Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 876
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
 newsm62 newsm62 newsm62 И Емили така прави, даже ве4е си изкарва котлона и си го разнася вкъщи. Даже залепих отгоре тиксо, 4е ина4е много шуми  newsm62

# 166
  • София
Хихи с тия шумове #Cussing out.И ние с мъжа ми лепим с памук и картон изолираме Mr. Green.

# 167
Пробвайте с хартиено тиксо , става супер  newsm10
Емили е пак със сополи, направо ве4е ще полудея  smile3511
В петъка ни свършиха капките, събота и неделя добре и понеделник отново сарполиииии  smile3515 Писна ми ве4е

# 168
  • София
Хихи Дорка,тоя път с теб го удряме на лаф.
И ние сме така със сополите.А ваксина имаме да слагаме,че заради операциите сме много назад.

# 169
  • София
Момичета,
добре си лафите.
 newsm62

От два-три дни като се прибирам,Тано ми казва:
 - Мани тука,оди абота. (Махай се оттука,отивай на работа.)
 Sad
След няколко минути му минава и започва да ме гушка.
Аз чакам с нетърпение да се прибера и да го видя,а той такава реакция  Confused
Много ми е тъжно.
Надявам се да го преодолее този момент и да се радва като се прибирам,а не да ме гони. Rolling Eyes

# 170
  • Стара Загора
Добро утро,
Ники вчера като отивахме на яслата изобщо не  плака, каза мамо буй, и мамо тао и замина. От четвъртък е със запушен нос , но няма сополи, само ако кихне нещо.
Сега спи, че снощи заспа в 12, но трябва да  я вдигам вече, че ще закъснеем.
А пък сополите според мен минават със или без капки при Ники няма значение, времето е едно и също до спирането на хремата.
Поздрави

# 171
Здравейте мацки Heart Eyes

Пътуването мина безпроблемно.Пътя го лапнахме за 4 дни тоя път,че бяхме с много багаж. Crazy Сега сме отседнали в едни приятели и ще се местим в нашето жилише на 1-ви,тогава ще пиша повечко ако имам време,че ще започвам работа,а още не сме намерили градина за малката. ooooh! Това е засега от нас,целувки на всички и до скоро! Wink

# 172
  • София
Holy,добре дошла!!!
Много се радвам че сте добре.

# 173
O Холи   Hug добре дошла  bouquet

# 174
  • София
HOLY,
и аз се радвам,че сте пристигнали най-накрая.
Надявам се Ерик и Холи да са добре,вие със съпруга ти също! Hug
Чакаме да се настаните и пак да се включваш.

# 175
Здравейте момичета
Холи, добре дошла, много се радвам, че пътуването е минало ОК и сте добре. Чакам да намериш малко време за нас и са разказваш.
Пожелавам бързо да намерите градина за снахата и с училището на Ерик да се организирате.

Аз малко трудно се вреждам напоследък, че много работа имам, едната колежка нали се "спаси" в майчинство, другата е в болница с бронхоплевмония и сме само аз и новото момиче... добре, че се излезе схватливо, че иначе сигурно щях да се гръмна досега.

А и са ми сложили някаква антивирусна на РС-то ... ужасна е едва влизам в интернет... не излизат никакви банери, усмивки и тем подобни ...:о( Сега звъннах на момъка дето ни прави компютрите да идва и да я сменя, че ще го побъркам.

Чао засега ... по-после пак ще драсна... като ми "излекуват" РС-то

# 176
Ей Вярка ще луднеш от работа бе жена  ooooh! Вземи си малко отпуска  newsm53

# 177
Здравейте от нас! Wink
Ние сме добре за сега,да чукна на дърво за месец и половина от както е на ясла Жорко е отсъствал само два дена,беше му леко зачервено гърлото и така GrinningДано и за напред да е така,да не ми боледува много PraynigИначе започнах да му давам един имуностимулатор Бронховаксом.Майка ми понеже е учителка в детска градина и ясла и една майка й казала,че много била доволна,само това давала вече и на двете си деца.И Така....дано и при нас има ефект WinkПо натам ще му купя пак и Саностолче да изпие още едно шише...
Вече е почти цял ден на ясла до 16 ч,плаче само сутрин като го оставям иначе е добре Simple Smile
В яслата им пуснали вече парното,.....егати и студа е навън,от една седмица вече си пускаме печката у дома, Tired, добре,че тези дни го дават малко да се затопли времето Simple Smile
Та това е от нас за сега,айде поздрави и целувки  bouquet

# 178
  • Стара Загора
Здравейте,
Мимис дано да не боледува Гого,
днес Ники спа за първи ден в яслата прибрах си я в 16 часа, по точно ми се обадиха да я прибера, не е плакала.
Днес като я водих, гледам налепени бележки, с червен надпис внимание - да не  ги обличаме с чорапогащници, гащиризони, за неносенето на фиби, бонбони и шноли ясно защо, но за чорапогащника криво ми стана,защото малката постоянно си събува чорапите и пантофите и ходи боса.
Иначе с гърнето малък напредък има изпишка се онзи ден след като закуси, но след това пак си вика има пиш, има ако и т.ни нищо не прави ама не върви пък да не я слагам като каже.
Поздрави

# 179
Мимис Браво на юнака   love001

tanya_p В  яслата където ходихме даваха фиби  newsm78 Емили я водих вързана, 4е нали пускаме бритона и  4470

Голям студ навън бе  cold А, зимата какво ще правим  ooooh! добре, 4е парното пуснаха   Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт