СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 186
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 405
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз предпочитам една смяна, но в големите училища нямаш избор. В НТБГ са над 1000 деца и въпреки голямата сграда, се налага да са на смени. В 1 АЕГ предполагам е същото, защото делят база със СУ.

# 406
Здравейте,
днес ще вадим документите от личният лекар, та имам два въпроса. Документа за професионалните паралелки е медицинско свидетелство, но какво трябваше да се издаде за другите гимназии (беше някакъв картон с нанесени ваксини, но някой знае ли как точно се казва документа). И второ бланките от книжарница ли ги купуваме или се дават директно от личният лекар. Благодаря предварително!

# 407
  • София
Смените не ги харесвам, както й дъщеря ми. Доколкото разбирам, всички гимназии са на смени, като втората свършва към 19:30. И ако училището е на час път, ще се прибира в 20:30.

# 408
  • Върху лъчите на Слънцето.
Zvezda1, предполагам, че за имунизационен паспорт говориш. Някои лекари го разпечатват на лист, но носи същата информация.

# 409
Дъщеря ми досега не е учила на смени. Но няма как... Надявам се да се падне с една своя съученичка в новия клас. Най-вече заради пътуването. Ще пътува повече от час и е добре да си има компания, особено след втора смяна на прибиране.

# 410
  • Бургас
В училището на децата ми и сега са на смени. Втората свършваше в 18:05 шести час. Училището ни е на 15 мин пеша и се прибираше сам. Сега, гимназията която избра е на съседната улица, само пресича и си е вкъщи. Поне няма да го мисля зимата в тъмниците.

Солничка, кое избра твоя младеж за първо желание? 😃

# 411
Мария, как е малката госпожица?

# 412
  • Пловдив
За да няма смени уж съкратиха паралелки в престижни гимназии, където има наплив, с цел 2021 вече да е едносменно. За тази година обаче отново е компромис. Не знам дали въобще е възможно това минаване на една смяна. И проблем нямаше да има, ако образованието си беше на ниво навсякъде. Е Пловдив има някои едносменни гимназии, но са май квартални. Буферното училище, което написах на сина ми, е такова, едносменно. Колко други има, вероятно не много. Той още от 2 клас е на 2 смени и е свикнал, Пловдив обаче е по-малък град и каквито и задръствания да има, не е проблем, ние пътуваме от село на 5 км от града, училището е в центъра, и за да сме в 7. 30 в училище, тръгваме 7.10,понякога и 7.15 и пак сме стигали. Въпреки задръстванията. Това в София е просто невъзможно, освен ако училището не е до дома и се ходи пеш.

# 413
А балове по паралелките дали ще са видими преди самото класиране?

# 414
Моите досега никога не са учили на смени. Около 1200 ученика са, горе-долу към 50 паралелки, но училището е с голяма база и учат само първа смяна.

# 415
  • Бургас
Бисе, много е кротичка не мога да се оплача. Гледала съм ревливо и неспящо бебе, та сега не мога да й се нарадвам. Само в количката не иска много да стои, но тъкмо оправдание за майка й да не трамбова по цял ден улиците. 😃
Голяма радост ни е вкъщи. А мъжа ми така не съм го виждала. Усещам, че се роди жената, която ще го върти на малкия си пръст. 😅

# 416
А балове по паралелките дали ще са видими преди самото класиране?

След класирането ще излязат в съответното РУО. А персоналните балове за съответната паралелка не знам дали ще бъдат видими в системата преди класирането, би трябвало.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 09:17 от Анонимен

# 417
Душичка малка!:sparkling_heart:
Пу, Пу, все така да е!
Ама как ми се е догушкалo бебенце, така хубаво ухаят!
Хаха, татковците впоследствие и ревниви стават по отношение на девойките:-)

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 09:24 от Biserka_a

# 418
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, и аз като видя някое бебенце, ми се присква да гушкам мое, но после бързо ми минава Grinning

# 419
Хаха, и аз като видя някое бебенце, ми се присква да гушкам мое, но после бързо ми минава Grinning

Ще гушкаме момиченцето на Мария:-)

Общи условия

Активация на акаунт