Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 12 856
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Здравейте  Simple Smile

Dorka, приятно прекарване в Бургас ! Емили много да се забавлява, ти също  Simple Smile

Вяра, Честит празник на голеееееми патерици   bouquet
Много здраве и любов ти пожелавам !

Gwen, и ние сме твърдо в отбора на злоядите  Close

Филии яде, ама като е на кеф. И като е гладен , вечер особено - такъв рев и тръшкане настава, че не мога да го кротна да му дам нещо да яде. Много обича сладичко обаче, и все се разправям с бабите, които му носят , че поне това да ядял  Simple Smile  Сега новия кулинарен хит на Бобо е да яде салата Снежанка с лъжица, което все пак е нещо.

Майка ми разказва, че аз до 4-5 години съм била много злояда и много инатеста, и тъй като отдавна не съм нито едното, нито другото   Mr. Green ,  все се утешавам, че е временно   Simple Smile

# 241
Здравейте, момичета благодаря ви за пожеланията   bouquet

Тедооо, къде пак забегна на другия край без да свирнеш  #2gunfire ще се забравят тез наште хлапета  Thinking не сме се вижадали от РД на Коко май  newsm78
И сегаааа какво стана ... чак догодина  Thinking "мейби"  #Crazy

Е скарах ти се  hahaha сега мога да ти пожелая весело изкарване и да помиткаш на спокойствие, да си починеш ... и за мене малко даже  Joy

Ле-ле мацки, само моя змей ли яде без проблем   chef ужасссс, сутринта станал в кревата и крещи "Маммооо дай Коко яде .. ам-ама-амам..." и аз му обяснявам, че ще яде в яслата с децата .. ама не  no той си знае неговото "Коко ам бате"  Laughing и накрая метна една филия с пастет та да е мир  Peace и  после влизайки в яслата вика на госпожата "Анани дай Коко ам хяб" и аз паднах направо, а сестрата ми вика, че много ги радвал с това дето все е готов да яде и не го гонят с лъжицата  Grinning
Та така сме с хапването, все гладен милия  smile3555

# 242
  • София
Браво!
Все така да е!
  bouquet

# 243
Та в тая връзка с яденето да ви се оплача :
Сутринта не му дадох да яде на змея в къщи щото нямаше време и отивайки в яслата тоз разбойник ме натопи на госпожата още с отварянето на вратата  #Crazy й вика :
" Какккооо мама не даде Коко ам-ам "  Mr. Green
А тя се смее и му вика "Нищо сега ще папкаш с дечицата" и той си влезе навътре без да се обърне даже и само повтаря "Коко яде мяко"  Sick

та така не стига, че от известно време вече така нарежда и повтаря всичко, че умираме от смях в нас  Joy... ами почна и да ме топи вече  hahaha

# 244
  • Стара Загора
Вяра, Коко голям сладур бил Simple Smile, все така да си хапва.

# 245
О, мами ние сме добре Hug Вярка не се карай, нали знаеш, 4е съм бърза в 5 следобед го реших, събрах багажа и сутринта тръгнахме  #Silly Може да си дойдем другата седмица, 4е Емили пак със сополи и кашля и искам да и пусна изследвания  Sad Тука не ми се занимава, хи4 не ги знам. Така , 4е може събота и неделя Пацо да дойде да ни вземе Peace

# 246
Септемврийска дружина 2004, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 247
4е Емили пак със сополи и кашля и искам да и пусна изследвания  Sad Тука не ми се занимава, хи4 не ги знам.

Що така бе  Rolling Eyes, аз си мислех, че сега като сменихте климата ще се оправи малката ламя  newsm78

# 248
Изследванията излязоха, кръвта и урината са добри , в секрета който ни бяха взели имаме бактерия  Crossing Arms Сега сме на антибиотик и някакъв крем дето се маже в носа. Другата седмица пак ще пуснем изследваня, дано да сме се оправили  Praynig че ми писна ве4е. Тя милата от два месеца е така, а тъпата ни докторка изобщо не ни каза за тиа изследвания   #2gunfire Та в крайна сметка аз и казах, затова ги пусна. Ама за коя да я смена като вси4ки са един дол дренки. Те са само за направления, не трябва да лекуват тия хора. Ама друг път ще знам -- направление и на уши, нос , гърло Crossing Arms Та така ...
Аз два пъти пиша съобщение  newsm78 Сутринта влизам и гледам 4е го няма и викам аз се побъркала нещо  hahahaуж в4ера ви написах, а го няма. А то имало някакъв проблем и от 4.12 са ги върнали вси4ки съобщения  newsm62

# 249
  • София
Теди,пък аз те питах защо точно пуснахте изследвания?Какво точно и е на Емили?Че и Стела само се сополиви,а до сега не е била така и се чудя какво да правя.
Та и аз се чудя какво става къде са ни писанията,добре че си споменала Laughing

# 250
Хи-хи и аз сутринта си мислех, 4е съм полудяла  newsm62
Ами Емили от два месеца има яка хрема и кашля много. Изпихме около 10 шишета със най-разли4ни сиропи, а капките са сигурно над 10. То не беше Виброцил, Резоксим, Макситрол, Целебрум какво ли не капахме  ooooh! Страшна работа, и то заради тъпата ми лекрака, 4е не ми каза да си и пуснем изследвания  Rage И така накрая аз и казах, пуснахме ги и от секрета който и взеха от носа се видя, 4е има бактериа "пневмококи" И сега ле4ението ни е антибиотик Зинат + маз на носа, която туби4ка е 3г и е 24лв. Но дано да се оправи до другата седмица  Praynig Живи и здрави сигурно 4етвъртък или петък пак ще пуснем изследвания

# 251
  • София
Дано се оправите Praynig.Този "Зинат" е хубав Аб,ние с него изчистихме едни бактерии миналата година,но много лошо го понесе Стела,дано при вас не е така.

# 252
яяя вярно са се изгубили съобщенията от няколко дни  newsm78 и аз сега гледам уж бяхме на стр.14 вчера, а сега пак само 13  #Crazy и реших, че компа ми се сбъркал  #Cussing out а то повредата не била в мойто трасе  Joy
Теди , дано да се оправи малката кукла  thumbsup навремето Криси му "пребориха" стафилококите точно със ЗИНАТ, след безброй други неуспешни експерименти  Sick дано сега и на вас да помогне  Praynig

# 253
Еййй къде пак се загубихте всички  Peace уж стоите вътре на това време  cold, а пак никакви ви няма  Sick
Казвайте бързо какво измислихте за подаръци на хлапетата  Thinking, че Дядо Коледа вече е почти долетял  Joy
Калоян имат тържество в яслата на 22-ри и трябва другата седмица да занеса някакъв опакован и надписан подарък  - или по-точно някакво бръм-бръм  Rolling Eyes обаче ако можело да е от "по-мека" пласмаса  #Crazy та да не се "дрънкат" фатално с него ooooh!
Та ако някой има отговор или идея "що е то?" или "откъде?" ще съм много thanks  yes

# 254
Ех, 4е и с претенций като ,4е ли те дават парите  #2gunfire
Вярка в Хаджи Димитър блока до пазара сещаш ли се. Там където е Пебълса , нали има магазин за игра4ки. Има всякакви. Ние от там и взехме тротинетката и бебе много сладко и са сравнително по ниски цените.
Аз незнам какво ще и вземем искам Бейби Борн, но Пацо не дава  Crossing Arms И май ще е легло за куклите  Crazy Само тва се сещам  newsm78
Ние сме на втори антибиотик, 4е не ни стигна  Tired Дано да се оправи малката до края на тази седмица Praynig 4е  ве4е ми писна с тия лекарства  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт