СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 992
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Добре де аз сега се сетих. Често тук си пишем за ФЕГ и знам за девойките, които искат да учат там, но само моето момче ли има такова желание? Замислих се, че от постоянните потребители май няма друг младеж, който да е писал френската на първо място. Ако вземат да го приемат (дай боже на второ да се случи) ще си е май без форумско мъжко другарче!

няма да е самичък Simple Smile

# 1 411
  • Пловдив
Вече ме и страх да си сипа, каквото и да било. В друга тема "елегантно" ме наплюха, че съм купила газиран имитиращ продукт на спрайт със захар. Не че съм питалА това и съм искала разрешение Laughing
Вече и ментата със спрайт няма да е същата.
Е, НЕ! То бива промити мозъци, ама... Абе всеки ще си пие каквото си иска, ще яде каквото си иска и въобще никой янма право да дава тон в живота! Ако искаш чиста палма с лъжица Ще гребеш, ще я поливаш с най-долния първак и пак никой няма право "копче" да каже. Ай сиктир!

# 1 412
Ние също написахме ФЕГ преди 133- то, но аз не смятам, че има шанс с този бал. Затова и не я включвам в  анализите на реалистични желания. Той обаче май тайно се надява...

# 1 413
Звънче, сипи си смело и наздраве. Някои теми са доста агресивни. И аз питах в една нещо и стана страшно.

# 1 414
  • София
Е така не съм се смяла от преди Ковид, търкалям се направо с тая палма с лъжица, полята с първак, благодаря!

# 1 415
  • софия
Звънче, сипи си смело и наздраве. Някои теми са доста агресивни. И аз питах в една нещо и стана страшно.
Хич не ми пука, само да се прибера и ще си отворя една студена бира Beers

# 1 416
  • София
Само гледай да е от правилния вид.

# 1 417
  • у дома...
Хич не ми пука, само да се прибера и ще си отворя една студена бира.
с цаца и пържени картофки...

# 1 418
  • софия
Тези глезотии са за морето - гаврос с тиквички, пържени картофки. И това ще стане Wink

# 1 419
В Бургас вече има балове

# 1 420
Хич не ми пука, само да се прибера и ще си отворя една студена бира Beers

Бих казала, че това е правилната напитка.

Дерзай!
И аз тъй. Довечера.

Цитат
Публикувано във факти.бг: Учени установиха ,че изпиването на две халби бира има по-силен болкоуспокояващ ефект, отколкото вземането на хапче парацетамол, пише в. "Метро".

Имам питане - дали тази бира ще остане правилната и занапред?

# 1 421
Баловеееееее.В Бургас.

# 1 422
Значи, само някой да ми посегне на ментичката със спрайт и ще му извия ръчичките Smiling Imp Joy

# 1 423
  • София
Като чета какво става в държавицата ни, единствено съжалявам, че не съм в София точно сега, за да съм на площада. Преди 7 години бяхме с момчетата. За 7 години се сдобихме с още едно дете и още по-прогнила държава, на която не й пука за бъдещето на децата ни.

# 1 424
Баловеееееее.В Бургас.
[l

Да, вече има.

Общи условия

Активация на акаунт