СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 906
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 710
Може ли да изкажете мнения за 138 СУЗИЕ "Проф.В.Златарски"? Има ли желаещи за това училище?

# 1 711
Може ли да изкажете мнения за 138 СУЗИЕ "Проф.В.Златарски"? Има ли желаещи за това училище?
Има и теми даже за него, ползвай търсачката. Нов (временен) директор, силно ДО, паралелките с източни езици се засилват доста последно време!

# 1 712
  • София

Дъщеря ми е желаеща за японската паралелка там. До 7-ми клас се води едно от добрите училища в района (другото е 31-во). Но не намерих информация за ситуацията в гимназиален етап.

# 1 713
Преди многоуважаемата г-жа д-р да даде кратък сутрешен брифинг, резултатите от натискането на копчето не могат да станат видими. Joy

# 1 714
Ми то всичкото оператор е пред мон. Да тича да се изкаже.

# 1 715
  • София
И нашите балове са точни! Не вярвах, че по нощите ще ни изненадат, но явно става!

# 1 716
Хм, изчезнаха последните мнения, цензура ли ни удариха?

# 1 717
# 1 718
И нашите балове са точни! Не вярвах, че по нощите ще ни изненадат, но явно става!
Какво означават обявените балове? Никъде не намерих инфо. Ако видиш бала си срещу съответното у-ще си приет ли?

# 1 719
  • София
Какво означават обявените балове? Никъде не намерих инфо. Ако видиш бала си срещу съответното у-ще си приет ли?
Не си приет все още. Всяка паралелка се балообразува по различен начин и сега можем да си проверим дали не е допусната грешка.

# 1 720
  • София
Прочетох ви, сега отивам да чета за протестите. Хем е записан моят вече, хем е с нисък бал, хем и и на мен ми притреперват ръцете. Луда работа.

Бисе, да те сменя вече, че и аз не пия? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аманда, умно момче имаш, че и грижовно. Браво!

Триша, дано всичко да мине по най- лекия възможен начин във вторник! Понеже и снощи, и сега чета все по това време, подозирам, че метлата минава редовно. Няколко пъти ми се загуби нишката.

# 1 721
Прочетох ви, сега отивам да чета за протестите. Хем е записан моят вече, хем е с нисък бал, хем и и на мен ми притреперват ръцете. Луда работа.

Бисе, да те сменя вече, че и аз не пия? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аманда, умно момче имаш, че и грижовно. Браво!

Триша, дано всичко да мине по най- лекия възможен начин във вторник! Понеже и снощи, и сега чета все по това време, подозирам, че метлата минава редовно. Няколко пъти ми се загуби нишката.
Записан? Съвсем се загубих. Дай подробности, моля.
Знае ли някой какво се случва изобщо?

# 1 722
  • София
Storytime, моето дете е в училище към министерство на културата, с отделен изпит и прием, затова вече е записано. Понеже изпитът беше на 05.07, а класирането излезе в късния следобед на 07.07, не посмях да не пусна заявление и за МОН- ските училища, та съм любопитна да видя резултата.

# 1 723
  • София
Добро утро 😊 ☕Няма класиране! Да знаете, един рефреш да ви спестя. Отивам да полежа на плажа, че просто сили нямам вече от туй чакане. Балът е ок и при нас.

# 1 724
  • Варна
Балове има, бал ще има! Joy
Прескачам от дванадесетокласната до тук в очакване на тези сакрални балове. Последните дни бяха истинска въртележка, но последно - абитуриентката ще има своя бал утре, а на фъстъчка баловете са точни. Урааа

Общи условия

Активация на акаунт