Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 859
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От какво казаха,че са пъпките?Да не е претопляне...ама в тоя студ?! Thinking

# 211
  • Стара Загора
Здравейте,
и ние с Ники откарахме две седмици вкъщи, вчера като тръгвахме за яслата си викам голям рев ме чака, но  не беше забравила и си влезе, каза ми чао Simple Smile.
Мимис, аз работя при свекървата и не ми прави проблем, но две седмици на мен много ми се видяха да си седя вкъщи и сега докато свикна пак на работа, малко ми е трудно превключването.
И Ники се сърди за всичко, почвам да й обувам обувките, тя ми сочи другите и реве, и аз й ги събувам и обувам другите, якето го обличаме в асансьора, защото не го иска иначе, шапка не мога да  й сложа. Вчера сутринта е ревала един час за баща си той тръгна по - рано за работа, тази сутрин ще тръгваме всичкио заедно поне един рев да си спестя. Макар че къщата ще я оставим с главата надолу като гледам.
Вяра,дано да е от зъбите наистина,но висока ми се струва Т., и Ники постоянно дъвче някой пръст или една тренировъчна четка за зъби силиконова, наскоро я дъвка час и половина.
Хубав ден

# 212
От какво казаха,че са пъпките?Да не е претопляне...ама в тоя студ?! Thinking
Казаха, че имало вирусна инфекция, при която се получава обрив и може би е това ?!!?  newsm78 или от храна ...  Thinking или божа работа  #Crazy вчера като ни даде бележка за яслата докторката се чудеше каква диагноза да му пише, че нищо май му нямало  Joy
Стерилната урина вчера също беше ОК  Peace така, че не разбра никой каква беше тая висока Т  Rolling Eyes след няколко дни имаме час за зъбар, ще видим и тя какво ще каже  ooooh!
ама по-добре така ... всичко да му е наред, пък да се чудят колкото искат  Praynig само да няма нещо по-сериозно  Stop
Тез деца просто нямат край с изненадите това е  yes мислех, че съм свикнала и подготвена  Laughing ама явно трябва наново да влизам в ритъма на "сюрпризите"  hahaha

# 213
А-а-а-ааа това с реването за всичко е много "весел" момент  hahaha Калоян пък е наопаки ... облича се без проблем ...почти  Joy, но като тръгнеш да го събличаш става страшно  #Shocked нищо не дава  newsm78 и се почва едноооо
..акето (якето) мои.... поните (панталоните) мои... тонките (маратонките) мои ... и т.н.   rotfImao а като стигнем до шапката  Joy трагедията е вече на лице  Rolling Eyes почва да се тропа по главата с ръка и да пищи даййййй Mr. Green и обикновено в името на мира остава с нея по сумати време  #Crazy
Днес даже директорката на яслата ме видя като плащах таксата и ми вика : Еййй браво днеска сте влезли без шапка  newsm62
Та така... пожелавам на всички успех в "битките" на възрастта  rotfImbo и повечко ТЪРПЕНИЕ, което определено май липсва на повече от нас  Rage

# 214
LaughingВяра, Честит ви рожденник!!!! Да бъде жив и здрав, голям късметлия в живота  bouquet Laughing Laughing Laughing

Виртуална почерпка и от мен! Аз пък днес празнувам имен ден   bouquet

# 215
Вярка честит ти рожденник
Да ти е жив и здрав и много да ви радва

# 216
БЛАГОДАРЯ момичета  Grinning

Мимис, да си жива и здрава и много обичана   bouquet
Що днес празнуваш  newsm78 аз мислеш, че си нещо около Мария   Joy

# 217
БЛАГОДАРЯ момичета  Grinning

Мимис, да си жива и здрава и много обичана   bouquet
Що днес празнуваш  newsm78 аз мислеш, че си нещо около Мария   Joy

Цъ, името ми е Милка, от както съм на този свят със баба ми /Бог да я прости/ си празнуваме на днешния ден, много голям и почитан празник е при нас Wink

Леле,цял ден обикалям и не мога да си намеря дънки, сума ти мерих,и  все нещо не мога да се харесам... Sick Продавачките горките не им завиждам на моята капризация Mr. GreenСлед малко паки изчезвам да търся..... Rolling EyesПък и времето едно такова готиноооо Heart Eyes супер!
Айде поздрави!
Вяра, и весело изкарване на рожденния ден! Grinning

# 218
Цъ, името ми е Милка, от както съм на този свят със баба ми /Бог да я прости/ си празнуваме на днешния ден, много голям и почитан празник е при нас Wink

Благодаря  Laughing
ААА така може ... баш на точния празник си купонясваш  Joy Весело и на теб  Wink и да си намериш накрая дънки  thumbsup ... ако не поне ще си се намиткала  hahaha

# 219

Благодаря  Laughing
ААА така може ... баш на точния празник си купонясваш  Joy Весело и на теб  Wink и да си намериш накрая дънки  thumbsup ... ако не поне ще си се намиткала  hahaha

Така се намитках вчера,че сега имам плюски отдолу на петите, мани Mr. Green Joy

# 220
Така се намитках вчера,че сега имам плюски отдолу на петите, мани Mr. Green Joy
smile3501 миткай, миткай, сега ти е паднало... после като тръгнеш на работа не става  Joy
 smile3506
Къде пак се покриха всички "моми"  newsm78 никакви ги немааа  Thinking
А и Холи тотално се загуби ... крайно време е да вържат нета и да драсне 2 реда как са  Peace

# 221
Мимис честит ти имен ден на патерица  bouquet
Ние пък бяхме на рожден ден снощи  newsm44 Голяма веселба беше  Crazy

Абе, Холи верно никаква я няма тая жена  newsm78

Кажете кво правят вашите бонбони? Емили много рядко спи на обяд  Tired Ако не излизаме преди обед изобщо немога да я сложа да спи. Ина4е пускаме Шрек и гледайки заспива  smile3524 От месец сме и без памперс нощно време . Ако и се пишка ве4ер става и ме буди и после пак ляга.
А, вие какво хапвате бе? Емили иска само грах, супа и сандви4и. Като и направя супа по4ва  " Не грах, грах" Като направя грах иска сандви4и  smile3511 Луда работа  #Crazy
Ина4е сами се обли4аме, само ходи и си сменя гащите по 100 пъти на ден smile3555 Сутринта бая време отихна викам я да я вида а тя така хубаво си беше намазала лицето с фон дьо тен  Shocked 4е един 4ас съм я мила  ooooh!  Айде ставам, 4е много се разписах, а лещата ми ще изври  Mr. Green

# 222
  • Стара Загора
Здравейте,
Дорка, Никито пък само супа и каша иска, шунка и разни други мръвчици не отказва също. Леща не иска пък тя.

Мен ме е налегнала някаква тъга, депресия ли незнам и аз, скоро имам рожден ден и сигурно съм в някаква дупка.
Никито си рисува сега на пода, прави завъртулки и казва какво е Миро(кучето на дядо), ежко бежко и т.н.
На яслата я пускам с тънка блузка, а сутрин и обличам жилетка или анцунгово горнище да и е по топло докато отидеми там го събличам, следобяда я взех по рано да я разходя по слънчицето, и и взех горнището мислех само якето да й облека, обаче тя ми вика другото, разбрах че иска горнището на анцуга и й го облякох, само че не даде да и облека якето, каза "имам яке мамо".

# 223
Танче, кога имаш РД  newsm78 и моя е след няколко дни  Hug ама какви са тез дупки и ями... я се стягай  Joy

Калоян е на ясла и само го хвалят колко е добър  #Crazy вика на всички госпожи и лели "КАКОО" и те само му се радват  Grinning а от сутринта вече на едната казва "Ането" (от Ананиева)  Peace та съвсем я размаза  hahaha
Иначе все иска сам да се облича и съблича, ама засега успява предимно със събличането  Joy
Яде абсолютно всичко наред и все е гладен, обикновено вечеря поне по 2 пъти  #Shocked, а сега с тая "ТОТА"  newsm38 от РД на Криси май стига и до 4 пъти хапване като се присети  newsm22
Проблем както обикновено ни  е само спането  Sad все е кукуряк, въпреки, че сега с новото време май е малко понавреме лягането  Thinking
А за лудуването няма да говоря, там положението е ясно ... в яслата е ангелче People Angel  а в къщи става Фют и половина devil

# 224
Ох мен Емили днес ме побърка, хи4 не слуша  smile3511

Правих ориз с гъби и го оставих да изстине върху пе4ката. А нашта отворила фурната, грабнала тавата и ще я пъха да готви  #Crazy Добре 4е беше изстинал ве4е  Shocked и 4е не го изсипа, 4е щях да пощурея  Rage
Днеска определено са я обвзели лудите 4ове4ета  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт