Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява Фраксипарин през лятото?
Какво е мнението за спиране на фраксипарин по време на бременност?
Какво е значението на повишения D-димер по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява Фраксипарин през лятото?
-
Какво е мнението за спиране на фраксипарин по време на бременност?
Мненията относно спирането на фраксипарин по време на бременност варират. Някои жени с тромбофилия са спрели фраксипарин преди раждането, докато други са продължили терапията и след раждането. Важно е да се консултирате с вашия лекар и да следвате неговите препоръки, като вземете предвид индивидуалните медицински нужди и обстоятелства.
-
Какво е значението на повишения D-димер по време на бременност?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност, когато приемате Клексан?
-
Какви са мненията за алергичните реакции при приемане на Clexane?
Направо ще се гръмна как е възможно...4 години в Надежда да не ми направят едно елементарно изследване. Повечето неща аз сама съм си чела и съм си назначавала, включително микробиология, микоплазма, уреаплазма преди трансфер...Тромбофилията сама си я пуснах, както и да е...Сега съм в нова клиника и там преди пункция изискват доста повече неща, включително вирусологията включва хламидия трахоматис. Току що коментирахме резултатите с доктора и се оказа, че имам антитела за хламидия, която явно одавна съм изкарала. При мъжа ми го няма, та или е била много стара инфекция, от преди да го срещна или е лабораторна грешка. Сега ще ходя да пусна Игг, Игм и Ига, да видим какво ще излезе. Според док., щом не е лекувана никога (тъй като не съм знаела за нея) сега ще ми изпише лечение и след нова година ще правим ЗЕТ. Каза, че това е вероятна причина да не настъпи бременност толкова време. Просто не мога да повярвам, толкова години уж в най-добрата клиника, при най-добрите лекари, купища пари хвърлени и изследвания, а за това никой да не се сети.
А Русев май никой не го харесва от репродуктивните, все не са съгласни с неговите предписания. Аз при единствената ми бременност до сега в 6г.с. прокървих и направих спонтанен. Тогава бях само на Аспирин протект превантивно и ми казаха, че можело да е от него. Склонна съм да пробвам при следващ трансфер да съм само на клексан, без аспирин. Но ме притесняват тези повишени ТЛА-доколкото съм чела те се повлияват от аспирина, а не от клексана.