Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 879
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Танче, при вас няма ли парно н яслата? Ако има няма ли да и е топло с чорапогащник или й вземи от три четвъртите чорапи, на Жорко са му над колената и му е по-трудно да ги събува от късите...

# 181
tanya_p, и  при нас в яслата не искат чорапогащи, боди и гащеризони,....явно на повечето места е така, че е по-бързо за преобуване  Grinning Калоян го пращам с 3/4 чорапки и му е ОК.
Дорка ... каква отпуска ... какви пет лева.... аз и болна си ходя на работа  Embarassed с АБ в чантата  #Crazy Шефа рече, че а останах у дома... а затвориха офиса....  Rolling Eyes но това е положението... щом искам да печеля пари и да съм независима . thumbsup.. ще се бачка  #Silly нема "лабаво"  Joy
Само да са здрави хлапетата, че иначе става много трудно  Thinking

# 182
  • Стара Загора
uf, хич не обичам такива ограничения, а най - ме е яд че я водих две седмици така и никой нищо не ми каза, и вчера разлепили тия бележки с червен надпис Внимание, много тъпо се почувствах.
Ще гледам да й купя, три четвърти чорапи.

# 183
Мацки, ето малко снимки от РД на Коко у дома ... с леко закъснение  hahaha
Калоян е вече мъж на цели 2 години

# 184
  • София
Вяра,
много хубави снимки.
Съпругът ти какъв е горд с двете хлапета... Heart Eyes

А Емили какви големи очи има...като на сърничка   bouquet

# 185
Вяра,
много хубави снимки.
Съпругът ти какъв е горд с двете хлапета... Heart Eyes

А Емили какви големи очи има...като на сърничка   bouquet
Мъжът ми много искаше дъщеря  hahaha обаче понеже е много ревнив  Joy няяяямммааа  no не му се пада момиченце  newsm78 обаче пък сега казва, че е най-щастливия баща с тези двама "мъжаги"  Peace и само се надува като е с тях  Heart Eyes

А Емката определено е голяма сладурана ... Кристиан много си "пада" по нея  Kissing Heart

# 186
Ей мами къде се затрихте  Rolling Eyes Хубаво временце и не се свъртате  Joy и ние сме така  Crazy По цял ден не се свъртаме. Емили се е побъркала по Шрек  newsm62 Като сме си вкъщи е гледа Шрек до побъркване  newsm53 Но съм доволна, 4е поне гледа 2 часа неможеш да я мръднеш от дивана  Wink
Вие как сте нещо ново при вас  newsm78

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 14:45 от dorotey

# 187
  • Стара Загора
Тука сме си ние, само че сме болни и двете, аз тъкмо днес се пооправих и взе че ми дойде и ме боли корема сега Sad.
А Ники кашля от петък не е на ясла, след малко ще я водя на преглед, да видим дали се оправя. Не кашля много, спи си спокойно, но в яслата ми казаха, че не могла да спи в четвъртъка след обяда, дали преувеличават не знам и сега не знам кога да я пускам пак.
Никито пък гледа "Аклин", мететата - Франклин и Грижовните мечета, Бамби от време на време. Гледам да я ограничавам, но ако се затръшка нещо и пускам или ако готвя.
Снощи си заспа в кошарата напредък голям имаме, легнахме си тя почна да ме закача и аз и се скарах и ти казах да си ходи в кошарата и тя отиде и си легна, пратих баща й да я целуне , че много ми стана криво.

# 188
И Коко гледа с кеф това новото филмче за "колите" CARS, направо е пощурял сам ходи и си вкл. РС-то и вика бати "К"  Joy да му пусне бръм-бръм  hahaha

Иначе Калоян си ходи на градина и е пич №1 на групата  Peace според госпожите  newsm78, че сега нали е от ветераните с тез "пресни" 12-13 хлапета, почнали от септември  #Crazy Все много слушал, все доволни... а като се прибере в къщи полудява   #Onfire само беснее, прави бели и поразии  Stuck Out Tongue Winking Eye няма спирка  newsm36 такова дяволче е станал, че нямам думи... гледате в очите и вика : "Не Коко, бой бой" шляпва се сам по дупето и пак свършва това дето си е наумил  Imp
Снощи беше капака ... точно преди да си легне,  вече по пижама, реших да му дам 1 лъж.противоалергичен сироп, че нещо го е нагризкало и това магаре като ме видя  #Shocked с шишето се метна с плонж на земята, а в ръката държеше една метална количка, дето домъкна от яслата и праззз цялото огледало на количката му се заби над устната  smile3556, кръв...рев...писъци... и хайде в поликлиниката ... оттам в Пирогов  #Crazy та накрая го залепиха и се прибрахме по нощите след полунощ, а той вече гроги  Rolling Eyes целия омацан с кръв спеше безпаметно  cry
Та така с тоз малък звяр ще си припомня май обиколките и емоциите по хирурзи и други доктори  #Puppy dog

