Отговори
# 555
Момичета здравейте, аз съм ог ноемврийките, но пиша тук с идеята, че може би повечето от вас са закупили колички.  Може ли да споделите за модели. Интересува ме да мога лесно да я качвам в багажника на колата, т к съм често зад волан. Благодаря и ви желая леко раждане и сладки пухкави крачета септември месец
Здравей, според мен попитай в Юлските мами или дори Юнските, които имат вече достатъчно стаж със своите колички.... За сега ние не си използваме количките и няма как да знаем колко са удобни, леки, маневрени и т.н Simple Smile Поне моята е в опаковката си още... и аз съм активен шофьор но дали е удобна за постоянно товарене в колата ще знам може би октомври или ноември..

# 556
Жасминче, видях че си писала на първата страница. На 19.07 родих е почти на 20 (23:55).

# 557
  • Варна
evtixia123, за да прецениш дали ти трябва овлажнител първо трябва да видиш през различните сезони каква е влажността в стаята и дали има смисъл. Като цяло тук във Варна въздуха е влажен и въпреки климатиците влажността в стаята е ОК (измервахме и следихме с първото ми дете). Освен това в спалните нямам климатици, а конвектори - те не изсушават толкова.

Някой назад беше питал за гладенето. Аз няма да гладя. Само от естетична гледна точка - комплекта за изписване и по преценка. Използвам сушилня, но и да не използвах вероятно пак нямаше да гладя.

За дрехите в болницата вчера набързо се хванах да оправям багажа и сложих разнообразие от това, с което разполагам - боди с къс ръкав, боди с дълъг ръкав, ритънки, клинчета, ромпър (имам само един тънък, другите определено са дебели за сега), една блузка - не ги мислих много много Grinning мен като цяло ме притеснява, че повечето дрешки, които са ми дали са по-дебелички, ама все пак до септември ако остискаме има време и като видя как сме с размерите и времето ще докупувам.

Аз напоследък спя сравнително добре, като изключим крампите и схващанията, заради които понякога будя ММ да ме обръща Grinning

Някой има ли впечатления от детските матраци на Jysk? Не мога да се спра на матрак и се чудя за тяхната серия.

# 558
SunFlowerLady и аз бях с кошмарна нощ, но и вечер - вчера седнах на дивана в 19 часа и в 19 и 30 не можах да стана от схващане. Такова нещо не ми се е случвало, цяла вечер съм като Тенекиения човек, не мога да се движа, не мога да легна, да седна, едвам-едвам спах, будя се на всеки час, не мога да се обърна и с корема така или иначе едва спях. Cold Sweat Мъжът ми вика "готви се за три ден"....Grin
Утре отивам да си взема болничният и петък ми беше последен работен ден, едвам изтиках и там, ама ми направиха изпращане с тортичка, чак ми стана мило.
Почвам да пера от тази седмица, взех си прах Sensimo, много ми хареса, а такова нещо като овлажнител за въздух ми идва в повече. Багажът за болницата ми е мираж, направо нз какво да слагам, защото още не съм наясно къде ще раждам.... а и единственото ми удобно сакче е това от Щерев, което ми дадоха на изписването Joy и ако отида в Надежда да раждам, ще е интересно.

# 559
SunFlowerLady и аз бях с кошмарна нощ, но и вечер - вчера седнах на дивана в 19 часа и в 19 и 30 не можах да стана от схващане. Такова нещо не ми се е случвало, цяла вечер съм като Тенекиения човек, не мога да се движа, не мога да легна, да седна, едвам-едвам спах, будя се на всеки час, не мога да се обърна и с корема така или иначе едва спях. Cold Sweat Мъжът ми вика "готви се за три ден"....Grin
Утре отивам да си взема болничният и петък ми беше последен работен ден, едвам изтиках и там, ама ми направиха изпращане с тортичка, чак ми стана мило.
Почвам да пера от тази седмица, взех си прах Sensimo, много ми хареса, а такова нещо като овлажнител за въздух ми идва в повече. Багажът за болницата ми е мираж, направо нз какво да слагам, защото още не съм наясно къде ще раждам.... а и единственото ми удобно сакче е това от Щерев, което ми дадоха на изписването Joy и ако отида в Надежда да раждам, ще е интересно.
Вече пия хапче за киселини преди лягане, спах като котенце. Аз ходя 2 пъти в седм за система кормагнезий вероятно затова нямам тези схващания и изтръпвания ама съм като ходеща къща огромна расте шошка 😍
Мисля че към 9тия м е редно да решиш къде ще раждаш😁

# 560
  • София
Аз започнах за киселините редовно да взимам бианацид и отделно пия доста газирана вода и съня ми значително се подобри.
Днес баткото го пратих на градина и си правих на спокойствие йога и съответно се чувствах доста по-добре.

