СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 113
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 590
  • у дома...
Red, дай първо тия балове да излезнат... Другите по-натам.

# 1 591
  • София
Ми да дам, ама не мога.
Днес цял ден правя визуализации на STEM училищни лаборатории. Освен тях да ви пусна вместо балове. 🤣

# 1 592
IT-тата обикновено са търсачи на силни усещания. Днес предложих на нашето ИТ да хакнем сайта на МОН... Отказа ми деликатно.
 Тоя па, никакво съчувствие  и хуманност😉😄
Joy
Дай номера да му се обадим.
Ще го убедим .Деликатно.
Аз ти вярвам. След твоята намеса в извънработно време се появиха баловете на Плевен, все пак. Satisfied Joy

# 1 593
Joy
Доверието е важно нещо😀

# 1 594
  • у дома...
Пловдив и те са готови. Цяла България е вперила погледи в София...

# 1 595
След 5...4...3...ще имат и в София балове.

# 1 596
Да де, в чакалнята. И това е напредък. Аз съм доволна. 😊
За абитуриентските балове може и да пазаруваме в евро.
Само ако сме ги скътали от сега  и ако още има ЕС след кризата с Короната ..
Хич не съм оптимист, покрай мен постоянно минават финансови и бизнес анализи.. Дори съм против в момента да се харчат пари за 60/40 , защото вече е ясно, че затруднението няма да е за няколко месеца, а че цели бизнеси ще изчезнат. По-добре повишаване на минималните ставки за безработица, детски надбавки и тн..

# 1 597
Бисе, изпуснала си едно " дни" след тройката. Joy
Иначе в тая тема сте в чакалнята отдавна.

# 1 598
  • у дома...
Да де, в чакалнята. И това е напредък. Аз съм доволна. 😊
За абитуриентските балове може и да пазаруваме в евро.
Само ако сме ги скътали от сега  и ако още има ЕС след кризата с Короната ..
Хич не съм оптимист, покрай мен постоянно минават финансови и бизнес анализи.. Дори съм против в момента да се харчат пари за 60/40 , защото вече е ясно, че затруднението няма да е за няколко месеца, а че цели бизнеси ще изчезнат. По-добре повишаване на минималните ставки за безработица, детски надбавки и тн..
Хората искат пари кешовица тук и сега. За утре, след седмица, месец, два или три - тогава ще го мислим. Лошото е, че никой не иска да погледне по-далеч от носа си.

# 1 599
  • sofia
Балът още ли не е дошъл? Направих рибата, врътнах един кекс, сипах узо за мен и за ММ, за гимназиста сокче, нарезах салата, софрата е готова и само бала чакаме😄 За понеделник, за класирането, мрънкат за палачинки😉

# 1 600
Моето дете реши да ме освободи от всякакви притеснения. След като го попитах не се ли вълнува за класирането, каза, че не може да се вълнува за училища, в които не е учил и не знае дали ще му харесат или не. Щял да се справи с всеки език и да не го мисля, а да ходя някъде с приятелки за разтоварване:)

# 1 601
Момичета, какви са тези излезли балове, за които говорите? Интересува ме Благоевград, ама на тяхната страница, РУО, нищо такова не откривам. Може ли някой да ме светне, за какво става дума.

# 1 602
Моето дете реши да ме освободи от всякакви притеснения. След като го попитах не се ли вълнува за класирането, каза, че не може да се вълнува за училища, в които не е учил и не знае дали ще му харесат или не. Щял да се справи с всеки език и да не го мисля, а да ходя някъде с приятелки за разтоварване:)

Абе, знам го аз, че си е умно момче Gift Heart

# 1 603
  • София
My_Moonka, в профила на детето в Мон, в секция Желания трябва да е попълнена колона "Бал". Те тия балове чакаме.

# 1 604
Хем умен, хем хубавец е момчето на Аманда. Те затова мацките го налазват.

Общи условия

Активация на акаунт