# 189
Ох мили4кия Коко  Cry ама много луди глави са. В4ера явно е бил гаден ден  ooooh! Бързо да се оправя Коко и да няма пове4е такива дни  Praynig Praynig Praynig

# 190
Здравейте! Ние също сме болни двамата със Жори Sad Вече  5 дена сме така и като гледам  тая седмица цялата няма да ходи на ясла докато не оздравее напълно...Колко пари съм дала за лекарства....направо свет ми се вие Tired #Cussing out Утре имат в яслата и родителска среща и кой знае и там с колко пари ше ни издрусат Rolling Eyes Cry....та така девойки.
Тези които са болни им пожелавам бързо оздравяване Wink и аз се надявам на същото Praynig
И като стана въпрос за филми... Grinning на Жорко съм му дръпнала няколко серий на "Ну погоди",много са му интересни,само това гледа ,на други анимации не му се спира хич вниманието...много се радвам,че са му интересни ,защото го оставям да си гледа и отивам да си върша на спокойствие някаква домакинска работа примерно,когато искам да се изкъпя,да гледам нещо по телевизията на спокойствие и такива неща..... Mr. Green
Поздрави и целувки  bouquet

# 191
  • Велико Търново
Здравейте, мами и младежи, и девойки  Simple Smile

Аз чета най-редовно, но малко ми е трудно с писането.

Имахме лош  период, надявам се сега да следва някой добър, време е вече  Close

Борис изкара няколко поредни болести, като се започна с ангина и АБ. И понеже даването на каквото и да е лекарство при него е кошмар, го заведох на класически хомеопат и засега се лекуваме така.
Обаче аз денонощно съм на нокти , защото това лечение е точно обратното на всичко, което аз толкова години съм знаела и прилагала при каката . Засега няма да се отказвам обаче, че се бяхме психирали всички от опитите да да му набутаме в устата например сироп против температура или каквото и да било друго.
Ако се наложи ще давам пак  Close, но дано засега поне да не се налага, че пощурях вече  Twisted Evil

Засега не мога да го запаля по никакво филмче, надявам се на CARS, но пък кака му много успешно го научи да гледа клипове на The Rasmus и на  Guns'n'Roses,   Laughing че и да пее и да танцува, и да се кара ако някой му ги спре.
Абе като в цирк е в къщи  Simple Smile  Както и при всички вас ,предполагам  Simple Smile

Хубав ден на всички  bouquet

# 192
  • София
Здравейте и от нас!
Пак е топло и не се спираме Laughing,по цял ден сме на "шулките".Ние филми не гледаме,само музика.Имаме 3 микрофона и дискмен(детски) и от там пускаме музика и пеем и танцуваме Laughing.Когато си имам работа и Стела работи с мене,бърше с едни парцали,разхожда кукли,готви им,лекува ги,бой-бой,ако не слушат.Но........искам ли да седна на компа........полудява......рев и не,нееее.Ох,много са сладки Heart Eyes с техните си номера.В събота и неделя ще ходим на село при баба и дядо,дано да е топло и слънчево да тича на воля.
Поздрави и целувки и бързо оздравяване на всички болни Heart Eyes

# 193
  • Велико Търново
Ей, къде се изгубихте !  Simple Smile Simple Smile

Надявам се че сте използвали възможно най-добре хубавото време .
Щото днес вече - бъррр  Close Close студено и гадно

http://www.m-vel.net/061028/

Ето малко есенни снимки от нас със Бобко от съботната разходка

# 194
Здравейте ,видях ви и реших да ви почета ....оказа се че няма те дете родено на 27 09 е за това съм тук и аз моята дъщеря се казва Нина и е родена на 27 09 2004г.,Благодаря!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт