СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 246
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хаха, точно прочитам миналогодишната тема и виждам доста познати "муцуни' там от сегашната.

Тачно искам да питам Дидиа колко внука има:)
Четири и почти всяка година има седмокласник.  Вряла и кипяла е тя. Мен друго ми е любопитно -  кой ще подкрепиш,  мама или Неда или те постигнаха съгласие.

# 361
Хаха, точно прочитам миналогодишната тема и виждам доста познати "муцуни' там от сегашната.

Тачно искам да питам Дидиа колко внука има:)
                 gadamer, четирима - две внучки и два внука! Yum Сега сме на класиране с № 3,а догодина с № 4. Smirk  Започваме от набор 2002,лека почивка и...2005,06 ,07. Освен това всички близки познати,приятели и колеги ме ползват ,като справочник,без притеснение.
                  Следващата година започват и ДЗИ-тата. Yum

Четири и почти всяка година има седмокласник.  Вряла и кипяла е тя. Мен друго ми е любопитно -  кой ще подкрепиш,  мама или Неда или те постигнаха съгласие.
                Мама Мони ,от момента,в който се родиха внуците мамите позагубиха шансовете си за подкрепа. Smiling Imp
                За съжаление не са постигнали съгласие ,но....подкрепям този,който ще учи т.с. Неда.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 21:04 от Didia

# 362
Дали класиранията на различните РУО ще излязат по едно и също време.....

# 363
Кефят ме хората с балове 480-490- "Ще ни стигне ли за СМГ? Или пък за Немската? Или пък Испанската да ми е трето желание?!". В сегмента 420-460 хората явно са по-наясно със себе си.😉

Това все пак е приемливо. Аз познавам баща, който при максимален възможен бал, настояваше да има повече от едно желание за застраховка. Не беше хвалба, човекът беше притеснен 😀

# 364
  • София
Аз също ви следах заради племенника. По научих покрай него разни неща. Например да класиранията. Голем риск поеха брат ми и снаха ми миналата година, но постигнаха своето. На четвърто класиране. Не знам аз обаче дали ще устискам.
Дидиа, ти си като майка ми. Само дето първото е по-голямо. Другите три са в същата поредица.😁

# 365
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бендива, разкажи за 4-то класиране миналата година, моля те!

Дидиа, аз чак сега разбрах, че Ран и Неда са ти внуци;)

# 366
  • София
Миналата година проследих докрай инфарктните случаи с трето и четвърто класиране в тогавашната седмокласна група.
И установих, че това по-скоро не е за мен.
Твърде много нерви за евентуална победа за училище, което със сигурност няма да е швейцарски колеж.
Като минала през мелницата на 3-то и 4-то класиране, заявявам, че няма по-голяма радост от това да си направила всичко възможно да дадеш шанс детето ти да сбъдне мечтата си и да учи в училище, което иска безкрайно 3 години преди НВО-то. Факт е, че побелях напълно и бях сериозен кандидат за психиатрията,  но не съжалявам и за миг.
И, наистина, няма да е швейцарски колеж, но и ние не сме Швейцария. Hands V

# 367
По повод спора за шофьорските книжки:

Закон за движение по пътищата, чл. 151, ал. 2 (Доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 79 от 2015 г., в сила от 01.08.2022 г., изм. - ДВ, бр. 77 от 2017 г., в сила от 26.09.2017 г.) Свидетелство за управление на моторни превозни средства се издава от органите на Министерството на вътрешните работи на лице, завършило X клас и при наличие на условията по ал. 1, което е физически годно да управлява моторни превозни средства за съответната категория, преминало е обучение за водач на моторно превозно средство и за оказване на първа долекарска помощ и което успешно е издържало изпит за водач на моторно превозно средство.

Не знам защо когато става дума за законова промяна, хората търсят всякакви други източници на информация, освен закона. Joy
Защото в закона винаги има препратка към ДВ, бр. Х, бр. У, изменения и допълнения на чл. Z, ал. U... които не знаем 🙂 И за да не ходим по редичката назад да ровим и четем, намираме страница на някоя институция или фирма от бранша, където техните юристи с думи прости са казали на простолюдието какво пише в закона. 🙂 Понеже не ни е и супер важно, а просто се информираме ей така, за спорта.

# 368
В миналогодишната седмокласна има доста за четене по въпроса.

Fair Lady, но успяхте и се надявам, че след изминалата необичайна учебна година очакванията са се оправдали и детето е щастливо.

# 369

Дидиа, аз чак сега разбрах, че Ран и Неда са ти внуци;)
                  Ран и Неда са брат и сестра , деца на малката ми дъщеря и са с разлика от 1г и 7 месеца. Smiling Imp

# 370
  • София
Миналата година проследих докрай инфарктните случаи с трето и четвърто класиране в тогавашната седмокласна група.
И установих, че това по-скоро не е за мен.
Твърде много нерви за евентуална победа за училище, което със сигурност няма да е швейцарски колеж.
Като минала през мелницата на 3-то и 4-то класиране, заявявам, че няма по-голяма радост от това да си направила всичко възможно да дадеш шанс детето ти да сбъдне мечтата си и да учи в училище, което иска безкрайно 3 години преди НВО-то. Факт е, че побелях напълно и бях сериозен кандидат за психиатрията,  но не съжалявам и за миг.
И, наистина, няма да е швейцарски колеж, но и ние не сме Швейцария. Hands V
Понеже не мога да помня всичко, направих проверка. За вашето училище вероятно си е струвало. То по-скоро няма аналог. 😊
Но опира и до преценка на собствените възможности. Тази година много неща ми дойдоха в повече. Не бих могла да извадя сили и устойчивост за подобна битка, при това в комбинация с факта, че избирам за друг човек, а не за себе си и не мога да гарантирам за този избор.
Дидиа, какви хубави имена! 😊

# 371
  • София
Fair Lady, но успяхте и се надявам, че след изминалата необичайна учебна година очакванията са се оправдали и детето е щастливо.
Абсолютно!!! И двете сме безкрайно щастливи. Не всичко е цветя и рози, но трудностите възпитават характера.
И, Дидева,  без твоята и на Русалката морална подкрепа,  нямаше да имам сили да се боря. Безкрайно ви благодаря!!! Дано успея да ви срещна и на живо някой безпандемичен ден! Heart🤝💐🌷

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 05:00 от Fair Lady

# 372
  • София
Ау, удариха ме в сърцето тези имена. Ран и Неда. Чудесни.

# 373
Дидиа, какви хубави имена! 😊
                 Тук нямам никакво участие! Yum Между другото за никого не съм баба Smiling Imp а просто Диди! Smirk

# 374
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дидиа, аз Ран и Неда ги познавам покрай ноемврийската тема и майка им:) Просто не знаех кои са твоите внуци. Неда знам как добре пее и колко е артистична.

Общи условия

Активация на акаунт