СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 113
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 575
Нищо, рано или късно ще опре до мен... Помня като слон.
По най-кофти члена да го прецакаш, ако си ТРЗ😀

# 1 576
Какъв зор! Може да се забавляват с изтрещяването ни и да задържат класирането, ей тъй да ни видят докъде ще стигнем.
Те просто не знаят на какво сме способни. Одеве ММ предположи, че може и на 13-ти да не излезе класирането. Обясних му, че тогава майки от цялата страна ще се стечат в София и протестите ще им се видят като събрани деца на площадка за игра.

На 13 юли приключва ретроградния Меркурий. Виж, може би ни мислят доброто - класацията ще излезе след приключването на ретроградната фаза Tired Face
Търся позитивното в ситуацията Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 577
  • у дома...
По най-кофти члена да го прецакаш, ако си ТРЗ😀
По-зле съм, данъците и таксите са моята стихия...

# 1 578
  • у дома...
Какъв зор! Може да се забавляват с изтрещяването ни и да задържат класирането, ей тъй да ни видят докъде ще стигнем.
Те просто не знаят на какво сме способни. Одеве ММ предположи, че може и на 13-ти да не излезе класирането. Обясних му, че тогава майки от цялата страна ще се стечат в София и протестите ще им се видят като събрани деца на площадка за игра.

На 13 юли приключва ретроградния Меркурий. Виж, може би ни мислят доброто - класацията ще излезе след приключването на ретроградната фаза Tired Face
В колко часа се изправя Меркурият за да знаем кога ще излезнат резултатите.

# 1 579
В Ямбол, също са има балове.

# 1 580
Абе ще го пуснат в работно време, та ако има гаф, да се фиксва

# 1 581
  • София, Лагера
И ние помним... напиши му тук името и да видим дали ще посмее да отказва... деликатно Smiling Imp

В Ямбол, също са има балове.
Ох, изтрещях! За миг ми мина през главата, че в Ямбол вече се е ... изправил Меркурия LaughingLaughingLaughing
нали в предния пост се коментираше планетата...

# 1 582
София и Пловдив ли останаха само без балове?
В Силистра също няма балове.

# 1 583

В колко часа се изправя Меркурият за да знаем кога ще излезнат резултатите.

Нямам идея Grinning , честно:-)

# 1 584
  • София
Класиране може и да не излезе, но пък официално се присъединяваме към ERM II. 😊
Та все пак имаме новина, де.

# 1 585
Aз нали съм хоум офис, та чух някаква астроложка при Гала да обяснява, че ретроградният Меркурий приключвал през нощта на 12 срещу 13...

# 1 586
Класиране може и да не излезе, но пък официално се присъединяваме към ERM II. 😊
Та все пак имаме новина, де.
Не се присъединяваме, а ни пускат в чакалнята..А как ще опъваме ушите 3г за да спазим условията за прием .. и с тази криза ще падне "веселба"

# 1 587
  • София
Да де, в чакалнята. И това е напредък. Аз съм доволна. 😊
За абитуриентските балове може и да пазаруваме в евро.

# 1 588
  • Пловдив
Току-що и в Пловдив се появиха баловете

# 1 589
Aз нали съм хоум офис, та чух някаква астроложка при Гала да обяснява, че ретроградният Меркурий приключвал през нощта на 12 срещу 13...

Идеално:blush: затова са избрали дата 13 юли 2020г., за да сме извън фазата Wink и всичко да се нареди за децата Blush

Общи условия

Активация на акаунт