Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се извършват изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други?
Кога се правят различни кръвни изследвания и други подобни?
Как да се предпазя от вируси по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се извършват изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други?
Изследванията на урина, за Васерман, СПИН, кръвна група и други подобни обикновено се провеждат по време на първата консултация с гинеколог или наблюдаващ лекар. Те са част от стандартните процедури за бременни жени и са важни за оценка на здравословното състояние както на бременната, така и на бебето.
-
Кога се правят различни кръвни изследвания и други подобни?
-
Как да се предпазя от вируси по време на бременност?
-
Кога е препоръчително да излезете в болничен по време на бременност?
-
Какви са правата на бременните жени по отношение на болничния отпуск?

), първа бременност и то след повече от година опити. Относно термина не е много ясно дали ще сме в края на април или в началото на май понеже съм с много нередовен цикъл от 31-38 дни, но съдейки по размера (9мм.) сме в 7 г.с. От календарите из нета при стандартен цикъл излиза термин 24 април. Доктора още не се е изказал по въпроса. На 21.09 отново сме на преглед и предполагам, че тогава ще имаме компетентно мнение по въпроса 
, но ми се размина (не можеха да ме оперират по спешност понеже имам много алергии и отложиха с малко операцията за да приемам едни медикаменти - всяко зло за добро
) и след няколко дни видяхме сакчето в матката
И така аз от суеверие реших само да ви чета, но да пиша след като видим сърдечна дейност,
:heart:
и съм много щастлива, че съм сред вас. Желая на всички леки и успешни бременности!

. Половинката вика, че съм параноичка
А ще си видя докторката чак след 2 седмици.
.
и сега ми е много притеснено. Вече ми се гади и от водата даже- нещо не мога да измисля за ядене. СЕга се пробвах да ям малко и чакам да видя, дали ще го върна..... 
Днес сутринта не ми се размина обаче