Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 17

• 44 052
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз слагах две седмици след секциото.

Ако си с по-сериозни мутации или двт знам че може да слагаш до 6 седмици след раждането.

Това изказване от Майчин дом мирише на глупостите на кременски, който е превел документа от Eshre като услужливо е допълнил, че само високорисковите мутации са тромбофилия. В оригинала на Eshre няма такова нещо - има го в сайта.

# 586
Здравейте. Подарявам 8 броя Фракси 0.6 годен до март 2021. От София съм. Пишете ми на лично, дано да са полезни на някоя от вас, докато пуснат по аптеките.
Успех на всички!
Редактирам: Обещани. Но се радвам, че пуснаха по аптеките!

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 17:49 от Marabababy

# 587
Днес си купих разни витамини, добавки...в аптека  Subra и попитах от люботитство за Фраксипарин 0.4, като се сещате какъв отговор очаквах. Но за моя голяма изненада ми казаха, че са ги заредили и засега има. Аз не купих, защото ще правя трансфер евентуално февруари и дано не съжалявам тогава, но нали е редно да не се запасяваме без нужда.

# 588
Момичета, в Ремедум Гео Милев са продали на мъжа ми днес срещу рецепта само, клексан 0.4. Но само една кутия, казали 1 кутия може.

# 589
Момичета АП то пие ли се при цикл ? Че съм с корона и го пих ама днеска утре ще ми дойде

# 590
Фракси по време на кърмене приема ли се?

# 591
Аз не го пиех по време на мц. Дели го пиеше.

Бързо да пребориш короната! И леко също.

# 592
Ако е нужен го пиеш и си взимаш от най-дебелите превръзки, защото цикълът се усилва сериозно

# 593
Мерси , Моя и без това е адски силен аз за това го спрях ама нещо май не се чувствам ок и сега не знам да го взема ли да не го ли . Утре да не ми люсне . Аз и без това на час сменям превръзки

# 594
няма проблем да кърмиш, докато си на фраксипарин
http://www.e-lactancia.org/breastfeeding/fraxiparine/tradename/

В старите теми е коментирано и подкрепено от мнение на проф Паскалева

# 595
Голяма съм шматка, вероятно и натокиназата усилва кървенето като аспирин? То вярно, че ми е втори ден и е нормално да е обилно, но и аз си пия смело по 2000-4000 единици. Всъщност натаспина веднъж дневно ли беше? Той е 3000 единици.

# 596
Момичета , мнения за Натаспин ? Май са доста противоречиви ...

# 597
Голяма съм шматка, вероятно и натокиназата усилва кървенето като аспирин? То вярно, че ми е втори ден и е нормално да е обилно, но и аз си пия смело по 2000-4000 единици. Всъщност натаспина веднъж дневно ли беше? Той е 3000 единици.
дозата е различна и зависи от нуждите. На мен са ми били изписвани 2 хапчета дневно натаспин, но знам че се смяна дозата съобразно изследвания.

# 598
Здравейте,момичета някой има ли назначена терапия с клексан от деня трансфера и какво трябва и кога да следя?

# 599
Момичета,
Знаете ли защо терапията с НМХ се започва веднага след трансфер, а при инсеминация е чак при положителен тест? Каква е логиката, при положение че и трансферът не гарантира успех.

Общи условия

Активация на акаунт