СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 240
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 375
Аз май ще участвам в н-брой класирания с голямата, защото е приета в 2 университета, ама ги не ще, затръшкала се е за трети.
Затова брат й ще бъде удостоен с максимум 2 класирания.
Точка.

# 376
  • Бургас/Варна
Здравейте, видях само прогнозни балове за София, за Варна и Бургас намират ли се някъде?

Не знам за прогнозни, но в сайта на РУО Вн има статистика за миналогодишните минимални и максимални балове от първо и второ класиране, добавяш едни 10-12 точки отгоре и прогнозата е готова.
За IV с испански е сигурно, че ще расте. В МГ от тази година има една паралелка в повече, но и завършилите 7. клас в МГ са с една паралелка повече спрямо миналия набор. Да не забравяме също, че набор 2006 е по-многочислен от набор 2005.

А за МГ/ПМГ и другите училища с формиране на бала 3:1 важат ли тези 10-12 точки към бала или там е по-различно?

# 377
Дидиа, аз Ран и Неда ги познавам покрай ноемврийската тема и майка им:) Просто не знаех кои са твоите внуци. Неда знам как добре пее и колко е артистична.
              Да!Дъщерята пишеше ,но след като тръгна на работа все по-рядко влиза,но сега съм сигурна ,че в свободното си време чете.Миналата година когато търсех информация тя каза "Пиши Дидева" и ще попаднеш на точното място.Та отново благодарение на Дидева съм при вас.
              Дидева,не го приемай като комплимент,а си е чиста истина ,че си незаменима.Истинско удоволствие е човек да знае,че може да разчита на друг при това само с виртуално познанство.Завиждам на реалните ти приятели. При това съвсем неблагородно.

# 378
Това е изключително висока оценка. Благодаря.
Сигурно се повтарям, но за мен опитът и знанията не струват нищо, ако няма с кого да ги споделиш.

# 379
  • София
И пак да кажа - искам да ви видя на живо всичките! Само да се запиша в 8 клас, де. Следях доста миналогодишните теми за 7 клас, знам, че имаше инфарктни моменти, но не запомних за кои училища беше борбата.

# 380
  • София
Миналата година имаше трансфери в последните етапи към 1 АЕГ и 73 СУ, май и други имаше, но не съм запомнила. Най-нагласен прием за свои хора на 3 (или 4) класиране беше в 1НЕГ,  на същото класиране най-непрозрачно май беше във ФЕГ , в СМГ пък взимаха копия от дипломи при изискване за оригинал, общо взето в т нар елитни беше "Куче влачи, диря няма" Satisfied

# 381
  • София
Бендива, разкажи за 4-то класиране миналата година, моля те!

Дидиа, аз чак сега разбрах, че Ран и Неда са ти внуци;)
Приеха го три пъти във Френската, доколкото помня френски с испански, френски с немски и пак френски с немски. нНакрая мислех, че наистина му е съдба на детето да учи френски, когато обявиха, че ще участват за четвърто класиране: имаше свободни места в английските гимназии. Първо ден за класиране обявиха в Първа английска, но нищо не стана там, не им стигна бала и отидоха във Втора на следващия ден. Там племенникът ми имаше равен бал с едно друго дете, но по-висок успех и го приеха, по-късно разбрах, че са приели и другото дете, защото местата бяха две и някой се беше отказал. Големи нерви бяха, но постигнаха целта си.

# 382
  • Варна
Здравейте момичета! Очакваме с нетърпение класирането. Дано да се появи до края на седмицата.
Разглеждах в сайта на Руо Варна справкатата за успеваемостта във Варна за тази година.  Има някакво разминаване. В справката за успеваемост по МАТ по училища децата със 100 т. са 58 , а по БЕЛ 1. В статистиката обаче по полове и изпити децата със 100 т по мат са 73 , а по БЕЛ 3. От къде се получава тази разлика?

# 383
Здравейте момичета! Очакваме с нетърпение класирането. Дано да се появи до края на седмицата.
Разглеждах в сайта на Руо Варна справкатата за успеваемостта във Варна за тази година.  Има някакво разминаване. В справката за успеваемост по МАТ по училища децата със 100 т. са 58 , а по БЕЛ 1. В статистиката обаче по полове и изпити децата със 100 т по мат са 73 , а по БЕЛ 3. От къде се получава тази разлика?

Най-вероятно въпросната статистика е грешна. По БЕЛ със сигурност само едно дете има 100 т. (същото дете е и със 100 т. по МАТ, от ОУ "Захари Стоянов").

# 384
  • Варна

Най-вероятно въпросната статистика е грешна. По БЕЛ със сигурност само едно дете има 100 т. (същото дете е и със 100 т. по МАТ, от ОУ "Захари Стоянов").
Да ли. От въпросната статистика се опитвам да се ориентирам за бала на моя син.  По МАТ не е малко разминаването , а той се бори за конкретна паралелка в дадена гимназия.

# 385
Да ме поправят по-вещите, но мисля, че в статистиките на РУО резултатите са закръглени - т.е. 99.75 и 99.5 вероятно отиват в колоната 100.

# 386
  • Бургас
Статистиката не е ли за цялата област ,в случая Варна. Не само за града.

# 387
Добро утро! Много е скучно това чакане...Simple Smile
Доколкото знам и аз, разликата идва точно от закръглянето. Т.е. 99,5; 99.75 са към 100 в общата статистика по полове. А по училища има колона 100 точки, което си е точно 100.

# 388
Голямо чакане падна тая година. Чакане за нормален живот покрай този вирус, чакане за НВО, за резултати, за класиране. Истинско изпитание за психиката.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 07:21 от Amanda.D

# 389
И при нас няма нито бал, нито балообразуващите оценки. Направила съм си един скрийн шот с желанията и това е.
И ние все още сме в очакване

Общи условия

Активация на акаунт