СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 959
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Нарочно не пускат класирането, за да държат поне няколко хиляди семейства у дома, тази вечер! Joy

# 1 666
  • София
Joy Ако знаеш колко си права, Слънчева. Аз поне щях да съм на улицата, ако не бях заета да рефрешвам страницата на МОН

# 1 667

Иначе ние днес решихме да си запълним времето за чакане с гледане на "Арабела". Децата гледаха с възторг и се "скъсаха" от смях. Много им хареса. А дребното (на 9 г.) възкилкна: "Ееее, какви хубави и забавни детски сте имали, а ние какви простотии гледаме..."

Къде го гледате?
Заповядайте Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=aUMnWcYChdE

# 1 668
  • София
Много благодаря за споделения факт, че когато има качено нещо ново, сайтът иска и нов логин. 😊
Така и разбрах, че са качени баловете. Ама все пак считам за редно класирането да излезе в понеделник.

# 1 669
# 1 670
Е, аз да благодаря на Рошавия, че работи по нощите!

# 1 671
  • София
Много благодаря за споделения факт, че когато има качено нещо ново, сайтът иска и нов логин. 😊
Така и разбрах, че са качени баловете. Ама все пак считам за редно класирането да излезе в понеделник.

При мен не поиска нов логин. Кликнах няколко пъти безидейно рефреша на сайта и изведнъж балът се появи. Laughing

# 1 672
  • София
Някой го беше написал скоро.
Аз проверявам в момента през телефон, не знам дали има значение.

# 1 673
Здравейте,до сега само ви четях,но сега имам въпрос.Доколкото ви разбрах  трябва да фигурира само бала на детето и нищо различно,нали?

# 1 674
  • Някъде в Европа...
И аз в кюпа с чакането на бело 😁...Ей, много ме е яд, че не излезе класирането, голяма вечер щяхме да си спретнем на морето..а в понеделник си тръгваме 😞...
Наздраве, мамчета!

# 1 675
  • София
Здравейте,до сега само ви четях,но сега имам въпрос.Доколкото ви разбрах  трябва да фигурира само бала на детето и нищо различно,нали?
Да, точно така.

# 1 676
  • Отвъд алеята зад шкафа
AIR това ми мяза на Созопол! Наздраве! И аз съм на бяло вино Cocktail

Аз влизам през телефона, нищо не рефрешвам, паролата си е запаметена и сайтът си стои постоянно отворен.

# 1 677
Кой поема първа смяна рефреш Joy, кой още не е пил?
Одеве имаше заря, явно...балове Joy

# 1 678
  • София, в момента в любимото ми село Железница
То е само, за да държат по-дълго целокупните майки в напрежение 😀. Миналата година, имате ли статистика, кога са се появили баловете и кога - класирането? Има ли такава закономерност въобще или си се занимаваме само за спорта? 🙂
Около 16-18 часа не съм ги смятала със сигурност, но си излазаха на обявения ден.

# 1 679
Ми кой, кой- аз, щото не пия.

Общи условия

Активация на акаунт