Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 864
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Здравейте,
Диана, добре дошла   bouquet
Те редиците ни доста оредяха миналата годиан бяхме много Simple Smile
Аз да ви се оплача, че Ники пак е болна в събота пи един студен сок и сега е  с червено гърло и вдига температура. Тъкмо днес пак щях да водя в яслата,защото миналата седмица кашляше  и си бяхме вкъщи, тя вдигна температура.
Флави, много хубави снимки Simple Smile

# 196
Диана К Добре дошла при нас   bouquet

Емили и тя е болна още си кашля, сополите неможе да ги спрем  ooooh! Около 5 разли4и вида капки сме капали, които 2 от тях бяха с антибиотик и не спира и не спира  Crossing Arms Лекарката ни се е видяла в 4удо с нашия нос. В4ера пак ходихме някакъв спрей ни изписа последно, 4е я е страх и още капки да слагаме. От днес и аз съм болна имам хрема и кашлям  Tired Направо се побърквам ве4е  smile3511
Черпя ви по едно виртуално  beer cheers  ura 4е днес одъртявам с една годинка  Joy

# 197
  • Стара Загора
Честит празник!
Много здраве и щастие!
  bouquet
Бързо да оздравявате и двете.

# 198
  • Велико Търново
Диана К и Нина , добре дошли    Hug

Дорка, честит празник !!!!  bouquet  bouquet

Много да те радват хората около теб !!!  И да оздравявате бързо .

Бързо оздравяване и на Ники.

# 199
  • София
Честит Рожден ден,Дорка!!!
Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!!

Аз се чудех къде се загуби,няма с кой да си лафя Wink

Добре дошла на новата мама,дано се включва по-често.

Бързо оздравяване на всички Heart Eyes

# 200
Тук съм вее  Hug вас ви няма никви  Sad
Оф направо изкрейзвам  smile3511 много ску4но бе, по цял ден се 4уда кво да правя  Crazy

# 201
 ТЕДООО  bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си жива и здрава и много щастлива целувки ама виртуални, че още "бухам"  Kissing Heart

# 202
ТУК СЪМ И АЗ ама само ви чета, че от бачкане немам време да пиша  #Crazy
Иначе нищо ново около нас ... аз си все така си кашлям от сърце  Joy накрая решиха дофторите, че съм с бронхопневмония ... ама ранна  hahaha и пийвам вече 3-ти АБ  Rolling Eyes та дано има ефект, че вече аман от това "бух-бух" дето вика Коко имам мускулна треска на коремчето  smile3556 , но ще ми мине може би "напролет"  Smile дет вика джипито щото не съм искала да си полежа у дома и да се глезя  newsm78 ама на кой ли  Thinking като всички викат, че съм си ОК щом не се опалквам  Shocked
Та тъй...
На Калоян почти му заздравя лепената муцунка  thumbsup дано да не му остане голям белег... ама нали юнак без рана не може  Peace
Обещавам тез дни пак да драсна  Grinning

# 203
  • София
Диана К,
добре дошла и от мен   bouquet

Момичета,
чета,чета...ама много сте болни.Бързо да се оправяте,че това кашляне хич не е хубаво!
Аз, да чукна на дърво,Тано е здрав,аз-също.Като се замисля newsm78...той е пил антибиотик само веднъж.Миналата година,когато имаше гнойна ангина.Дано все така да е и болестите да го заобикалят,макар че догодина като тръгне на градина,картинката въобще няма да е същата май. Confused
А аз антибиотици не пия,защото от тях получавам ужасни гъбички.Трябва да съм много зле,за да прибягна към тях и то в комбинация с някакъв антигъбичен препарат  ooooh!

Аз днес не съм на работа (Ден на Народните будители - нали и аз съм будител  Mr. Green) и с Тано се поразходихме по магазините.Купих му шал и шапка,но са толкова шарени,че на баща му ще му стане лошо като ги види  Crazy
Слънцето така хубаво грееше,че чак ми стана кофти,че от утре се разваля времето тотоално.
Това е от нас...дано Холи скоро се включе,че вече ми е много мъчно за нея и малчуганите... Confused

# 204
Здравейте милички!  love001Благодаря ви за топлото посрещане  bouquet  bouquet  bouquet.Днес и аз празнувам(може да се каже) моята мама има рожден ден на този хубав празник! Поздравявам ви всички и поздрави на тези които има празник днес .Бъдете усмихнати ! newsm10 и да ви почерпя beer Drunk Wine Glass  food010  food010  food010 cook cook  party023до скоро.

