СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 173
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 560
Солничка, разкри ме☺

# 1 561
Бисе, остана да разплетеш една от мистериите на тазгодишната кампания - рошав ли беше или плешив пустото му ИТ? Grin

# 1 562
Стори ми се, че е с екстейшъни, но в бързината не го огледах добре.

# 1 563
  • Sofia
Бисе, остана да разплетеш една от мистериите на тазгодишната кампания - рошав ли беше или плешив пустото му ИТ?
Беше? Може да е оплешивял от зор, докато ни чете тук Grinning

# 1 564
Какъв зор! Може да се забавляват с изтрещяването ни и да задържат класирането, ей тъй да ни видят докъде ще стигнем.

# 1 565
  • София
Какъв зор! Може да се забавляват с изтрещяването ни и да задържат класирането, ей тъй да ни видят докъде ще стигнем.

Хахаххахахах, и аз вече си мисля, че нарочно го правят и ни гледат сеира Joy

# 1 566
Аз се чудя, като ги чакаме тези балове, та какво? Всеки може да си ги изчисли според алгоритъма за балообразуване за дадената паралелка. Идеята е какво е класирането. Баловете....

Чакаме ги да ги проверим дали са вярно изчислени, защото историята помни и неверни балове

# 1 567
  • у дома...
Те просто не знаят на какво сме способни. Одеве ММ предположи, че може и на 13-ти да не излезе класирането. Обясних му, че тогава майки от цялата страна ще се стечат в София и протестите ще им се видят като събрани деца на площадка за игра.

# 1 568
Не биха посмели Joy

# 1 569
  • у дома...
IT-тата обикновено са търсачи на силни усещания. Днес предложих на нашето ИТ да хакнем сайта на МОН... Отказа ми деликатно.

# 1 570
  • sofia
IT-тата обикновено са търсачи на силни усещания. Днес предложих на нашето ИТ да хакнем сайта на МОН... Отказа ми деликатно.
  Тоя па, никакво съчувствие  и хуманност😉😄

# 1 571
 Тоя па, никакво съчувствие  и хуманност😉😄
Joy
Дай номера да му се обадим.
Ще го убедим .Деликатно.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 19:48 от Biserka_a

# 1 572

Ше припадна,какво коравосърдечие 😂. Не можа ли поне да потрака малко на клавиатурата от куртоазия?!

# 1 573
  • София
София и Пловдив ли останаха само без балове?

# 1 574
  • у дома...
Нищо, рано или късно ще опре до мен... Помня като слон.

Общи условия

Активация на акаунт