За овлажнител, аз съм ползвала дори и преди да се роди баткото. В нас и апе влажността е доста ниска в голяма част от годината. Имам три метеостанции и понякога се е случвало да е толкова ниска влажността, че едната дава грешка.
Сега мисля да взема нов овлажнител, че стария вече е доста амортизиран и тепърва ще избирам. Искам контейнера за вода да може да се мие лесно.

# 561
Аз също снощи си взех хапчето за киселини преди да заспя,  спах като котенце...

alvinda у на детето в стаята има 1 метеостанция. Редовно показва LL което не  грешка а индикация че е толкова сух въздуха че не може да го измери (под 20%) а тр да е 40-60%
единия овлажнител се прецака от варовика, и аз ще търся нов за на зима..

# 562
Момичета здравейте, аз съм ог ноемврийките, но пиша тук с идеята, че може би повечето от вас са закупили колички.  Може ли да споделите за модели. Интересува ме да мога лесно да я качвам в багажника на колата, т к съм често зад волан. Благодаря и ви желая леко раждане и сладки пухкави крачета септември месец
Здравей,
Аз исках да ти пиша на лично защото вече съм писала по този въпрос тук и не искам да спамя, но ми изписва че си забранила да получаваш съобщения... Rolling Eyes

# 563
  • Чикаго / София
И аз да си кажа за гладенето - няма да гладя. Имаме сушилня, но дори и да нямахме, пак нямаше да гладя. Само ако нещо се налага от естетична гледна точка, но от мързел, купувам дрехи, които не е необходимо да се гладят. И за нас съм така, не е само за бебето. Случва ми се да гладя 2-3 пъти в годината.

Днес бях на тонове, всичко е наред и бебата се е обърнала главично най-накрая. Надявам се да остане така, че въобще не искам секцио.
От тази седмица започвам да ходя на тонове два пъти седмично - Понеделник и Четвъртък.

Казаха ми и какво ми е нужно за болницата. Общо взето - нищо. Само тоалетни принадлецности - четка и паста за зъби, ако имам предпочитания за собствен шампоан - в болницата имат техен. И дрехи за изписването. Това е. От там ще ми предоставят нощница, превръзки, еднократно бельо, памперси за бебето, дреши за бебето, докато е там. Даже ми казаха да нося възможно най-малко неща. А, и чарджър за телефон, разбира се, къде без него Simple Smile

Овлажнител имаме централен за цялата къща.

# 564
Нещо психясвам аз. Днес отидох до магазина за две млека и 4 картофа за мусака и ме сряза корема, после цял ден нерви мърда ли детето, добре ли е. Всичко е наред де, ама се стреснах.

# 565
Нещо психясвам аз. Днес отидох до магазина за две млека и 4 картофа за мусака и ме сряза корема, после цял ден нерви мърда ли детето, добре ли е. Всичко е наред де, ама се стреснах.
И аз се притеснявам все повече. От два три дни имам болки като менструални. И имам чувството като отива до тоалетната че бебето ще тръгне да излиза Grinning
То едва ли е толкова лесно де, но пусти страх. Може би защото се е обърнала главично и ме притиска имам такова усещане. Дано всичко е наред и да почакат още малко. Моя термин е края на септември, има доста време и все пак ми е притеснено. А относно усещанията аз и без това не я усещам много активна, от началото си е така. Дано  всичко да е наред до края!

# 566
  • София
Точно това имах предвид, но не се изразих добре. Толкова е сух, че не може да го измери. Аз имам голям проблем с това. Носа ми постоянно се запушва от сухия въздух.

alvinda у на детето в стаята има 1 метеостанция. Редовно показва LL което не  грешка а индикация че е толкова сух въздуха че не може да го измери (под 20%) а тр да е 40-60%

# 567
Ние си взехме на Филипс, влажността беше 26, той сега поддържа 50 и сме доволни, най-вероятно и за бебчо ще го използваме, тъй като го взехме в началото на бременноста усещах много тази сухота, мисля че е полезна покупка попринцип не само за нас в това положение и за децата, а като цяло преди дори не ми е правило впечатление, но въздуха е съвсем различен Simple Smile

Точно това имах предвид, но не се изразих добре. Толкова е сух, че не може да го измери. Аз имам голям проблем с това. Носа ми постоянно се запушва от сухия въздух.

# 568
Ние си взехме на Филипс, влажността беше 26, той сега поддържа 50 и сме доволни, най-вероятно и за бебчо ще го използваме, тъй като го взехме в началото на бременноста усещах много тази сухота, мисля че е полезна покупка попринцип не само за нас в това положение и за децата, а като цяло преди дори не ми е правило впечатление, но въздуха е съвсем различен Simple Smile
Може ли линк?
И ние сме със сухи нослета Simple Smile

# 569
https://www.technopolis.bg/bg/Ovlazhniteli-i-Obezvlazhniteli/OVL … 856a-89a63125c07c

Може ли линк?
И ние сме със сухи нослета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт