Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 6

  • 15 856
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
  • София
  • Мнения: 382
А възможно ли е тази процедура да се изпълни върху котлон? Моята фурна не работи много добре....
В моето упътване пише, че ми е и на котлон.

# 211
  • Мнения: 5 452
Слагам това клипче за полезни и вредни съдове информативно.
https://www.youtube.com/watch?v=0uATfA_WoTA

# 212
  • Мнения: 44
Здравейте, търся малък, не тежък тиган за пържене. Чудя се между wmf permadur и ceradur. Дали са много тежки и дали незалепващото им покритие е такова наистина. Smile
И за да дам и полезна информация: в момента ползвам 2 тенджери на Силит Силарган и тиган силарганов, тежички са, но издръжливи, не са мръднали за 5 години, вкусна става храната. Тиганът е добър за готвене, не толкова за пържене. Ползвах за пържене на силит с керамично покритие 2 години, но вече се появиха драскотини и исках да го сменя, а вече не го намирам същия.

# 213
  • Мнения: 4 117
Аз да се оплача от комлекта на Солинген който купих лятото. От тези, с термометъра на капаците. Вече на втори капак въпросната дръжка-термометър става на парчета. От вътре има някаква бяла мека пластмаса за която се завива болта и явно не издържа на топлината.
Освен че самите капаци са супер леки и подскачат ако са напулно затворени и пръска вода от тях - когато се вари или задушава нещо.
Абе за тези пари очаквах повече.
Преимущество е че ако тръгна да изсипвам нещо направо от тенжерата, не подлизва. От самите съдове също съм доволна.
Но капаците не стават. Имам чувството че са някакви китайски за еднократна употреба. Imp

Общи условия

Активация на акаунт