Септемврий4ета се стягат, приключенията наближават

• 13 171
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
 newsm62 newsm62 newsm62
Днес ходихме до Слон - Балон и бяха у4тиви  newsm62
Там ще празнуваме, запазили сме си дати4ката  Hug Харесаха ми моми4етата  Peace Ама май малко скъпи4ко ще ни излезе, като си правя сметката  newsm78 Но здраве да е   bouquet Тортата е страхотна от 100 грама сладки с рибката Немо  yes
Аз не ви казах водих Емили на цирк, много се изкефи 2 4аса не мръдна и така е пляскала и е викала  newsm62 Много искаше да пипне змията оба4е неможа. Още разправя как неможала да я пипне. Направо се е побъркала по риби и змии. Днес даже и взехме една гумена змия и е много доволна. Та затова и тортата решихме с риби  bowuu

# 91
Честит имен ден ВЯРА bouquet
Много здраве, щастие и любов от нас   

# 92
  • София
Честит имен ден Вяра!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Всичко най-хубаво и да ти е живо и здраво името Heart Eyes

# 93
galq4 а малките защо не са ги нагримирали  newsm78

# 94
  • София
Защото никой не и обърна внимание на каката,че иска да ги гримира Mr. Green.Всички бяха заети с пързалката Laughing.

Аз забравих да се похваля,че от вчера си имаме малко христянче.Всичко мина много добре.Стела не гъкна.Не я съблякох да я къпе попа цялата,че нали е сополива и той като я потопи тя тръгна да сяда да се къпе.Умрях от яд,че не я бях съблякла,да се понакъпе на воля,да го видя попа как ще я изкара.
Целуна кръста най-послушно.А бе както винаги ни смая с поведение Grinning

# 95

smile3501 smile3501 smile3501 на малката принцеса

# 96
  • Стара Загора
Galq, честито ти  християнче!

Аз се разболявам в подготовката за рожденния сме доникъде почти, торти поръчахме снощи. Днес мъжът ми ще запази едно заведение и да се надявам, че няма да вали в петък, защото е на открито.
Правим ремонт вкъщи слагахме дограма и уж бяхме намерили един майстор да замаже, 3 дни ни разиграва и го изгонихме работата напаловина не е свършена, мъжът ми и свекъра замазаха хола и сега лепим тапети.
Малката ще е от другата седмица на ясла, щото тия в хеито са спали като са правили изследванията 2 са пропуснали, и трябваше пак да вземаме проба, направо бях бясна в петъка.
Доскоро

# 97
БЛАГОДАРЯ   baloni

Галя, честито ти християнче да ти е жива и здрава малката послушка, и все така с добро да ви изненадва   Flowers Sunflower

# 98
  • Стара Загора
Галя, честит рожден ден!
Много здраве и успехи пожелавам   bouquet

# 99
  • София
Галя,
честит рожден ден!
Да си здрава и усмихната!
Много целувки от нас с Тано.

bouquet

# 100
Галка, честит рожден ден и от нас. Много здраве, щастие и късмет.

# 101
ГАЛЯ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЪДИ ЗДРАВА, СИЛНА И ОБИЧАНА ЖЕНА И НАЙ-ДОБРАТА МАМА    bouquet

# 102
  • София
Момичета Благодаря Ви!
Сега си тръгнаха гостите,имам много подаръци.Днес имаме и 3г от сватбата,та и мъжлето има празник Laughing

# 103
Галка честита ви годишнина
Много да се рабирате и  обичате

# 104
  • Стара Загора
Честит рожден ден,Холи!
 newsm59
Весело и безгрижно детство на детенце и много радост да носи на цялото семейство!
 bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт