СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 965
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз продължавам да съм убедена, че не са въвели баловете между 30.04 и 03.07. И е супер необяснимо защо трябва да се прави в последната минута. Можеше спокойно да се увеличи лятото на едни 40000 семейства, но не би.

Светле, нямам спомен, довечера ще проверя и ще ти пиша на месинджър.

# 1 456
Цитат
От това кога излиза класирането, зависи стартовата дата на записването. А записването е с физическо присъствие.

Няма формална пречка класирането да излезе, когато е готово.
Записването си е до 16.07. Имам познати учителки - на работа са си. С прием се занимават. И с куп други неща.

Аз продължавам да съм убедена, че не са въвели баловете между 30.04 и 03.07. И е супер необяснимо защо трябва да се прави в последната минута. Можеше спокойно да се увеличи лятото на едни 40000 семейства, но не би.

Защо "30.04"?
Формули ли е трябвало да въвеждат от тогава?

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 15:58 от Judy

# 1 457
  • София-Велинград
Училищата са готови отдавна да почнат записването ,има и хора определени за това! Учител съм в гимназия с прием.

# 1 458
  • Някъде в Европа...
Само ви чета цяла година. Чак сега се включвам. Съжалявам, че вероятно ще разочаровам, но класирането няма как да излезе преди понеделник. От това кога излиза класирането, зависи стартовата дата на записването. А записването е с физическо присъствие. Т.е. училищата трябва да са готови с хора на място, които да приемат докумемти. Това ще стане на 14.07. Съответно класирането няма как да излезе преди 13.07. Не е до бързина или до желание от страна на МОН, а до график на дейностите.
Защо мислите така?
В заповедта на МОН ясно си пише - "записване: 14.07-.....", а не "записването почва ден след обявяване на класирането"

# 1 459
Така е
Мисля, че на всички им писна Simple Smile

# 1 460
Няма начална фиксирана дата записването. Само крайна.
Начална фиксирана дата имаше само подаването на заявленията.
Вижте си календара.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:00 от Нищо лично

# 1 461
На теория е възможно да изчакват нанасянето на оценки от поправителни изпити или изпити за промяна на оценката.

# 1 462
  • Пловдив
Аз също работя в училище с гимназиален прием и още в край на май/началото на юни бяха формирани комисиите за всяка дейност от графика. Самият график на дейностите от доста време седеше в сайта на нашето РУО. В един момент само допълниха със заповедта за новите дати на НВО.

# 1 463
И да излезе класирането сега,събота и неделя никой не работи.В понеделник всички ще са наясно с желанията си и къде са приети.

# 1 464
  • Някъде в Европа...
Вижте си календара.
Хммм..вярно е така..интересно защо съм запомнила 14-16.07???!

# 1 465
Светле, а дано, ама надали:heart_eyes:

# 1 466
Разцъках немския за Бургас за най-високобаловата паралелка миналата година. Прогнозно излиза около 419. Посочили са 417. Близко е.
Съгласна съм с теб Дидева. Не ми се вярва за най-нискобаловата в НЕГ, която миналата година беше 387, сега да е скочил чак на 417. Сигурно става въпрос за най-високобаловите.
А що се отнася за АЕГ, аз като сравнявам с миналата година, бала тази година дори е паднал. Миналата,  минималните са били 335 и нагоре.
Всичко това звучи логично,  но това 330 за АЕГ тогава е много съмнително да е за най-високобаловата. Или освен с тези размествания на профилиращите да са изравнили паралелките. Оф,  чакаме ...

# 1 467
  • Пловдив
Вижте си календара.

Вероятно много училища така са си заложили датите за записване

И да излезе класирането сега,събота и неделя никой не работи.В понеделник всички ще са наясно с желанията си и къде са приети.

Ако класирането излезе днес до края на работния ден, всички масово ще си отдъхнат.

# 1 468
  • Бургас
Вижте си календара.
Някои гимназии са качили собствените си графици (напр.НЕГ Бургас) и там са посочени като дати за записване след първи етап на класиране 14.07-16.07.

# 1 469
И аз това казвам,няма смисъл да се протака.И деца и родители,ще си починат психически.

Общи условия

Активация на акаунт