СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 959
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Пловдив
И нашите са верни, ама как искам тези 428,500 да са за първите желания, а не за последните:smile:
Ще стане, Аманди, ще стане, а детето е разумно, където попадне, за късмет ще му е 💓

# 1 651
Ех, пуснаха и София...настроих се вече за понеделник, да не вземат да ни изненадат посред нощ?

# 1 652
О, Триша, стискам ви всички палци! Да мине всичко по мед и масло!

# 1 653
  • София
Айде балове и в София има вече.

Олеее, дали пък не ги предизвиках!!!

JoyJoyJoy

Ако може сега и класирането да предизвикаш Wink

# 1 654
  • София
ТришаР, палче и добри мисли и от мен!

# 1 655
  • София
И нашите верни. Ама открих, че в калабалъка от буферни гимназии сме сложили на последно място една паралелка с балообразуваща оценка - единствената 5 в дипломата Joy

# 1 656
Триша, всичко ще е наред, ще видиш! Стискма палци!

# 1 657
  • у дома
Светле, а дано, ама надали:heart_eyes:
Значиии ако на 1 класиране сте 1 място след ФЕГ искам писмено да обещаеш,че ще пробване и 2ро нищо че не искате...

# 1 658
Алоо РУО ли сти, МОН ли сти, ама аз протустирвам конкретно! Искам си класирваниту и конкретно по първу жилание

# 1 659
Появиха се баловете за София!!!
Една крачка по-напред до класирането Simple Smile

А, вече знаете Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 22:43 от citron

# 1 660
  • Пловдив
То е само, за да държат по-дълго целокупните майки в напрежение 😀. Миналата година, имате ли статистика, кога са се появили баловете и кога - класирането? Има ли такава закономерност въобще или си се занимаваме само за спорта? 🙂

# 1 661
Никога досега класирането не е излизала по това време на деня май. Но не е невъзможно, на нашият набор се случиха много странни и все невъзможни на пръв поглед неща. Така че ще почакаме да видим дали пък няма да го пуснат тази вечер.

# 1 662
Сега ще спим ли или ще чакаме Joy
Тази вечер каква е темата, че с филмчетата не можах да се сетя нищо

То няма условия за сън - протести, пандемия, класиране... Държавата цялата се тресе и чака МОН да изнесе класирането най-накрая.

Иначе ние днес решихме да си запълним времето за чакане с гледане на "Арабела". Децата гледаха с възторг и се "скъсаха" от смях. Много им хареса. А дребното (на 9 г.) възкилкна: "Ееее, какви хубави и забавни детски сте имали, а ние какви простотии гледаме..."

Иначе днес учителката на сина ми по музика ме докара до нервна криза. Към 18:00 часа им пусна във вайбър съобщение, че класирането е излязло и сина ми идва с новинатата, аз с разтреперани ръце въвеждам паролата за достъп, отваря се великия портал и вътре.... нищо. Ни класиране, ни балове. Ошашавих се. Реших, че нещо системата ни дискриминира и хич не ѝ дреме за кандидатурите на детето.... Влизам във форума - гледам всичко спокойно. Дишам дълбоко и ..... продължавам да дишам дълбоко.

# 1 663
  • София

Иначе ние днес решихме да си запълним времето за чакане с гледане на "Арабела". Децата гледаха с възторг и се "скъсаха" от смях. Много им хареса. А дребното (на 9 г.) възкилкна: "Ееее, какви хубави и забавни детски сте имали, а ние какви простотии гледаме..."

Къде го гледате?

# 1 664
  • София
То е само, за да държат по-дълго целокупните майки в напрежение 😀. Миналата година, имате ли статистика, кога са се появили баловете и кога - класирането? Има ли такава закономерност въобще или си се занимаваме само за спорта? 🙂
Ако не ме лъже паметта, май на следващия ден. Може да се провери по миналогодишната тема...

Общи условия

Активация на акаунт