СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 013
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 605
Момичета, какви са тези излезли балове, за които говорите? Интересува ме Благоевград, ама на тяхната страница, РУО, нищо такова не откривам. Може ли някой да ме светне, за какво става дума.
За Благоевград имаме вече. В меню желания, срещу всяко желание има бал, с който участва детето. Всички си ги знаем, не знам защо ги чакаме. Аз, например, се надявах като се попълни графа БАЛ, ще излезе и класирането. Но не би.

# 1 606
  • София
Аз ги чакам, за да се уверя, че са изчислени правилно. Преди години е имало проблем със заложените балове за някои гимназии в София и се е наложило прекласиране.
Иначе класирането най-вероятно ще е в понеделник, въпреки упорито разнасяните слухове за днешния ден.

# 1 607
ston, Бисе, благодаря ви.
Сигурно вече е ужасно отегчен, но изпитва и леко съчувствие към мен.  След иронията към цялата ситуация. Смешното е, че малкото непрекъснато пита бате с какъв бал е и ще му стигне ли за хубаво училище, а бате е с шапка на цветни петна:)

# 1 608
Аманда, дръж младежа под контрол, че нали разбра- на сватбите се допускат до 30 гости. Пък ние сме повече:-)

# 1 609
Aз нали съм хоум офис, та чух някаква астроложка при Гала да обяснява, че ретроградният Меркурий приключвал през нощта на 12 срещу 13...

Идеално:blush: затова са избрали дата 13 юли 2020г., за да сме извън фазата Wink и всичко да се нареди за децата Blush

За някои ще се нареди, за някои не ...

Аз наистина се вързах, че ще излезе днес и сега ми е криво (скръстен емотикон)

пп: И на Мама се вързах, че ще върнат старите емотикони и те ме излъгаха. Сега се сетих. Сърдита съм им 🤨

# 1 610
My_Moonka, в профила на детето в Мон, в секция Желания трябва да е попълнена колона "Бал". Те тия балове чакаме.
Брагодаря Hug а какво представлява този бал? Срещу паралелките, която са ни на първи места по предпочитане стои 396, и синът ми е с 396. Объркана съм, какво означава?

# 1 611
Това си е балът на детето. С него участва в класирането за съответната паралелка.

# 1 612
  • софия
Това означава, че синът ти има въведен бал 🙂
А сега ми кажете защо така чакате този пусти бал.

# 1 613
  • София, Лагера
Момичета, според вас какъв е шанса да се започне новата учебна година с ДО?
Днес си говорих с позната с 3 деца в ученическа възраст и тя ми казва, се отсега класните им ги подготвят за този вариант... Angry

Мамка му, по принцип трудно се ядосвам, ама...
Аз знам, че на моите това няма да им се отрази на ученето по ред причини (да не кажа и че за големия ще е бонус)... Ама къде отива социалния живот???

# 1 614
Кое те обърква?

# 1 615
  • у дома...
Алелуя! Мъжът ми току що призна, че и на него му е притеснено! Жежки камъни ще падат от небето.

# 1 616
Аз взех вече и + да търся на предстоящото ДО😀 Ще се запазят старите приятелства, много приятни деца бяха в стария клас, ще си се виждат и ще общуват по старому 😀

# 1 617
Това означава, че синът ти има въведен бал 🙂
А сега ми кажете защо така чакате този пусти бал.

Първо, е индикатор, че нещо се случва, второ, за сверка дали няма грешки по трасето - вече беше коментирано, че през 2018 за определени паралелки не са били въведени коректните формули и е излязло грешно класиране.

# 1 618
  • София
My_Moonka, в профила на детето в Мон, в секция Желания трябва да е попълнена колона "Бал". Те тия балове чакаме.
Брагодаря Hug а какво представлява този бал? Срещу паралелките, която са ни на първи места по предпочитане стои 396, и синът ми е с 396. Объркана съм, какво означава?
Това означава, че няма грешки при заложения бал на сина ти и няма основание да се притесняваш за класирането.

# 1 619
Какво се учи в 8- клас по философия?

Общи условия

Активация на акаунт