Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат !

• 17 424
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Чехия
  bouquet  bouquet  ООООооооохооооо попълнения ...Добре дошли милички  tevolere и  Melodiya .. bouquet  bouquet

Момичета само на скок тук и сега да кажа, че днеска на УЗ видяхме   Two Hearts  малкото сърчице...... голяма радост беше  newsm10.малко съм изтощена защото гаденето ми е направо непоносимо  Sick Sick Sick Sick Sickили друго яче казано за двама  Laughingне мога да и да пиша тука като седя на ПС-то с лигенчето  Sunglasses

Страци малеееееее  Hug Hug Hug

Зазу,  миличка Heart Eyes, същото положение бях аз посъветвах се гинеколожката си, но и мене ме плашеха с болницата заради не-яденето и  50- ми килограма Sick но ми изписаха свещички Torecan( торекан) та сега като стане непоносимо като днес си слагам......какво да се прави няма друго решение и в болница да идем само ще ни наливат с инфузии и пак ще е торекан........чела съм за противопоказанията никъде не е доказано, че увежда плода, докторката ми каза, че така или иначе токсиковата си e  усложнение на бременността и трябва да се взимат мерки.............още в предишната ни темичка имаше едни хомеопатични свещички Вомитусхил С - 12 свещички са около 7-8 лв-потърси ги дали ги няма в БГ. .тука няма такова нещо ......Успех мила и търпение поне не си сама в това положение всичките сме малко или много така..Най-важното  хапвай

Момичета също помага сутрин още в леглото хапване, a най-добре да си имате пликче с непечени бадеми ...... като хапна 4-5 и съм  по-добре, това ми го каза старшата на Гин. отделение и има  ефект........

Криси само така едно голямо БРАВОООООООООО от мен. Hug

Малко различно  smile3555от темата днеска има не-пълно лунно затъмнение ако е ясно при вас го гледайте.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 08:24 от ivalex

# 211
Здравеите бъде6ти априлски майки. 4ета ви от месеци и ето 4е и аз най после имам повод да пиШа. днес 4ух сър4ицето на беб4ето и имам първи снимки (една то4ица,но е там) Благодаря ви 4е ви има,много ми помогнахте докато се опитвах да забременея и за първите симптоми,надявам се само вси4ко да е наред. на 31 години съм, и ми е първа и дългоо4аквана бременност. целувки на вси4ки. 

# 212
  • гр.Варна
Увеличаваме се лавинообразно,което е страхотно!!
Прегръщам всички новодошли дами и  smile3525
Момичета,незнам аз тогава какво да кажа.Ами аз нито съм повръщала,нито са ме болели гърдите?Възможно ли е гърдите да започнат да ме болят в доста по-късен етап от бремеността?
Аз/да чукам на дърво/, все едно не съм бременна.Само ми става лошо от време на време /не всеки ден/ и това е:)Дано да съм така до края,а Ви го желая това и на Вас
Желая лек и успешен ден на всички Ви newsm51

p.s.Какво става с мама Ая?Не съм я срещала отдавна тук?

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Хриси честито дипломиране

Запека можете да борите със сини сливи /пресни или сушени/, грозде, киви, цитрусови плодове.

# 214
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ей да знаете не ми е лесно с параноята и психясването , което ми се породи вчера при изчезването на единственият ми симптом -болезнените гърди. Побърках и мъжа ми и той се обади на един негов приятел, който е гинеколог в женската консултация в Шейново/човека беше отпуск за няколко дена , но направи страхотен жест като каз че специално за мен ще дойде в болницата/. И така след работа в 18ч. бях цъфнала пред Шейново. Като каза той "имаш страхотно ембрионче , погледни формата му е като снимка от учебник по гинекология" - направо летях от щастие! Около 10 мин. ме гледа и ми обяснява кое е жълтъчното мехурче, първи зачатъци на плацента и въобще всичко което на този етап може да се види.
По повод гърдите както и Илит каза  - "ами те ако продължаваха с това темпо да нарастват и болят нали още в средата на бременноста щяха да ви се спраскат,нормално е към 8-9 седмица това напрежение в тях да спадне" Пиша го подробно за да успокоя и другите момичета , които се притесняват за това.
hristina_k ,честито направо се гордеем с теб!
Момичета да ви питам / тези от вас на които не им се гади ,повръща и не са се умаломощили/ мислите ли да спортувате нещо по време на бременността, щото аз плувам и мисля ако мога до края да го правя.
Добре дошли на всички новозаписали се!