# 205
Диана К Честит рожден ден на патерица    bouquet
Да е жива и здрава майчицата ти  Heart Eyes

Ох, аз май все по зле ставам  Tired Вместо да се оправям  Cry Емили и тя от днес много силно взе да и те4е нослето. Направо незнам   #2gunfire

# 206
Добре дошли на Диана К и малката Нина   bouquet аз нали все набързо влизам, драсвам и бегам и нещо не съм я фокусирала досега Rolling Eyes

Аман от тия болести вечееее  #Puppy dog
Аз още си "бухам", е май по-малко вече, де .... Praynig и пия АБ, докато не минели 10 дни от рентгеновата снимка, та да ме щракнат пак и да видим тогава какви ще ги  #Shocked
А Калоянчо пак  smile3556 през 4-5 дни  вдига висока Т по 39,5... градуса без видима причина, гледаха го сумати доктори, вчера и УНГ и всички казват едно и също  #Crazy няма му нищо на детето  Rolling Eyes всеки път това ... а току ме извикат от яслата, че е с Т ... свалим я и после кукуряк   newsm68 няколко дни  Rolling Eyes... до следващия път  Thinking
Вчера след голямо чудене докторката му пусна пълни изследвания - кръв, урина и стерилна урина  doctor пък да видим какво ще излезе  newsm78 дано всичко да е ок и  да не се окаже нещо по-сериозно  Sad
Засега това е от нас. Целувки на всички  lovekiss а на болните бързо оздравяване  thumbsup

# 207
  • София
Това с температурата е най-отвратителното нещо...съчувствам ти,Вяра.
Вчера и Тано два пъти вдигна 38.5... Sad
Днес е добре,сигурно го мъчи наякой кътник.Ръцете са му все в устата и снощи ми каза,че го боли там,вътре и отвори устата.Горките...какво ли чувстват?! ooooh!

# 208
Здравейте и от нас! Wink
Първо,добре дошли на новите девойки Simple Smile
Жорко след 2 седмици прекарани у дома болен  Sad  Tired...днес вече е на градина Laughing...Сутринта малко плака,.....уфффф дано да не боледува много Praynig
Ние със зъбите нямаме вече проблеми/ не ,че сме имали много де Simple Smile/, та имаме си от 1-2 месеца някъде цял комплект зъбки Grinning
Иначе други новости покрай нас няма.
Девойки,незнам как е при вас, но Жорко е станал много сръдлив,все се сърди,защото иска абсолютно всичко да върши сам,а нали се сещате ,че не всичко може да направи и като не може и се сърди,реве,мрънка,не дава и да го пипна и да му помогна даже.Като му се припикае или приака напремер не ми казва всеки път,ами директно отива събува си панталона и гащите и върши работата, да ама има панталони със по стегнат ластик на кръста и не може лесно да ги свали сам....само като го пипна да му помогна и се почва една сръдня и се отказва да пика и стиска нарочно....на моменти ми се надува главата от толкова сърдене,ааааааааа
И за почти всичко друга е подобна работата ooooh!

Та тъй,....аз се чуда дали да не започвам да си търся някаква работа или още да чакам да видя колко често ще ми боледува....защото и да започна нещо да бачкам незнам,вариянта да лъжа ,че като се разболее детето има кой да го гледа е просто изключен,защото няма кой наистина,всичко аз трябва да правя.....и се чуда.....как се справяте с това дайте съвет?

# 209
Незнам какво чувстват милите  Thinking, ама моя синковец в момента в който свали Т на 37,5 поне и влиза във "вихъра на танца"  Joy направо пощурява и никой не може да повярва, че нещо не му е добре   Smile
Та Калоян от четвъртък изобщо не е вдигал повече Т  Hug, изследванията са му чудесни  Peace само стерилната урина чакам днес да излезе  thumbsup и джипито рече, че докато не види и нея няма да ми даде бележка за яслата  #Crazy и сега пак е при баба си  #Shocked и я прави "дива и щастлива"  hahaha
В събота преди обяд като го преобувах, гледам целия в пъпки  Shocked и викам а честито шарка  #Silly обаче всички дофтори рекоха аааа нееее  no е това  #Puppy dog та вече незнам с тоз разбойник ... пълен е с изненади  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт