СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 061
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Потвърждавам за успеваемостта. Миналата година близко детенце едва успя да влезе от последните приети в желаната паралелка. Родителите ѝ имаха притеснения как ще се справя сред другите, които са с доста по-висок бал. Ами няма проблем момичето, даже взима стипендия за отличен успех.

# 121
И аз с един патешки въпрос Flushed
Сега видях, че съм сгрешила телефонния си номер в заявлението. Мейл не съм давала.
Необходимо ли е да отида да подам и в гнездото на място, за да го оправят? Или може нищо да не правя?
Притесних се сега.
Самоцитирам се, защото може да е полезно на някого. Отидох до училище гнездо, за да коригират данните ми за контакт. От там ми казаха, че могат само да подреждат желания, нищо друго. Данните за контакт не могат да коригират. Препратиха ме към РУО. Писах мейл на РУО София-град. Още нямам отговор, но не вярвам да е фатално, дори и с грешни телефон или мейл, при редовно следене на профила.
Учудена съм, че няма форма за контакт от всеки профил, явно им е било скъпо за изработка.

# 122
Аз не мисля, че тоя телефон или мейл някога за нещо ще се ползва и ще ти се обадят от там..

# 123
Ще те потърсят само в случай, че паралелката, в която сте се записали, се закрива или ако и след 4-то класиране не се запишете никъде.

# 124
Добре, мерси, успокоих се.

# 125
На бланките за съгласие за публикуване името на детето с резултат от олимпиади и състезания попълвам адрес и телефон. Откога чакам някой да ми пише писмо. Хич не ми е ясно за какво им е къде живея, за да публикуват, че има примерно 10 точки от някое състезание.

# 126
  • София
Solnichka, ако две деца кандидатстват в СМГ:
Мат -100, БЕЛ 92.5;
Мат-99, БЕЛ -95.5
и 6-ци в дипломата по двата предмета и двете деца имат бал 492,5.
Сборът от оценките от НВО обаче не е еднакъв:
- 192,5 при първото
- 194.5 при второто.

# 127
Според вас възможно ли е всички паралелки в 22, 31 и 32 да минат 400 минимален бал за първо класиране?
Изчислявам си каква е вероятността да попадне на първо класиране в 18 СУ, защото твърдо ми отказва да ходим до училище гнездо и да правим размествания, а сякаш му се иска там.

# 128
  • Sofia
и ние подадохме... в събота...
в неделя започнаха съмненията...
днес цял ден я навивам да ходим да разместваме - днес може... отказва...
утре може и да се навие...
не е хубаво да има много време за размисъл... 3-4 дни след излизането на статистиката е достатъчно според мен... иначе само размисли и страсти!

# 129
И аз го навивам. Но сякаш просто го мързи да отидем, а у мен се насади някакво съмнение дали са правилно подредени...

# 130
  • София
Аманда, притеснява те, че ще иска да остане в 18-то, ако се класира там на първото ли? И че няма да иска да продавате за второ?

Нали ще има 2-3 дни и там за размисъл.

# 131
Не, не ме притеснява изобщо, че ще иска в 18 СУ, притеснява ме, че сега иска, а е възможно да не стигне до училището със сегашната подредба на желанията. В същото време не желае да ходим да разместваме и да го сложим на по-предни позиции.

# 132
  • София
Според вас възможно ли е всички паралелки в 22, 31 и 32 да минат 400 минимален бал за първо класиране?
Изчислявам си каква е вероятността да попадне на първо класиране в 18 СУ, защото твърдо ми отказва да ходим до училище гнездо и да правим размествания, а сякаш му се иска там.
Възможно е, но ми се струва малко вероятно, особено за 32-ро.

# 133
Благодаря, sanaka. Така и предположих за 32-ро.
Но почвам да се питам редно ли е да се терзая толкова време, като той ми подхвърля нещо, вкарва ме в размисъл и после изчезва по живот....

# 134
Още повече е и с квоти 32-ро, няма да мине 400-те. И мен нещо ме гложди подредбата, но каквото, такова и да си му е на късмет! 32-ро доста напред го писахме, защото беше потресен от това, че без квоти означава преимуществено момичета Smile

Общи условия

Активация на акаунт