# 215
  • София
добро утро,момичета!как сте?аз се чувствам добре,но засега ме мързи да спортувам,а иначе плувам!момичета,вие купихте ли си някакви книги за бременността,препорачайте ми някоя!осжен фолиевата киселина пиете ли някакви др.витамини!аз съм си купила фалвит(било като матерна),но не съм ги пила още-исках да направя справка с вас и съм взела един крем-кокона майка за мазане!

# 216
Гери този път няма да пия нищо допълнително.
От къде си взела крема Кокона-майка?

# 217
  • София
деси,кокона майка ми го прати майка от търговище,струва 4.70,ако не можеш да си намериш ми кажи и тя другата седмица ще прати и ще ти го дам!

# 218
Ще потърся и ако не намеря ще ти кажа. Благодаря за предложението

# 219
Добро утро !  bouquet
Относно пиенето на витамини, аз като цяло съм анемична и мисля да пия някакви, но ще питам на ЖК на 25.09. като отида, точно какво, за сега съм само на фолиевата киселина.
MAPTA, уфф и аз съм една психарка  Crazy въпреки че имам сиптоми  Sick , и при мен спряха да ме болят гърдите, та и мен успокои  Hug А този док от Шейново как се казваше, че чоя док е в отпуска, да не си ходила при него  Thinking
macarella , добре дошла   bouquet
ivalex , честито ви видяно сърчице  Hug
tevolere , Честито !   bouquet От кога те чакаме в отчетни  Wink
green_dawn , ох всичко пробвам, сега и това с маслинките ще пробвам, иначе с киселите краставички е що-годе ок.  Peace
Лек ден на всички !  
 bouquet

# 220
  • гр.Варна
за плуванрто не е лоша идеята.Само,че нали се забранява ходене на басейн за бременни дами?Аз не бих рискувала!!И аз плувам,даже съм бивша състезателка и градска шампионка:))))/да се похваля и аз/,обаче си плувах само в морето,а зимата-може,ама само във ваната:)))
Целувки и успех на всички

# 221
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Stra4iatela, докторът е Тодор Димитров.
hristina_k , като ще се хвалим да се включа и аз - завършила съм спортно училище със спорт плуване и зад гърба си имам около 10 годишна състезателна дейност и медали от републикански първенства. Тъй като аз цял живот съм тренирала сега ми е некомфортно да се оставя по течението, така или иначе любимата ми аеробика отпадна по обясними причини , та мисля поне плуването да не го спирам. Даже /не ми се смейте/ , но от 20-24септ. ще съм на спартакиада в курорт Албена и за сега/да чукна на дърво нещо да не ми се случи/ мисля да се състезавам на 50своб. стил.

# 222
  • София
марта,пази се-хубаво е една жена да продължи със спорта през бременността си,но в умерени граници!

# 223
  • София
За спортуването - мисля да ходя на гимнастика за бременни, имам желание и за йога за бременни, но не мога да намеря къде има такива занятия по йога. Инъче гимнастика за бременни има във фитнес център Младост, вторник и четвъртък от 18 до 19 часа. Води ги Ипократис. Не съм ги посетил още, защото ми беше лошо, но мисля да отида другата седмица, ако се задържа така, както съм сега.

# 224
Май и някъде в Младост имаше и йога, ако не съм се заблудила

Общи условия

Активация на акаунт