СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 260
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 345
  • София, Лагера
Момичета, има ли значение кой записва детето в училище? Планирам след първо класиране да се изстреляме директно към морето. С предишната подредба на желанията щеше да влезе директно на първо желание, затова така смело резервирах почивка. Сега с новото му първо желание, ако не се класира на първо класиране и отиде на второ, хич не ми се връща до София за 20 мин работа. Баща му не може, може ли "произволен" човек, който има необходимите документи? Трябва ли някакво пълномощно?
Аз да се самоцитирам, че не получих отговор Simple Smile

# 346
Мисля, че еднократното подаване е мярка за запазване разсъдъка на кандидатстващите и родителските им тела.
То си е в човешката природа да изпитва съмнения като вземе решение. Ако можеше да се сменя неограничено, четири дена щеше да се прекарват от кандидат и семейство в преподреждане и човек може да се побърка. Grinning
Моето дете заяви, че му е олекнало след избора. Ама спокойно можеше да му олекне в петък. Sweat Smile

# 347
  • София
Изхождам от позицията на лесно подредени желания, без излишно премисляне и разместване.
Не че предварително не съм смятала балове и възможности. И какво от това. В последния момент, почти от нищото се появи ново първо желание, на което се и класира. Аз все още си мисля дали второто нямаше да е по-подходящо, но решението си беше негово.

# 348
Момичета, има ли значение кой записва детето в училище? Планирам след първо класиране да се изстреляме директно към морето. С предишната подредба на желанията щеше да влезе директно на първо желание, затова така смело резервирах почивка. Сега с новото му първо желание, ако не се класира на първо класиране и отиде на второ, хич не ми се връща до София за 20 мин работа. Баща му не може, може ли "произволен" човек, който има необходимите документи? Трябва ли някакво пълномощно?
Аз да се самоцитирам, че не получих отговор Simple Smile
                  Миналата година аз /бабата Yum/ записах внука.Никой нищо не попита.Сега мама пак е командировка за 2 месеца ,тати ги взима след 14-ти и отиват на море.Така,че аз отново ще подавам за второ /вероятно/ и ще записвам.
                   Мисля,че няма проблем да отиде друг да запише детето.
                   Сега се качих до тях да и честитя имения ден и разбрах,че има концерт на 14-ти!Кога е ходила на репетиции така и не съм разбрала.Заварих я пред огледалото да се фръцка в новите дрешки. Yum Доброто е,че не се притеснява изобщо за класирането.Разбрали сме се и...аз ще действам по указания.

# 349
Нямам търпение вече да излезе второ класиране. Да се знае къде ще учи, да си чете спокойно книжките.

# 350
Нямам търпение вече да излезе второ класиране. Да се знае къде ще учи, да си чете спокойно книжките.
               Миналата година и аз така си мислех,но сега....знам,че след второто настава агонията,ако се появи свободно място за трето в по-желана паралелка. Yum Рискуваш ли или не! Е,ние не рискувахме,мястото само едно и когато видях 3-то класиране лошо ми стана ,защото детето ,което го зае беше с доста под неговия бал,а не ни стигна под 1  на второ. Ядосваш се ,та чак пушек се вдига покрай теб.

# 351
Ама има и бая високи балове на 3то!

# 352
Ама има и бая високи балове на 3то!
               Когато баловете са по-високи на 3-то не се ядосваш ,защото си нямал шанс,но когато не си рискувал и балът е по-нисък не ме питай какво изпитваш ,като го видиш.

# 353
Кефят ме хората с балове 480-490- "Ще ни стигне ли за СМГ? Или пък за Немската? Или пък Испанската да ми е трето желание?!". В сегмента 420-460 хората явно са по-наясно със себе си.😉

# 354
  • София
Миналата година проследих докрай инфарктните случаи с трето и четвърто класиране в тогавашната седмокласна група.
И установих, че това по-скоро не е за мен.
Твърде много нерви за евентуална победа за училище, което със сигурност няма да е швейцарски колеж.

# 355
A aз не съм хазартен тип и трето, и четвърто класиране не са за мен

# 356
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, точно прочитам миналогодишната тема и виждам доста познати "муцуни' там от сегашната.

Тачно искам да питам Дидиа колко внука има:)

# 357
  • София
А какво е това изменение, в сила от 2022 г, последвано от изменение, в сила от 2017? Аз не съм юрист де, просто ми направи впечатление.
Първоначалната редакция на разпоредбата /от 2015г./ гласеше: "лице завършило първи гимназиален етап на средно образование" и бе предвидено да влезе в сила през 2022г. /не ме питай защо Joy / През 2017 го промениха на Х клас.

# 358
Кефят ме хората с балове 480-490- "Ще ни стигне ли за СМГ? Или пък за Немската? Или пък Испанската да ми е трето желание?!". В сегмента 420-460 хората явно са по-наясно със себе си.😉
Ами ето ме, още в предната тема питах и ми казаха, че момче с бал 481 няма шанс за СМГ. За Немските му е 462 и наистина не съм сигурна, че ще му стигне и за там.
В посочения от теб сегмент има много повече училища.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:44 от zigizagi

# 359
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да можеше да има такова изискване и за гласуващите....

Общи условия

Активация на акаунт