СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 195
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте,
Имате ли в профила в МОН секцията "Класиране" или тя се появява, когато има класиране вече.

# 1 546
Здравейте,
Имате ли в профила в МОН секцията "Класиране" или тя се появява, когато има класиране вече.
Когато излезе класирането.

# 1 547
  • София и там където не се пуши
Здравейте, аз тук като помощник на баба, коята се оправя с 7 класник без родители. Чакаме да видим къде е приета.

# 1 548
Здравейте! Имам бал от 445т. Момиче съм. Според вас имам ли шанс за 9ФЕГ или втора английска?
Благодаря предварително.
Както писах по-горе, миналата година минималният бал в 9 ФЕГ е бил 428. За втора английска виж тук: http://www.danybon.com/obrazovanie/spravka-min-max-bal-29-july-2019/   Натиснете върху синия линк за по-едър шрифт. С уговорката, че тази година кандидатите за тези паралелки може да са се представили по-добре.

# 1 549
Здравейте, аз тук като помощник на баба, коята се оправя с 7 класник без родители. Чакаме да видим къде е приета.

Успех на детето Simple Smile

# 1 550

Успех на детето и  браво на баба му!

# 1 551
Аз се чудя, като ги чакаме тези балове, та какво? Всеки може да си ги изчисли според алгоритъма за балообразуване за дадената паралелка. Идеята е какво е класирането. Баловете....

# 1 552
За Габрово бала е излязъл ако някой съгражданин не е съобщил още 😉

# 1 553
Ти пък, кой го е грижа за баловете. Провокираме синеоките Рошльовци 😀

# 1 554
  • софия
Успех на детето!
Ще помогнем, ако и с каквото има нужда.

# 1 555
  • София
Здравейте! Имам бал от 445т. Момиче съм. Според вас имам ли шанс за 9ФЕГ или втора английска?
Благодаря предварително.

Да, и за двете. Прогнозен бал на второ класиране: ФЕГ - 438, 2АЕГ - 440.

# 1 556
Плевен се натуткаха - излезе Grinning

# 1 557
  • София
Няма шанс да се работи в Европейските институции в Люксембург без френски.

Какви твърдения само хвърляте! Laughing
Имам познати с английски и немски и никакъв френски. За работа в ЕК, например.
Твърденията са си така. За съда в Люксембург става дума. За там френският е задължителен, защото всички дела се водят на френски. Без френски на минимум С 1 не може да се кандидатства за позиция.
За ЕК, Съвета, Парламента в Брюксел, както и за останалите институции на ЕС, пръснати из цяла Европа вече не е задължителен може и друг от работните езици: АЕ, НЕ, ФЕ, ИтЕ, ИспЕ
Човекът, за когото говоря не работи в съда, затова казах, че не са му искали френски, но знам, че е в Евроинституция.

# 1 558
Плевен се натуткаха - излезе Grinning
Благодаря, Румка!
Прибирам пресата веднага.

# 1 559
Значи ли появяването на бала в Плевен след работно време, че работят и в момента?  Или Бисето го причака онзи дето пътуваше от Русе и го скастри? Joy
И уикенда ли ще цъкаме?

Общи условия

Активация на акаунт