Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 66

• 20 328
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Трябва да отида за 2ро мнение относно "нещо" виждащо се до плацентата. В Щерев или Шейново имат по-добра апаратура и къде бихте ми препоръчали?

В Щерев. Те са частна болница с много добра апаратура.

# 226
Здравейте! Имам следния проблем : цикълът ми закъснява с 12 дни, а тестът е отрицателен дали има някакъв малък шанс да съм бременна , от приложението ми излизаше ,че на 10-ти съм била в овулация , а аз имах полов контакт с моя приятел седмица след това ... имам нещо като симптоми така да се каже постоянно ми се яде сладко и кисели краставички ,даже наскоро ми се преяде ядене което по принцип не харесвам, гърдите много ме болят и корема ниско долу от време на време .

# 227
Има вероятност овулацията  да е била по късно,затова теста да не е отчел.Ако си направила теста на 10 ден от закъснението би трябвало да е отчел правилно.Може да направиш още един ако не си запиши час за преглед.

# 228
Здравейте, мамчета! Тази сутрин бях на преглед, но понеже е едва 9ти ден от закъснението, не можахме да видим нищо, но пък се видя една кистичка, за която ми изписа Утрогестан 100мг 3х1. Понеже самата лекарка не е от най-авторитетните, искам да питам някоя от вас с опит, да ги започвам ли изобщо, или да изчакам?

# 229
Има вероятност овулацията  да е била по късно,затова теста да не е отчел.Ако си направила теста на 10 ден от закъснението би трябвало да е отчел правилно.Може да направиш още един ако не си запиши час за преглед.
Днес ми е 12-ти ден закъснение , направих си тест сутринта и пак е отрицателен Cry

# 230
Ех, този утрогестан.... Вече ми звучи като " застраховка бременност"
Мисля, че ще можеш да отговориш Wink

Пий го, щом са ти го изписали!

# 231
Днес ми е 12-ти ден закъснение , направих си тест сутринта и пак е отрицателен Cry

Не си бременна. Няма как при бременност и такова голямо закъснение да имаш отрицателен тест.

Няма как да забременееш 7 дни след овулация!

Отиди на преглед за да се установи причината за закъснението.

# 232

Не си бременна. Няма как при бременност и такова голямо закъснение да имаш отрицателен тест.

Няма как да забременееш 7 дни след овулация!

Отиди на преглед за да се установи причината за закъснението.
Днес бях на преглед и ми изписаха хапчета за регулиране на месечния цикъл, явно не ми е било писано да съм бременна сега ...

# 233
Момичета, днес леко се подхлъзнах, не точно падане и си ударих малко коляното. В гората на една пътечка. А толкова се стремя да внимсвам. В края на 7ма седмица съм. Получих и съвсем леко зацапване, едва доловимо.... Дано всичко е наред.

# 234
Дано! Аз така паднах в деня, в който излязох в 45 дневен болничен, че никога през живота си не съм падала така...

# 235
Дано! Аз така паднах в деня, в който излязох в 45 дневен болничен, че никога през живота си не съм падала така...
Ай, всичко е наред? Нали? Вече поне е напреднала медицината, за щастие и сигурно може да се види дали всичко е наред. Много е кофти това. Аз понеже често падам и супер много внимавам и пак ми се случва.. Sad

# 236
Да, с детето всичко е наред ( още не съм родила). Имаше съмнение за счупена ръка, но отказаха да ме снимат. Предполагам, че ѝ има нещо, защото не мога да я изпъна добре, но ще я снимам след като родя

# 237
  • София
Да, с детето всичко е наред ( още не съм родила). Имаше съмнение за счупена ръка, но отказаха да ме снимат. Предполагам, че ѝ има нещо, защото не мога да я изпъна добре, но ще я снимам след като родя
Стискам палци за теб много
Дано да е добре и ръката, да не те мъчи много до раждането
Как падна

# 238
Нямам никаква представа и спомен как паднах... Тръгнах да карам детето на ясла, какво се спънах пред входа на равното.. паднах на коляното и за да не падна по корем съм паднала на ръката си.. беше надута няколко дни. Ортопед каза са я мажа с лиотон и фастум 3 пъти на ден и се оправих за сега

# 239
  • Велико Търново
Силни непрекъсващи менструални болки ( вече 3 часа) според вас в реда на нормалното за 9/10гс ли е, или да отивам в отделението. Нямам кървене вече, само тези болки сега.

Общи условия

Активация на акаунт