Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 857
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
... а от сутринта вече на едната казва "Ането" (от Ананиева)  Peace та съвсем я размаза  hahaha

Голяма работа е Калоян!  Joy

Къде пак се покриха всички "моми"  newsm78 никакви ги немааа  Thinking
А и Холи тотално се загуби ... крайно време е да вържат нета и да драсне 2 реда как са  Peace

Аз бях без компютър няколко дни...затова не съм се включвала...
А за Холи и на мен ми е мъчно... Sad

# 226
  • Стара Загора
Браво на Калоян Simple Smile, все така да се разбират с госпожите.
На 23-ти  съм родена, преди всеки празник съм така, ужасно е и докато се усети защо ми е криво и нервно, доста време минава.

Дорка, незнам и аз периоди, кризи и незнам какво само нерви да имаме, снощи като се прибираме на входа имаме магазинче, продават алкохол и сладки неща. Никито мамо купи "дика"(дъвка), аз добре, купувам тя: "де" (две) купи, а само ги сдъвква и ги плюе, то по - добре отколкото да ги гълта ама, не ги  употребява по предназначение. След това ми вика искам "сънчо"(слънчо), и и обяснявам, че горе има половин пакет от вчера. Голям зор докато излезем от магазина и докато осъзнае какво й говоря, и много бързо ревва.
Нашия нет пък нещо ту го има, ту го няма и аз незнам защо преди много ги хвалех, но сега взеха да се излагат.
Отивам да слагам кус - куса преди да са се събудили домашните, да е готов като станат.
Хубав ден на всички!

# 227
И вие ли сте се побъркали с този кус-кус. Ние сутрин сме или на кус-кус или на нескуик (шоколадовите топ4ета) Друго не се яде  Crossing Arms

# 228
  • Стара Загора
Нескуик не съм и давала, вчера имаше подарък към прясното мляко , ще взема да я пробвам сега дали ще й хареса.

# 229
Емили много ги харесва шоколадовите топ4ета, тиа на люспите не ги иска. Какаото на нескуик  също много го пие   Peace

# 230
Емили много ги харесва шоколадовите топ4ета, тиа на люспите не ги иска. Какаото на нескуик  също много го пие   Peace
Коко пък яде най-много тези с мед дето приличат на гевречета  Joy

# 231
Ей мами да ви разправям каква гадория ми се слу4и днес  Sick
Тъй като Пацо приспиваше Емили, аз трябваше да сляза в мазето да си търся едни боти. Много пъти съм слизала сама  Peace Слизам аз и се  покатервам на един стол да търся в кой кашон са, 4е са запе4атани и надписани.По едно време си  вдигам главата и гледам ЕДИН СИВ, МАЗЕН, ДЪЛЪГ, ГАДЕН ПЛЪХ   Sick Щях да припадна ви казвам, ско4их от стола, вдигнах си блузата на главата  newsm62 ( да не ми ско4и на главата) и газ към нас. Заебах мазе и ключове и вси4ко, сигурно за една секунда съм изка4ила стълбите  smile3556 Сърцето ми щеше да изко4и  Weary И днес цял ден плъхове ми се привиждат  Tired Направо ви казвам MНОГО ГАДНА ИСТОРИЯ

# 232
 Joy е голям си бъзел Тедооо  hahaha

# 233
 Shocked ShockedУжас, аз ако вида плъх ше се посера от страх Mr. GreenВече пращай мъжа ти в мазето Crazy

# 234
Мимис малко ми остана да свърша тая работа  Mr. Green

# 235
  • София
Здравейте,ама много сте изписали бре Laughing.Ние събота и неделя бяхме на село.Домъкнахме си сополи,та бяхме сега на лекар.И гърлото е зачервено и пием един куп сиропи,добре че поне за сега не възразява,само ефизола го плюе.
Иначе аз само като се сетя че сме зима и падам в "дупката".Вече ми е 4-та зима у дома и ...............лошо ми става.
Стела да не ви казвам как е с яденето че ще ми се смеете,но сутрин и вечер пие мляко Фризо3.За друго не ще и да чуе.Даже ако я питам нея през 2 часа ще пие мляко.Като види кутията и водата и все иска.През другото време яде супата и мянджата от кухнята и това е.Шоколад или някакъв колбас ако се излъже да хапне.
С говоренето,казва почти всякакви думички но много неправилно,едвам ги схващам някой какво означават.Изречение прави много малко.
Иначе дейности извършва всякакви Mr. Green,голям "помощник" е.Най-новата ни играчка е комплект за чистене и пада голямо почистване Laughing.
Това е горе-долу от нас.Поздрави и целувки Heart Eyes

# 236
Ле-ле не ви завиждам с тез неядящи хлапета  #Crazy Калоян се храни сууупеер  Joy вече си отваря сам хладилника и се обслужва и най-редовно се оказва ей така или с кашкавал .. или с каквото намери, засега има проблем само с кутията за сирене  hahaha но скоро май ще го срещна по коридора и с бучка сирене в ръце  Grinning
А в яслата казват, че се нахранва бързо и почва да взима на децата около него от яденето  Rolling Eyes

Добре, че не ме е стигнало... дето баба все ми пожелаваше злоядо дете като мене  Mr. Green ама то пък ми се паднаха и двамата яжни  newsm22 ... ама неспящи  smile3524 no ... то сигурно стига това дето най ще те тормози  Twisted Evil а аз как оообииичаммм да СПЯ  Sleeping но не ставааа  1countingsheep

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 19:08 от ВЯРА

# 237
  • София
Честит Рожден ден, Вяра!!!
Всичко най-хубаво ти пожелаваме със Стела и Весел празник!!!

# 238
Здравейте маминки  Hug Ние сме в Бургас  newsm68 В неделя хванахме влака с Емили и тръгнахме. Емили много и хареса  Sunglasses Толкова се е вълнувала, един 4ас дремна и другото игра. Гледахме ку4ета, коне, писахме, рисувахме thumbsup Изобщо много готино беше. Сега сме тук мислим да стоим един месец. Мъж ми  ще дойде за Коледа и ще постоим още малко и се прибераме живи и здрави.  Емили много и харесва тука  Crazy само гушка разни котки  ooooh! И така, айде 4ао после пак ще пиша  love001

# 239
  • София
Здравейте, момичета!

Вяра,
много се радвам,че малкият яде нормално,та и в повече.И Тано е от неядящите....всъщност - яде,но със зор.Майка ми обикаля след него с филията (манджи не консумира  Rolling Eyes).Ходят до един по-далечен магазин и до там си е изял яденето,защото знае,че майка ще му купи дъвка...
Страшна картина...пробвах да го оставя гладен (такъв акъл ми дадоха,защото съм го глезела и съм го гонила с яденето).Като огладня,стана нервен,започна да се тръшка за щяло и нещяло...все едно не беше моето дете.Пробвахме го това 2-3 - резултатът все един и същ.Тръшкане,рев...не знае какво иска...И си казах,че ще обиколя блока 17 пъти и ще разкажа 19 приказки,но детето ми ще е нахранено и спокойно!
Няма да продължава това хранене да пълнолетието му,надявам се  Mr. Green 

dorotey,
весел престой в Бургас!
Дано наистина се чувствате добре при смяната на обстановката и морският въздух да ви подейства добре!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт