен, обаче. Като го тествах се нафъшках с още 5 и се омаза положението. 😁

Току-що се върнах от Заг, взех Wonderlust Michael Kors. Много свеж в началото, после уляга пудрено. Много ми допадна. Взех и Le Petite Robe Noir една 30-ка сега за есента, че напоследък само разни свежи пръсках.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:40 от petia_1130

# 667
И за мен бе нещо непознато, сутринта се видях с приятелка, и веднага установих, че е сменила парфюма си, и то в седмицата, в която не се бяхме виждали. Тя ми разказа за този бранд - ето го и парфюмът, който си взех от Тити в Люлин:

Редовната му цена е 22.00 лв, но тъй като беше последната бройка, ми направиха отстъпка и реално платих 17.40 лв за 100 мл. Не мога да скрия картинката от телефона, няма такава опция.
Много ме заинтригува с този парфюм, искам да си го взема. Онлайн проверих, но не намирам нищо в бг сайтовете.
Какво и къде е Тити в София, явно ще трабва да е оттам😁😊
Имат магазин срещу Центъра по хигиена.

# 668
Здравейте, дами! Регистрирах се тук туко що, защото снощи намерих тази тема и ви четох до 4 сутринта Grinning надявам се, приемате абсолютни новаци! Още днес съм в сайта на нотино и гледам jenny glow, мисля да поръчам 1-2 за проба. Искам да ви питам, дали някоя от вас е срещала успешна имитация на ''Feminine'' на D&G? Това е любимият парфюм на майка ми и би се радвала много, ако успея да й намеря близък аромат или хубава имитация. Видях назад в един списък за eclat.de, че го има, но ако е наличен на нашия пазар, било то рефан или заг,  бих предпочела.

# 669
Здравейте искам да Ви попитам дали някоя марка имитира този парфюм Boucheron La Collection Santal de Kandy? Благодаря предварително!

# 670
Искам да споделя, че си поръчвам от Заг в Базар вече година. За първи път съм разочарована. Поръчах Аура на Мюглер, защото съм я поръчвала поне 3 пъти, но този път не е същата! Толкова е слаба и нетрайна, че не се усеща и за половин час! Преди излизах на терасата да се пръскам, за да не удуша някой в стаята. Чудя се дали е временно или да спра да взимам оттам. Много съм разочарована. Освен това си взех и Маx Mara /някой тук ме подсети, че някога я харесвах/ - но и тя не е трайна!

# 671
Аз искам да изразя разочарование от парфюмите на Мартин Лион.За първи път вземам и след първото напръскване по ръката, ми изгори кожата.Стана голямо щипещо,червено петно-уртикария.Днес продължава да ми щипе ,но е по-поносимо...
Парфюмът го хвърлих директно в кофата...

# 672
Аз искам да изразя разочарование от парфюмите на Мартин Лион.За първи път вземам и след първото напръскване по ръката, ми изгори кожата.Стана голямо щипещо,червено петно-уртикария.Днес продължава да ми щипе ,но е по-поносимо...
Парфюмът го хвърлих директно в кофата...
Аз така съвсем наскоро получих от парфюм на Avon. После видях, че след месец му изтича срока на годност, нищо че беше запечатан и "нов". Още ме сърби. И аз го изхвърлих.

# 673
  • Пазарджик
Поръчах си 538 CH CHLOE L'EAU EDT CHLOE на Заг. Много ми хареса тъкмо есенен аромат не много цветен. Малко съм скарана с описанията на парфюмите Rolling Eyes
Поръчах си и 535 IC INTENSE CAFÉ MONTALE мостричка и днес го пробвах.На мен ми идва малко сладък и може би ще е по подре за зимните месеци. На ММ поръчах 260 BB BAD BOY CAROLINA HERRERA ама нещо не съм впечатлена много ми прилича на един от предните дето му поръчвах.Даже си мислех да са объркали парфюма.
Като трайност като се напръскам в 7:30 ги усеща до към 14-15

# 674
  • varna
Вчера в магазина на Заг не намерих това което търсех,но ми пръснаха на ръката Хермес . След толкова часове и къпане го усещам доста силно.Не познавам оригинала .Има нещо което много ми харесва  в този парфюм, но леко ми клони към мъжки .

Общи условия

Активация на акаунт