СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 303
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Лагера
Нашето чудене за класиранията мина още преди да отворят системата за заявка. Подадохме заявлението петък рано-рано и отпрашихме на пътешествие. Никакви колебания повече, изнерви ми се синковеца, аман! Пък съдбата ще си покаже дали е било правилно.

Аз да попитам нещичко, докато така и така сте набрали скорост и информация: кои училища в София са най-добри за изучаване на руски език?

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 10:54 от Ноеми

# 241
  • Sofia
Не е добър фактът, че винаги имаме съмнения относно прозрачността и честността... но е така...

Знам за преписвачи, знам за изтегли варианти и отговори към тях, сега съмнения за класиранията...

С щерката сме се разбрали, че сега единствената наслада е в това, че всяка точица е нейна, както и преди в училище... Най-големите отличнички в класа бяха преписвачките... е, много са успели... кого надхитряват? Богатата душевност и култура е основата за всичко. Приспособимостта е ценна, ако не е измамна. В крайна сметка и за честта живеем, дори наивно...

# 242
  • Sofia
На нас още ни излиза: Все още няма оценки от свидетелство

Има ли някой друг с такъв проблем? Това нормално ли е или да отида направо на Антим I?

и при нас още е така, още ми е "спокойно"...

# 243
  • Sofia
Според мен трябват две функционалности:
1. да мога да влизам да подреждам без да изпращам, а не да се налага да набирам всичко накуп , облян в пот от притеснение, и като не го изпратя после всичко от начало.
2. Да мога да оттеглям заявлението и да подам наново. Като тази дейност може да се верифицира с индивидуален код, изпратен по мейл или телефон, които са въведени в заявлението

Лично аз съм ОК, че се дава входящ номер и се затваря РУО-то за повторен избор, но да е така докато не го оттегля това заявление и то през сайта! Ако няма окончателно подаване и генериране на входящ номер, може в базата от данни да си поиграят и иди доказвай, че на първо място си бил сложил ФЕГ, а не Бузема . Не е зле и входящият номер да се изпраща на SMS или e-mail, с оглед да ти е доставено от самата система
За сега обаче само стискаме палци да няма гафове с класирането, баообразуването и т.н Simple Smile

подкрепям!
защо има толкова време, като не можем да се възползваме на макс.. гледаш, мислиш, преспиваш - край на корекциите в определен срок, джуркане и резултат...

# 244
Нашето чудене за класиранията мина още преди да отворят системата за заявка. Подадохме заявлението петък рано-рано и отпрашихме на пътешествие. Никакви колебания повече, изнерви ми се синковеца, аман! Пък съдбата ще си покаже дали е било правилно.

Аз да попитам нещичко, докато така и така сте набрали скорост и информация: кои училища в София са най-добри за изучаване на руски език?
Според мен 133-то.

# 245
На нас още ни излиза: Все още няма оценки от свидетелство

Има ли някой друг с такъв проблем? Това нормално ли е или да отида направо на Антим I?

и при нас още е така, още ми е "спокойно"...
                   Миналата година ходих в РУО точно по този проблем и отговорът беше - Идете в у-щето,в което учи .Не са ни подали информация.С една дума тези,които трябва да попълнят оценките от свидетелството не са си свършили работа и РУО не помогна.Отидох,ама не успях да се скарам,че вече ги бяха изпратили и като се прибрах всичко беше наред.

# 246
Не е добър фактът, че винаги имаме съмнения относно прозрачността и честността... но е така...
Не намирам друго обяснение за това тромаво и тежко подаване на заявленията. И по принцип не съм параноик, нито мърмореща от всичко лелка.
Щом други софтуери за класиране могат да предложат гъвкаво и улеснено подреждане, значи и тук може, но няма воля.
Аз няма да променям заявление, но ми е изумителна суматохата около промените на много потребители и си представям каква какафония е в РУО по този повод.
Явно си струва да си го причиняват.

