Калоян го пращам с 3/4 чорапки и му е ОК.
Шефа рече, че а останах у дома... а затвориха офиса....
нема "лабаво" 

обаче понеже е много ревнив
няяяямммааа
не му се пада момиченце
обаче пък сега казва, че е най-щастливия баща с тези двама "мъжаги"
и само се надува като е с тях 
.
да му пусне бръм-бръм 
според госпожите
, че сега нали е от ветераните с тез "пресни" 12-13 хлапета, почнали от септември
Все много слушал, все доволни... а като се прибере в къщи полудява
само беснее, прави бели и поразии
няма спирка
такова дяволче е станал, че нямам думи... гледате в очите и вика : "Не Коко, бой бой" шляпва се сам по дупето и пак свършва това дето си е наумил 
с шишето се метна с плонж на земята, а в ръката държеше една метална количка, дето домъкна от яслата и праззз цялото огледало на количката му се заби над устната
, кръв...рев...писъци... и хайде в поликлиниката ... оттам в Пирогов
та накрая го залепиха и се прибрахме по нощите след полунощ, а той вече гроги 
Вече 5 дена сме така и като гледам тая седмица цялата няма да ходи на ясла докато не оздравее напълно...Колко пари съм дала за лекарства....направо свет ми се вие
Утре имат в яслата и родителска среща и кой знае и там с колко пари ше ни издрусат
....та така девойки.
и аз се надявам на същото 
на Жорко съм му дръпнала няколко серий на "Ну погоди",много са му интересни,само това гледа ,на други анимации не му се спира хич вниманието...много се радвам,че са му интересни ,защото го оставям да си гледа и отивам да си върша на спокойствие някаква домакинска работа примерно,когато искам да се изкъпя,да гледам нещо по телевизията на спокойствие и такива неща.....

, но дано засега поне да не се налага, че пощурях вече
Както и при всички вас ,предполагам 
с техните си номера.В събота и неделя ще ходим на село при баба и дядо,дано да е топло и слънчево да тича на воля.

студено и гадно Препоръчани теми