Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 6

  • 87 327
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • Мнения: 741
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав тиган за палачинки с възможно най-безвредно покритие?
Насочила съм се към този, стомана с покритие Eterna, без PFOA, кадмий и никел. Ако имате мнение за него ще се радвам да споделите

https://berlingerhaus.bg/produkt/%d1%82%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd- … %b8%d0%b5-eterna/

# 676
  • Мнения: 8 558
Тези тигани изглеждат доста ефектно, но по същество са тефлонови тигани, които са по-устойчиви на надраскване от нормалните тефлонови, но и по-лесно залепва храната при готвене в тях.

# 677
  • Горна Оряховица
  • Мнения: 2 033
https://www.emag.bg/tigan-brabantia-heat-matt-black-indukcija-in … tm_medium=android

Как ви се струва този тиган? Трябва ми 24см а капак, този няма, но ще си взема универсален. Цената ми се вижда ниска...

# 678
  • Мнения: 554
Здравейте! Моля , препоръчайте ми читава марка на достъпна цена на домакински съдове за индукционни котлони. Много ще съм ви благодарна! Весели празници!

# 679
  • Мнения: 10 474
Здравейте! Моля , препоръчайте ми читава марка на достъпна цена на домакински съдове за индукционни котлони. Много ще съм ви благодарна! Весели празници!

Вчера гледах в Метро
сет инокс с двойно дъно от 3 или 4 май за 75лв.
 стават за индукция имат си на дъното маркировка
не се сещам за марка изложени са

# 680
  • Мнения: 504
Здравейте, някой да има колекцията на Stoneline Future и да сподели мнение? Искам да си купя цял сет за нов дом. Моля за препоръки, защото моментните ми са от Англия.
А за колвкцията на Stoneline имаше притеснителни мнения в немския Амазон. 😊

# 681
  • Мнения: 97
Здравейте, какво мислите за силиконовите форми за печене, дали са безвредни или зависи от марката? Искам да купя нещо такова за мъфини или да ми препоръчате форми от друг материал. Благодаря.

# 682
  • София
  • Мнения: 485
И аз идвам с питане за същото нещо, тъй като си взех силиконова купа за правене на пуканки в микровълнова. То малко след дъжд качулка моето, ама нека да си знам. Ок ли е силикона или да хвърлям?

# 683
  • Мнения: 8 558
ОК е силикона.

# 684
  • Мнения: 11 272
Здравейте, искам да си купя тиган, който става и за фурна. Гледам например в Дука, и за всички тигани пише, че стават до 180 градуса във фурна, пък аз като запичам кашкавал например, го правя на по-високи градуси. Реално затова ми трябва тиган и за фурна. Та всички тигани ли стават само до тези градуси да се използват? По други сайтове и за други тигани не пишат такова нещо, но не мога да разчитам, че това, че не е написано, означава, че няма ограничения за температурата на печене..

# 685
  • Мнения: 8 558
Да не би да си гледала тигани с пластмасови дръжки? Защото ако е тиган с метална не виждам какво ще му стане. Все пак фурните са до към 260-270 градуса, което не е някаква страшна температура, че да го повредиш ако е с метална дръжка.

# 686
  • Мнения: 11 272
Не мисля, те тези с пластмасовите май не стават изобщо за фурна. Мислех си да не е по-скоро заради покритието нещо. Ето един пример:
https://duka.bg/tendzhera-duka-gota-cook-2-9-l

# 687
  • Мнения: 7 369
Защо не си вземеш чугунен, ще става и за котлон и за фурна

# 688
  • Мнения: 11 272
Не знам дали ще мога да постигна да не ми залепват, а и са доста тежки май

# 689
  • Мнения: 8 558
Странни са тези  180 градуса. Тефлоновите издържат до 250-260, тези с керамично покритие към 300, а тук само 180. Че ти ако го сложиш на котлона той ще ги мине тези 180.

Общи условия

Активация на акаунт