# 247
Живи да сте, момичета- спасихте ме от чудовищен гаф!!! Детето влезе в системата, разгледало, отворило и аз намирам направо формата за попълване на желания. Започваме да редим , местим и разместваме и така до снощи. Проверяваме за 100-тен път всичко и натискаме бутона за запис. Минавам на следваща стъпка, въвеждам си данните за подал, като родител и потвърждавам. Някак ми се стори странно, че нямам достъп до подредбата, но все пак сме в БГ и не е изключена такава недомислица... Сутринта ставам да пия кафе и влизам тук за първи път от много време и е имало защо- разбрах от постовете ви, че системата ме е изхвърлила и не записала класирането ни, без да даде никакъв сигнал! Влязох отново, този път изчетох дума по дума указанията и попълних отново всичко. Та, изводът е- колкото и юзър френдли да изглежда формата, УКАЗАНИЯТА СЕ ЧЕТАТ! Благодаря на всички за споделянията и се надявам да няма други случаи, като моя. Успех на всички и нека стане най-доброто за децата! Heart

# 248
Живи да сте, момичета- спасихте ме от чудовищен гаф!!! Детето влезе в системата, разгледало, отворило и аз намирам направо формата за попълване на желания. Започваме да редим , местим и разместваме и така до снощи. Проверяваме за 100-тен път всичко и натискаме бутона за запис. Минавам на следваща стъпка, въвеждам си данните за подал, като родител и потвърждавам. Някак ми се стори странно, че нямам достъп до подредбата, но все пак сме в БГ и не е изключена такава недомислица... Сутринта ставам да пия кафе и влизам тук за първи път от много време и е имало защо- разбрах от постовете ви, че системата ме е изхвърлила и не записала класирането ни, без да даде никакъв сигнал! Влязох отново, този път изчетох дума по дума указанията и попълних отново всичко. Та, изводът е- колкото и юзър френдли да изглежда формата, УКАЗАНИЯТА СЕ ЧЕТАТ! Благодаря на всички за споделянията и се надявам да няма други случаи, като моя. Успех на всички и нека стане най-доброто за децата! Heart

Добре е, че споделяш.
А получи ли входящ номер вчера, когато смятахте, че сте подали заявлението си?
Как така нямаше достъп до подредбата? При повторно влизане в системата не ти излезе нищо на подменю "Желания" или нещо друго се случи?
При новото ти влизане от днес да разбирам, че имаше възможност за подаване на заявление в същото РУО, за което вчера смяташе, че сте подали ли?

# 249
Когато приключите и подаването е правилно получавате входящ номер с дата и час.
На секция желания постоянно ми стоят визуализирани желанията към съответното РУО.

# 250
  • София
И при нас няма нито бал, нито балообразуващите оценки. Направила съм си един скрийн шот с желанията и това е.

# 251

Добре е, че споделяш.
А получи ли входящ номер вчера, когато смятахте, че сте подали заявлението си?
Как така нямаше достъп до подредбата? При повторно влизане в системата не ти излезе нищо на подменю "Желания" или нещо друго се случи?
При новото ти влизане от днес да разбирам, че имаше възможност за подаване на заявление в същото РУО, за което вчера смяташе, че сте подали ли?
Да, първата подредба беше изтрита и системата позволяваше ново въвеждане. Явно съм просрочила времето, а не получих никакво известие за това. Просто ме пускаше на следващите стъпки и накрая е изтрила всичко, без никакъв сигнал. Да, в момента имам входящ номер и на “Желания” излиза подредбата. Пиша, за да превантирам други такива гафове.

# 252
  • гр.Пловдив
Аз да си продължа. Сега влезнах в системата и заявлението е коригирано. Бързо действат.

# 253
Когато приключите и подаването е правилно получавате входящ номер с дата и час.
На секция желания постоянно ми стоят визуализирани желанията към съответното РУО.

Да, и при нас е така - при всяко ново отваряне излиза направената вече и заявенаподредба на желанията, както и вх. № за съответното РУО с дата и час наподаване. И си мисля,че сме наред, но взех да се притеснявам.
Иначе балове нямаме нанесени, но това не мисля, че е кахър, при наличие на вкарани в системата резултати от НВО и от свидетелството - в оценки и в точки. За баловете си има формули, които за всяка паралелка са в подменю "План-прием".
Аз от притеснение да не съм объркала нещо в самото подаване, въпреки, че всичко изглежда О.К., дори в РУО се обадих да ми потвърдят, че при тях заявлението е видно, както и подредбата ни. Малка е - изредиха ми желанията по телефона хората даже. Много бяха любезни.
Затова питах RanaGrig как е било при нея. И й благодаря за включването. Полезно е да се знае от хората.

# 254
  • софия
На някой излиза ли при разпечатване на заявлението, номер и дата на свидетелството за завършен 7ми клас. Има предвидена част за тази информация, но въпреки, че са ни заведени оценките от свидетелството, тази искана информация не е попълнена автоматично. При вас така ли е?

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 12:43 от desita76

Общи условия

Активация на акаунт